Leírás és Paraméterek
A vörös „Monti” pesztót ismert módon „genovai pesto testvérének” hívják. A genovai pesto "testvére". Recept a következőkből készül: olasz bazsalikom, napraforgómag-olaj és első osztályú szárított paradicsom. A szárított paradicsom használata meghatározó vörös színűvé teszi a készítményt, így ez a pesto nagyon alkalmas tészta, gnocchi ízesítésére vagy pirítós kenésre. Fogyasztható tésztákkal, pizzaszószként, de akár sajtok, grissini, zöldségek mellé mártogatósnak is.
Összetevők: Paradicsomszósz, Napraforgómag-olaj, szárított paradicsom (9%), bazsalikom (6%), kesudió, "Pecorino" sajt (juhtej, só, oltóolaj), cukor, fokhagyma, só, antioxidáns: aszkorbinsav; tartósítószer: kálium-szorbát.
Leírás
A vörös „Monti” pesztót ismert módon „genovai pesto testvérének” hívják. A genovai pesto "testvére". Recept a következőkből készül: olasz bazsalikom, napraforgómag-olaj és első osztályú szárított paradicsom. A szárított paradicsom használata meghatározó vörös színűvé teszi a készítményt, így ez a pesto nagyon alkalmas tészta, gnocchi ízesítésére vagy pirítós kenésre. Fogyasztható tésztákkal, pizzaszószként, de akár sajtok, grissini, zöldségek mellé mártogatósnak is.
Összetevők: Paradicsomszósz, Napraforgómag-olaj, szárított paradicsom (9%), bazsalikom (6%), kesudió, "Pecorino" sajt (juhtej, só, oltóolaj), cukor, fokhagyma, só, antioxidáns: aszkorbinsav; tartósítószer: kálium-szorbát.