Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Natura nutellino (karobos mogyorópehely), 200 g

805 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5997848513586
A gyártó összes terméke: Natura
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 17

Leírás

Natura nutellino (karobos mogyorópehely), 200 g

A hőkezelt blanchírozott földimogyorót finomra őröljük és mindennemű adalék nélkül hozzákeverünk karob ( vagy másnéven szentjánoskenyér) port. Ez közvetlenül fogyasztható, mintha száraz "csoki" lenne. 
A cukrot, vagy az egyéb édesítő szereket szándékosan hagyjuk ki, mert így a Candidiázissal küszködő diétázók is eredményesen használhatják. A termék gyengén édeskés íze a karob pornak köszönhető.
Némi vajjal, vagy egyéb zsiradékkal krémszerű állagú keveréket lehet létrehozni, melyet például süteménytölteknek használhatunk. Mindig annyit keverjünk ki, amennyit elfogyasztunk, vagy bedolgozunk. Így a tartósítószerek elmaradhatnak.

A krémet, vagy a krémes süteményt hűtőben tároljuk.

A keveréknek hasonló lehet a felhasználása, mintha sok-sok bonyolult vegyülettel megrakott krém lenne, kivéve, hogy ezekre immár többévtizedes személyes tapasztalatunk szerint, semmi szükség nincs. Legalábbis az emberi szervezetben!

Paraméterek

g 200
db 1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

Natura nutellino (karobos mogyorópehely), 200 g

A hőkezelt blanchírozott földimogyorót finomra őröljük és mindennemű adalék nélkül hozzákeverünk karob ( vagy másnéven szentjánoskenyér) port. Ez közvetlenül fogyasztható, mintha száraz "csoki" lenne. 
A cukrot, vagy az egyéb édesítő szereket szándékosan hagyjuk ki, mert így a Candidiázissal küszködő diétázók is eredményesen használhatják. A termék gyengén édeskés íze a karob pornak köszönhető.
Némi vajjal, vagy egyéb zsiradékkal krémszerű állagú keveréket lehet létrehozni, melyet például süteménytölteknek használhatunk. Mindig annyit keverjünk ki, amennyit elfogyasztunk, vagy bedolgozunk. Így a tartósítószerek elmaradhatnak.

A krémet, vagy a krémes süteményt hűtőben tároljuk.

A keveréknek hasonló lehet a felhasználása, mintha sok-sok bonyolult vegyülettel megrakott krém lenne, kivéve, hogy ezekre immár többévtizedes személyes tapasztalatunk szerint, semmi szükség nincs. Legalábbis az emberi szervezetben!

g 200
db 1