Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mayam Ylang-Ylang illóolaj, bio* (cananga odorata), 10 ml

2.530 Ft
1.518 Ft
40%
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!
Cikkszám: M-1147
A gyártó összes terméke: Mayam
Raktárkészlet: 2 db raktáron
Szerezhető hűségpontok: 31

Leírás

Az ylang-ylang illóolajnak, édes, kéjes és intenzív az illata, érzékien optimista jegyekkel. Ideális illatosító készítmény krémekbe, masszázshoz, aromaterápiás kezelésekhez és parfümök összeállításához. Faggyútermelést szabályozó hatásával is kitűnik, fényességet, élénkséget kölcsönöz a hajszálaknak.

Az ylang-ylang (vagy ilang-ilang) egy körülbelül 20 méter magas trópusi fa, bőséges virágzata zöldes-sárga és erőteljes illatot áraszt. Indonéziában honos, ahol nemzeti jelképnek számít, megterem a Fülöp-szigeteken, Madagaszkár-szigetén és a Réunion-szigeten.

A virágok virága, az ylang-ylang, édes, egzotikus, különleges illatot árasztva, kedélyjavító, afrodiziákumként hat, eufóriás hangulatot kelt. Az idegrendszerre gyakorolt nyugtató és csillapító hatásának köszönhetően elősegíti az ellazulást, egy valóságos gyógymód a szorongásnak, a feszült idegállapotnak, a szexuális tevékenység stressz okozta nehézségeinek mérséklésében,

Lélektani szempontból, az előbb eflsorolt tulajdonságokon kívül, ez az illóolaj élesíti az érzékeket, enyhíti a félelemérzetet, a féltékenységet, dühöt, frusztrációt.

A kozmetika terén is értékelt illóolaj: a készítmények kiváló illatosítója, képes a faggyúképződés szabályozására, hasznos a vegyes arcbőr ápolására. A fejbőr kezelésében: erősíti, fényessé teszi a hajszálakat, hozzájárul a fejbőr kémiai egyensúlyának megtartásához.

Előállítás módja: gőzlepárlással, a virágokból (a harmadik lepárlás)

Földrajzi származás: Madagaszkár

MINŐSÉG: természetes kozmetikai termék és az Ecocert Greenlife http://cosmetics.ecocert.com is elérhető szabványai szerint ökológiailag certifikált minőség

Megjelenési forma: áttetsző sárgás színű, közepes sűrűségű folyadék

Illatjegye: szívillat

Olfaktív jellemzők: intenzív édes virágillat, egzotikus

Főbb összetevők: germakrén, karofillén, farnezén, humulén, cadinén, farnesol, benzil-benzoát, cadinol, linalol, muurolol, farnezil.

Összetevők (INCI): cananga odorata flower oil*

*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
Természetes, organikus (bio) kozmetikum, Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal, a http://cosmetics.ecocert.com címen olvasható ECOCERT szabvánnyal összhangban

Tulajdonságok

  • illatosító, illatrögzítő a parfümökben
  • keringésserkentő
  • tónusjavító hatású a vénás és a nyirokrendszer számára
  • serkentő az immunrendszer számára 
  • enyhe afrodiziákum

Alkalmazások a kozmetikában és az aromaterápiában

  • a faggyútermelés egyensúlyban tartására
  • a fejbőr kémiai egyensúlyának megtartására
  • a haj ápolására: fényessé és élénkké teszi
  • stresszhelyzet, nyugtalanság, pánik esetén
  • masszázs által, az impotencia vagy a nemi hidegség enyhítésére, csökkent nemi vágy esetén
  • női parfümökbe, dezodorokba, fej- és hajápolószerekbe

A KOZMETIKÁBAN

  • a kozmetikai készítményekbe ajánlott adagolás 0,5-2%
  • összetevőként a vegyesbőrű arc ápolására szánt krémekbe, emulziókba
  • a faggyútermelődés kiegyensúlyozását célzó készítményekbe
  • kozmetikai cikkek illatosítására
  • test- és hajspray, kölnivíz- és parfümkreációk kialakításában
  • szérumba fejbőr masszírozására
  • samponokba, hajmaszkokba
  • szappanokba

AZ AROMATERÁPIÁBAN

  • hátgerincmenti masszázshoz, szexuális fáradtság, közömbösség, érdektelenség esetén
  • pár csepp a fürdővízbe, feszült idegállapot, szorongás csillapítására
  • párologtatókba, gyertyákba, mécsesekbe, egy kellemes hangulat kialakításához, beltéri levegő illatosítására

Tárolás:

  • légmentesen lezárva, száraz helyen, fénytől és melegtől óvva

Biztonsági adatok:

  • általános szabály: ajánlott a használat előtt 24 órával letesztelni az illóolajat a könyök belső hajlatán, főleg a még nem használt illóolajat
  • részletek az illóolajak biztonságos használatáról
  • ellenjavallt a terhesség első harmadában
  • tartsuk távol a gyerekektől
  • külső használatra!


