Leírás és Paraméterek
Egy olyan speciális szósz, melyben a húst pácolják, illetve mellyel az ételeket az elkészítés utolsó fázisában ízesítik.
Leggyakrabban csirkéhez és halakhoz, valamint zöldségekhez használják.
A Teriyaki szósz a Japán konyha jellegzetessége. Egy olyan speciális szósz, melyben a húst pácolják, illetve mellyel az ételeket az elkészítés utolsó fázisában ízesítik. Leggyakrabban csirkéhez és halakhoz, valamint zöldségekhez használják.
Összetevők: szójaszósz (szójabab, só, búzaliszt, víz), cukor, glükóz, melasz, só, gyömbér, fűszerek, Tartósítószer: E203
Leírás
Egy olyan speciális szósz, melyben a húst pácolják, illetve mellyel az ételeket az elkészítés utolsó fázisában ízesítik.
Leggyakrabban csirkéhez és halakhoz, valamint zöldségekhez használják.
A Teriyaki szósz a Japán konyha jellegzetessége. Egy olyan speciális szósz, melyben a húst pácolják, illetve mellyel az ételeket az elkészítés utolsó fázisában ízesítik. Leggyakrabban csirkéhez és halakhoz, valamint zöldségekhez használják.
Összetevők: szójaszósz (szójabab, só, búzaliszt, víz), cukor, glükóz, melasz, só, gyömbér, fűszerek, Tartósítószer: E203