Leírás és Paraméterek
OOlong tea
Fogyasztó ereje nem véletlen, mert valójában a zöld és az oolong tea levele azonos fajta teafáról származik. A legnagyobb különbséget az adja, hogy a zöld teát szedés után kiterítik száradni, az oolong tea azonban egyfajta különleges fermentációs folyamaton is keresztül megy, ez adja a különleges színét és izét. A fermentáció hőmérsékletének emelkedésével ugyanis a levelekben található katechin oxidálódni kezd, ami a levelek színének sötétedését idézi elő. A folyamat során a polifenol érték megnő, ennek köszönhetően magas antioxidáns tartalma van. A tea színének és ízének megváltozásával megnő a levelek polifenol, flavonol, flavon, fenolsav, aminosav és enzim értéke is. Levelei kiváló forrásai az antioxidánsoknak, vitaminoknak és ásványi anyagoknak, így tartós fogyasztása segíthet megelőzni a betegségeket és javítani az egészségi állapotodat. Rokonságban van a zöldteával.
Az oolong tea gyógyhatása mindenekelőtt rendkívüli vértisztító tulajdonságának köszönhető. Emiatt fokozatosan és egyenletesen, minden káros mellékhatás nélkül fogyaszt. Javítja a zsírok anyagcseréjét, és csökkenti a koleszterinszintet. Egyik legfontosabb hatása, hogy megakadályozza a zsír lerakódását. Olyan természetes zsírégető hatással rendelkezik, amely az egyéb zsírégető táplálék-kiegészítőket fel is válthatja. Akár 157 százalékkal több zsírt képes elégetni, mint rokona, a zöld tea. Koffeint is tartalmaz, így plusz energiához juttat, javítja a mentális egészséget, és kihajtja a felesleges vizet a szervezetből. Emellett általános közérzetjavító is, lassítja az öregedést, hidratálja a bőrt, benedvesíti a levegő miatt kiszáradt torkot, és jót tesz a tüdőnek is.
Leírás
OOlong tea
Fogyasztó ereje nem véletlen, mert valójában a zöld és az oolong tea levele azonos fajta teafáról származik. A legnagyobb különbséget az adja, hogy a zöld teát szedés után kiterítik száradni, az oolong tea azonban egyfajta különleges fermentációs folyamaton is keresztül megy, ez adja a különleges színét és izét. A fermentáció hőmérsékletének emelkedésével ugyanis a levelekben található katechin oxidálódni kezd, ami a levelek színének sötétedését idézi elő. A folyamat során a polifenol érték megnő, ennek köszönhetően magas antioxidáns tartalma van. A tea színének és ízének megváltozásával megnő a levelek polifenol, flavonol, flavon, fenolsav, aminosav és enzim értéke is. Levelei kiváló forrásai az antioxidánsoknak, vitaminoknak és ásványi anyagoknak, így tartós fogyasztása segíthet megelőzni a betegségeket és javítani az egészségi állapotodat. Rokonságban van a zöldteával.
Az oolong tea gyógyhatása mindenekelőtt rendkívüli vértisztító tulajdonságának köszönhető. Emiatt fokozatosan és egyenletesen, minden káros mellékhatás nélkül fogyaszt. Javítja a zsírok anyagcseréjét, és csökkenti a koleszterinszintet. Egyik legfontosabb hatása, hogy megakadályozza a zsír lerakódását. Olyan természetes zsírégető hatással rendelkezik, amely az egyéb zsírégető táplálék-kiegészítőket fel is válthatja. Akár 157 százalékkal több zsírt képes elégetni, mint rokona, a zöld tea. Koffeint is tartalmaz, így plusz energiához juttat, javítja a mentális egészséget, és kihajtja a felesleges vizet a szervezetből. Emellett általános közérzetjavító is, lassítja az öregedést, hidratálja a bőrt, benedvesíti a levegő miatt kiszáradt torkot, és jót tesz a tüdőnek is.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.