Leírás és Paraméterek
A barnarizs-fehérje új generációja megérkezett, de mitől is más?
Különleges előállítási technológiával sikerült minimálisra csökkenteni a rizsfehérjékre jellemző karcos, „homokszerű” jelleget. Majdnem olyan selymes mint a tejsavó, miközben továbbra is mentes annak minden ismert mellékhatásától, és az allergén anyagoktól (tej, laktóz, szója, glutén) is.
Az pedig csak hab a tortán, hogy a fehérjetartalma is magasabb, garantáltan minimum 90%. Márpedig ennél magasabbat nem lehet elérni, 100%-os fehérjetartalmú fehérjepor előállítása sajnos nem lehetséges.
A Naturize Ultra Silk legfőbb előnye, hogy az egyeseket zavaró, „homokszerű” érzet minimálisra csökkent, miközben a fehérjetartalom nőtt. Ugyanakkor tudjuk, hogy sokan épp ezt a "karcosságát" szeretik a rizsfehérjének, ezért nekik továbbra is tökéletes választás a „sima” Naturize, ami a jövőben is elérhető lesz.
Az Ultra Silk legfőbb hátránya ritkasága és magas előállítási költsége, mely másfélszerese, az amúgy is a piac egyik legjobb minőségű (ezért nem a legolcsóbb) alap Naturize barnarizs-fehérjéének. Ezért ha nemcsak az egészséged, de a pénztárcád is óvod, akkor választhatod a kedvezőbb árú, nagyobb csomagokban is elérhető Naturize-t.
Természetesen mindkét változat abszolút prémium minőség, az allergén anyagoktól mentes, semmilyen adalékot, vegyszert nem tartalmaz, tej-, szója-, laktóz-, és gluténmentes, azaz az egészségedet nem veszélyezteti és még vegán is.
Átlagos tápérték adatok (a natúr változat 100 grammjára vetítve):
Fehérje: min. 90 g
Szénhidrát: 2 g (ebből cukor 1,2 g)
Zsír: 0,9 g (ebből telített 0 g)
Kcal: 37
Leírás
A barnarizs-fehérje új generációja megérkezett, de mitől is más?
Különleges előállítási technológiával sikerült minimálisra csökkenteni a rizsfehérjékre jellemző karcos, „homokszerű” jelleget. Majdnem olyan selymes mint a tejsavó, miközben továbbra is mentes annak minden ismert mellékhatásától, és az allergén anyagoktól (tej, laktóz, szója, glutén) is.
Az pedig csak hab a tortán, hogy a fehérjetartalma is magasabb, garantáltan minimum 90%. Márpedig ennél magasabbat nem lehet elérni, 100%-os fehérjetartalmú fehérjepor előállítása sajnos nem lehetséges.
A Naturize Ultra Silk legfőbb előnye, hogy az egyeseket zavaró, „homokszerű” érzet minimálisra csökkent, miközben a fehérjetartalom nőtt. Ugyanakkor tudjuk, hogy sokan épp ezt a "karcosságát" szeretik a rizsfehérjének, ezért nekik továbbra is tökéletes választás a „sima” Naturize, ami a jövőben is elérhető lesz.
Az Ultra Silk legfőbb hátránya ritkasága és magas előállítási költsége, mely másfélszerese, az amúgy is a piac egyik legjobb minőségű (ezért nem a legolcsóbb) alap Naturize barnarizs-fehérjéének. Ezért ha nemcsak az egészséged, de a pénztárcád is óvod, akkor választhatod a kedvezőbb árú, nagyobb csomagokban is elérhető Naturize-t.
Természetesen mindkét változat abszolút prémium minőség, az allergén anyagoktól mentes, semmilyen adalékot, vegyszert nem tartalmaz, tej-, szója-, laktóz-, és gluténmentes, azaz az egészségedet nem veszélyezteti és még vegán is.
Átlagos tápérték adatok (a natúr változat 100 grammjára vetítve):
Fehérje: min. 90 g
Szénhidrát: 2 g (ebből cukor 1,2 g)
Zsír: 0,9 g (ebből telített 0 g)
Kcal: 37
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.