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

Az ylang-ylang illóolajnak, édes, kéjes és intenzív az illata, érzékien optimista jegyekkel. Ideális illatosító készítmény krémekbe, masszázshoz, aromaterápiás kezelésekhez és parfümök összeállításához. Faggyútermelést szabályozó hatásával is kitűnik, fényességet, élénkséget kölcsönöz a hajszálaknak.

Az ylang-ylang (vagy ilang-ilang) egy körülbelül 20 méter magas trópusi fa, bőséges virágzata zöldes-sárga és erőteljes illatot áraszt. Indonéziában honos, ahol nemzeti jelképnek számít, megterem a Fülöp-szigeteken, Madagaszkár-szigetén és a Réunion-szigeten.

A virágok virága, az ylang-ylang, édes, egzotikus, különleges illatot árasztva, kedélyjavító, afrodiziákumként hat, eufóriás hangulatot kelt. Az idegrendszerre gyakorolt nyugtató és csillapító hatásának köszönhetően elősegíti az ellazulást, egy valóságos gyógymód a szorongásnak, a feszült idegállapotnak, a szexuális tevékenység stressz okozta nehézségeinek mérséklésében,

Lélektani szempontból, az előbb eflsorolt tulajdonságokon kívül, ez az illóolaj élesíti az érzékeket, enyhíti a félelemérzetet, a féltékenységet, dühöt, frusztrációt.

A kozmetika terén is értékelt illóolaj: a készítmények kiváló illatosítója, képes a faggyúképződés szabályozására, hasznos a vegyes arcbőr ápolására. A fejbőr kezelésében: erősíti, fényessé teszi a hajszálakat, hozzájárul a fejbőr kémiai egyensúlyának megtartásához.

Előállítás módja: gőzlepárlással, a virágokból (a harmadik lepárlás)

Földrajzi származás: Madagaszkár

MINŐSÉG: természetes kozmetikai termék és az Ecocert Greenlife http://cosmetics.ecocert.com is elérhető szabványai szerint ökológiailag certifikált minőség

Megjelenési forma: áttetsző sárgás színű, közepes sűrűségű folyadék

Illatjegye: szívillat

Olfaktív jellemzők: intenzív édes virágillat, egzotikus

Főbb összetevők: germakrén, karofillén, farnezén, humulén, cadinén, farnesol, benzil-benzoát, cadinol, linalol, muurolol, farnezil.

Összetevők (INCI): cananga odorata flower oil*

*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
Természetes, organikus (bio) kozmetikum, Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal, a http://cosmetics.ecocert.com címen olvasható ECOCERT szabvánnyal összhangban

Tulajdonságok

  • illatosító, illatrögzítő a parfümökben
  • keringésserkentő
  • tónusjavító hatású a vénás és a nyirokrendszer számára
  • serkentő az immunrendszer számára 
  • enyhe afrodiziákum

Alkalmazások a kozmetikában és az aromaterápiában

  • a faggyútermelés egyensúlyban tartására
  • a fejbőr kémiai egyensúlyának megtartására
  • a haj ápolására: fényessé és élénkké teszi
  • stresszhelyzet, nyugtalanság, pánik esetén
  • masszázs által, az impotencia vagy a nemi hidegség enyhítésére, csökkent nemi vágy esetén
  • női parfümökbe, dezodorokba, fej- és hajápolószerekbe

A KOZMETIKÁBAN

  • a kozmetikai készítményekbe ajánlott adagolás 0,5-2%
  • összetevőként a vegyesbőrű arc ápolására szánt krémekbe, emulziókba
  • a faggyútermelődés kiegyensúlyozását célzó készítményekbe
  • kozmetikai cikkek illatosítására
  • test- és hajspray, kölnivíz- és parfümkreációk kialakításában
  • szérumba fejbőr masszírozására
  • samponokba, hajmaszkokba
  • szappanokba

AZ AROMATERÁPIÁBAN

  • hátgerincmenti masszázshoz, szexuális fáradtság, közömbösség, érdektelenség esetén
  • pár csepp a fürdővízbe, feszült idegállapot, szorongás csillapítására
  • párologtatókba, gyertyákba, mécsesekbe, egy kellemes hangulat kialakításához, beltéri levegő illatosítására

Tárolás:

  • légmentesen lezárva, száraz helyen, fénytől és melegtől óvva

Biztonsági adatok:

  • általános szabály: ajánlott a használat előtt 24 órával letesztelni az illóolajat a könyök belső hajlatán, főleg a még nem használt illóolajat
  • részletek az illóolajak biztonságos használatáról
  • ellenjavallt a terhesség első harmadában
  • tartsuk távol a gyerekektől
  • külső használatra!