Leírás és Paraméterek
A lenmagolaj a természet egyik igazi csodaszere
Az esszenciális zsírsavakról sokat hallani az egészséges táplálkozás kapcsán. Ezek azok a zsírnemű anyagok, melyeket nem tudja a szervezet magától előállítani, ugyanakkor létfontosságúak a sejtek felépítéséhez és anyagcseréjéhez. Az esszenciális zsírokban vitaminok oldódnak, de fontos gyulladáscsökkentők is, illetve az öregedési folyamatok ellen hatnak.
A hidegsajtolással készült lenmagolaj biológiailag igen értékes. Cisztolénsavat, linolsavat jelentős mértékben tartalmaz. Segíti az anyagcserét és az emésztést. Az olaj síkosítja a bélrendszert, és így kólikamegelőző hatása is van. Vitalitásnövelő, segít a fejlődésben, növekedésben.
Omega 3 tartalma sokszorosa a halolajénak, antioxidáns hatású, gazdag A-, B-, C-, D- és E-vitaminban, biotinban, van benne magnézium, foszfor, kálium, jód és még jó pár ásványi anyag, illetve pantoténsav is, Kevés olyan szervrendszerünk van, amit ne támogatna meg valamilyen formában ez az olaj.
A magolajat fogyaszthatjuk magában, például reggel éhgyomorra.
Akinek ez túl drasztikus, az hozzárakhatja ételeihez, de sohase tegyük forró ételre, és ne is melegítsük az étellel együtt. Bele lehet keverni salátába, turmixba, túróba, de akár pirítósra is kenhető, vagy szendvicskrém alapanyaga is lehet. Igazából csak a kreativitásunk szabhat határt.
Ajánlott napi átlagos adagja 1 evőkanál, és érdemes minimum 3 hónapos kúrát alkalmazni, de, ha komolyabb betegségünk van, akkor állandóan és nagyobb mennyiségben is fogyasztható.
Leírás
A lenmagolaj a természet egyik igazi csodaszere
Az esszenciális zsírsavakról sokat hallani az egészséges táplálkozás kapcsán. Ezek azok a zsírnemű anyagok, melyeket nem tudja a szervezet magától előállítani, ugyanakkor létfontosságúak a sejtek felépítéséhez és anyagcseréjéhez. Az esszenciális zsírokban vitaminok oldódnak, de fontos gyulladáscsökkentők is, illetve az öregedési folyamatok ellen hatnak.
A hidegsajtolással készült lenmagolaj biológiailag igen értékes. Cisztolénsavat, linolsavat jelentős mértékben tartalmaz. Segíti az anyagcserét és az emésztést. Az olaj síkosítja a bélrendszert, és így kólikamegelőző hatása is van. Vitalitásnövelő, segít a fejlődésben, növekedésben.
Omega 3 tartalma sokszorosa a halolajénak, antioxidáns hatású, gazdag A-, B-, C-, D- és E-vitaminban, biotinban, van benne magnézium, foszfor, kálium, jód és még jó pár ásványi anyag, illetve pantoténsav is, Kevés olyan szervrendszerünk van, amit ne támogatna meg valamilyen formában ez az olaj.
A magolajat fogyaszthatjuk magában, például reggel éhgyomorra.
Akinek ez túl drasztikus, az hozzárakhatja ételeihez, de sohase tegyük forró ételre, és ne is melegítsük az étellel együtt. Bele lehet keverni salátába, turmixba, túróba, de akár pirítósra is kenhető, vagy szendvicskrém alapanyaga is lehet. Igazából csak a kreativitásunk szabhat határt.
Ajánlott napi átlagos adagja 1 evőkanál, és érdemes minimum 3 hónapos kúrát alkalmazni, de, ha komolyabb betegségünk van, akkor állandóan és nagyobb mennyiségben is fogyasztható.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.