Leírás és Paraméterek
Salátáknak, szószoknak fantasztikus ízvilágot kölcsönöz a szőlőmagolaj. Ezen kívül frissensültekhez, serpenyőben készült ételek sütéséhez, pácokhoz, dresszingekhez, marinádokhoz is kiváló.
Szőlőmag:
A szőlőmag az OPC leggazdagabb forrása a Föld összes növénye közül. Az OPC ez idáig a leghatásosabb szabadgyök-megkötő, ami megszünteti a szabad gyökök által okozott láncreakciókat és megakadályozza az emberi sejtek és szövetek károsodását. Az egyik legerősebb természetes antioxidáns. Növényi hatóanyagai, elsősorban a tannin, a polifenol és a resveratrol megvédik a sejteket a károsodások ellen, tumorellenes hatásúak. Rendszeres fogyasztásával csökkenthető a szívbetegségek és a daganatok kialakulásának kockázata, az infarktus, a trombózis veszélye. Segít megerősíteni, rugalmasan tartani az érfalakat, javítja a keringést és a látást, szabályozza a vérnyomást, védi az agyat, az idegrendszert, az ízületeket. A bőr rugalmasságának és nedvességmegtartásában is nagy szerepet játszik, késlelteti az öregedést, a ráncok kialakulását, elmélyülését.
Tartalmaz: 100% szőlőmagolaj
Átlagos tápérték 100 g-ban:
Energia: 3663 kJ/ 891 kcal
Zsír: 98,91 g amelyből telített zsírok: 12 g
Szénhidrát: 0 g amelyből cukrok: 0 g
Fehérje: 0 g
Só: 0 g
Leírás
Salátáknak, szószoknak fantasztikus ízvilágot kölcsönöz a szőlőmagolaj. Ezen kívül frissensültekhez, serpenyőben készült ételek sütéséhez, pácokhoz, dresszingekhez, marinádokhoz is kiváló.
Szőlőmag:
A szőlőmag az OPC leggazdagabb forrása a Föld összes növénye közül. Az OPC ez idáig a leghatásosabb szabadgyök-megkötő, ami megszünteti a szabad gyökök által okozott láncreakciókat és megakadályozza az emberi sejtek és szövetek károsodását. Az egyik legerősebb természetes antioxidáns. Növényi hatóanyagai, elsősorban a tannin, a polifenol és a resveratrol megvédik a sejteket a károsodások ellen, tumorellenes hatásúak. Rendszeres fogyasztásával csökkenthető a szívbetegségek és a daganatok kialakulásának kockázata, az infarktus, a trombózis veszélye. Segít megerősíteni, rugalmasan tartani az érfalakat, javítja a keringést és a látást, szabályozza a vérnyomást, védi az agyat, az idegrendszert, az ízületeket. A bőr rugalmasságának és nedvességmegtartásában is nagy szerepet játszik, késlelteti az öregedést, a ráncok kialakulását, elmélyülését.
Tartalmaz: 100% szőlőmagolaj
Átlagos tápérték 100 g-ban:
Energia: 3663 kJ/ 891 kcal
Zsír: 98,91 g amelyből telített zsírok: 12 g
Szénhidrát: 0 g amelyből cukrok: 0 g
Fehérje: 0 g
Só: 0 g