Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Natura Nádcukor Aranybarna 500 g

810 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5997848515122
A gyártó összes terméke: Natura
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 17

Leírás

A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz. Előállítása nem vegyi eljárással történik.

Kalóriaérték szempontjából nem különbözik a nád- és a kristálycukor, ugyanakkor a nádcukorban a természetes feldolgozási folyamatnak köszönhetően olyan egészségügyi szempontból hasznos vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok maradnak, mint a B-vitaminok széles skálája, vagy a kalcium, magnézium, vas, cink és foszfor. Ha tehát egyszerűen csak egészségesebb cukorra vágysz, jó választás lehet. A nádcukor ízvilága némiképp eltér a hagyományos kristálycukorétól: lágyabb, kevésbé édes, halványan karamellás.

Származási hely:
Mauritius

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1683 kJ (396 kcal)
Zsír: 0 g
-amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 99 g
-amelyből cukrok: 99 g
Fehérje: 0 g
Só: 0,05 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz. Előállítása nem vegyi eljárással történik.

Kalóriaérték szempontjából nem különbözik a nád- és a kristálycukor, ugyanakkor a nádcukorban a természetes feldolgozási folyamatnak köszönhetően olyan egészségügyi szempontból hasznos vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok maradnak, mint a B-vitaminok széles skálája, vagy a kalcium, magnézium, vas, cink és foszfor. Ha tehát egyszerűen csak egészségesebb cukorra vágysz, jó választás lehet. A nádcukor ízvilága némiképp eltér a hagyományos kristálycukorétól: lágyabb, kevésbé édes, halványan karamellás.

Származási hely:
Mauritius

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1683 kJ (396 kcal)
Zsír: 0 g
-amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 99 g
-amelyből cukrok: 99 g
Fehérje: 0 g
Só: 0,05 g