Leírás és Paraméterek
Netamin Fermentál fekete fokhagyma kivonat
30 kapszula
Termékjellemzők:
· Kapszulánként 440 mg fermentált fekete fokhagyma kivonat
· 0,1% S-allil-ciszteinre (SAC) standardizálva
· Rendkívül gazdag sejtvédő antioxidánsokban
· Hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez
· Segíthet a szív egészségének fenntartásában
· Segíthet a normál koleszterin- és homocisztein-szint fenntartásában
· Kutatások alapján a máj és agysejtek egészségének fenntartását is támogathatja
· 100% VEGÁN termék
Természetes fermentálással, azaz erjesztéssel készül, melynek hatására a fokhagyma színe feketére, íze édessé, állaga pedig zseléssé változik.
Az S-allil-cisztein a fekete fokhagymában legnagyobb mennyiségben található bioaktív vegyület, akár 5-10-szer több van benne belőle, mint a friss fokhagymában. Az S-allil-cisztein erős antioxidáns, gyulladáscsökkentő, valamint szív-, idegrendszer és májvédő tulajdonságairól ismert.
A fekete fokhagymát kiemelten ajánljuk az egészséges koleszterinszint és az immunrendszer fokozott támogatásához, továbbá a máj és agysejtek védelmének kiegészítésére.
Egyéb információk a Netamin Fermentált fekete fokhagyma kivonatról
OGYÉI-szám:32072/2023.
Hatóanyag: |
Napi adag tartalmaz (1 kapszula) |
Fermentált fekete fokhagyma kivonat - ebből S-allil-cisztein (SAC) |
440 mg 440 mcg |
Összetevők: Fermentált fekete fokhagyma kivonat, növényi kapszula (hidroxipropil-metilcellulóz), rizsliszt, csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói).
Adagolás: Napi 1 kapszula szedése javasolt bő folyadékfogyasztással, lehetőleg étkezés közben, vagy közvetlenül étkezés előtt. Kúraszerűen is alkalmazható. Folyamatos szedés esetén 3 hónap után legalább 2 hét szünet javasolt.
Leírás
Netamin Fermentál fekete fokhagyma kivonat
30 kapszula
Termékjellemzők:
· Kapszulánként 440 mg fermentált fekete fokhagyma kivonat
· 0,1% S-allil-ciszteinre (SAC) standardizálva
· Rendkívül gazdag sejtvédő antioxidánsokban
· Hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez
· Segíthet a szív egészségének fenntartásában
· Segíthet a normál koleszterin- és homocisztein-szint fenntartásában
· Kutatások alapján a máj és agysejtek egészségének fenntartását is támogathatja
· 100% VEGÁN termék
Természetes fermentálással, azaz erjesztéssel készül, melynek hatására a fokhagyma színe feketére, íze édessé, állaga pedig zseléssé változik.
Az S-allil-cisztein a fekete fokhagymában legnagyobb mennyiségben található bioaktív vegyület, akár 5-10-szer több van benne belőle, mint a friss fokhagymában. Az S-allil-cisztein erős antioxidáns, gyulladáscsökkentő, valamint szív-, idegrendszer és májvédő tulajdonságairól ismert.
A fekete fokhagymát kiemelten ajánljuk az egészséges koleszterinszint és az immunrendszer fokozott támogatásához, továbbá a máj és agysejtek védelmének kiegészítésére.
Egyéb információk a Netamin Fermentált fekete fokhagyma kivonatról
OGYÉI-szám:32072/2023.
Hatóanyag: |
Napi adag tartalmaz (1 kapszula) |
Fermentált fekete fokhagyma kivonat - ebből S-allil-cisztein (SAC) |
440 mg 440 mcg |
Összetevők: Fermentált fekete fokhagyma kivonat, növényi kapszula (hidroxipropil-metilcellulóz), rizsliszt, csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói).
Adagolás: Napi 1 kapszula szedése javasolt bő folyadékfogyasztással, lehetőleg étkezés közben, vagy közvetlenül étkezés előtt. Kúraszerűen is alkalmazható. Folyamatos szedés esetén 3 hónap után legalább 2 hét szünet javasolt.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.