Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mayam Yassmin Tubérose koncentrált természetes kozmetikai illatosító, 10 ml

Ár:
1.437 Ft
Cikkszám: M-1278
A gyártó összes terméke: Elemental
Raktárkészlet: 1 db raktáron
Menny.:db

Leírás

Nőies, édes-gyümölcsös, meleg és bőséges; egy jól meghatározott és kifinomult illatosító. Egyenletesen kifejlődő illata a jázmin jegyeivel összefonódó tubarózsáé és keserűnarancsé. Leginkább arckrémekbe, púderekbe, pirosítókba, fényűzően illatosított testkrémekbe alkalmas.

Egy jól definiált, finomságával és töménységével lenyűgöző virágos illat. A parfüm elsőre virágos-zöld, friss neroli illatjegyekkel, majd édes, virágos, púderes illatjegyekben teljesedik ki. Intenzív és hosszantartó illatot kölcsönöz.

ELŐÁLLÍTÁSI MÓD: egy illóolajokból, elkülönített illóolaj-frakciókból (frakcionált desztillációval nyert vegyületek) növényi alapanyagokból fermentálással, áztatással vagy hidrolízissel kinyert aromás anyagokból álló természetes keverék.

Franciaországban (Grasse térségében, a parfümök fővárosának környékén) állítják elő olyan parfümkészítők fejlesztése nyomán, akik kiváló minőségű finom parfümöket hoznak létre, kimondottan kozmetikai készítmények számára. A MAYAM parfümanyagok összhangban vannak a kozmetikai termékekre vonatkozó Európai Szabályzatnak a legfrissebb változattásaival és összhangban vannak a Nemzetközi Illatanyag-ipari Szövetség, az IFRA jogszabályaival.

ÖSSZETÉTEL: tömény aromás vegyület, teljes egészében természetes, növényi eredetű, szintetikus összetevők és tartósítók nélkül.

A PARFÜM ILLATJEGYEI    

  • a keletkező illat nem a hagyományos módon viselkedik, a fejillattól az alapillatig, hanem egyenletesen bontakozik ki
  • kezdetben friss virágos, enyhén zöld neroli és jázmin illat érezhető
  • a következőkben jól körvonalazódnak a jázmin és tubarózsa édes-virágos, púderes, mézes illatjegyei

EGYEZTETÉSEK  &  BENYOMÁSOK    

  • krémek illatosítására és parfümök készítésére egyaránt alkalmas
  • szépen símul a bőrre, meleg, hosszantartó; a bőrünk kémiájának függvényében jönnek elő a különböző aljegyek
  • a nemes illatos arckrémek és testkrémek készítéséhez különösen ajánlott
  • arcpúderekben és pirosítókban érdekesen érződik a púderes illatjegy
  • parfümként bármely évszakban megfelelő, nyáron leginkább esti illatként
  • fűszer-esszenciákkal (gyömbér, feketebors) keverve csillapítjuk az illat édes jegyeit és a parfüm serkentő, frissítő illatjegyeket hoz, de töménysége nem csökken
  • virágos esszenciákkal keverve egy dúsgazdag, opulens parfümöt kapunk
  • citrus esszenciákkal kombinációban (bergamott, zöld mandarin, zöld citrom) egy könnyedebb, fiatalosabb parfümöt nyerünk
  • a santal amyris, szantálfa, erdei fenyő, atlaszcédrus esszenciák a parfümnek virágos-fás illatjelleget kölcsönöznek, kevésbé édes alapillatot eredményezve

YASSMIN TUBÉROSE egy teljes értékű illatosító, amely a kozmetikában és a parfünkészítésben használható egyedüli illatosító összetevőként, viszont kombinálható más illatosítóval, illóolajjal, abszolúttal, ezáltal variálva vagy kihangsúlyozva egyes illatjegyeket.

Megjelenési forma: tiszta sárgás folyadék
Olajban, emulziókban és alkoholban oldódik

Összetevők (INCI): parfüm

Hogyan használjuk a kozmetikában

  • krémek, emulgeált lotionok, balzsamok, olajok és vízmentes készítmények illatosítására
  • dezodorok illatosítására
  • melt & pour szappanok illatosítására
  • smink, pirosító és alapozó púderekbe
  • kozmetikai és higiéniai készítményekbe, általában a végső fázisban adagoljuk, hidegen

Ajánlott ADAGOLÁS:

  • 0,2 - 1% krémekbe, emulziókba, különböző arcápolásra szánt kozmetikai készítményekbe
  • 0,2 - 1% porszerű vagy préselt smink készítményekbe
  • 0,5 - 2% testápoló krémekbe, balszamokba, olajokba, vajakba, testtejelbe
  • 1 - 3% melt & pour szappanokba

Használata a parfümkészítésben

  • alkohol alapú parfümbe
  • olajalapú parfümbe
  • szilárd parfümbe
  • illatos testkrémekbe, 3%-ig adagolva
  • illatos púderekbe

Ajánlott ADAGOLÁS:

  • 15%-ig folyékony és szilárd (alkohol alapú vagy olajalapú) parfümökbe
  • 20%-ig a konkrét parfümökbe

Aromaterápiás felhasználásra nem alkalmas.

Tárolás: légmentesen lezárva, fénytől és hőtől védett helyen, 25°C fok alatti hőmérsékleten

Biztonsági adatok

  • általános szabály: egy kozmetikai készítményt ajánlott a használat előtt 24 órával letesztelni a könyök belső hajlatán
  • ne nyeljük le
  • gyerekektől elzárva tároljuk
  • önmagában bőrre ne használjuk
  • a szemünkbe ne kerüljön
  • kozmetikai tisztaságú


Figyelmeztetés
: az Elemental honlapján bemutatott termékek tulajdonságaira, felhasználására vonatkozó leírások és utasítások alapjául a szakirodalmi kiadványok, tudományos cikkek, a fitoterápiában, aromaterápiában és hidrolát-terápiában referencia értékű weboldalak, kozmetikai és kémiai folyóiratok, a gyártók/beszállítók által rendelékezésünkre bocsátott dokumentációk szolgáltak. Ennek ellenére ezek az információk tájékoztató jellegűek, semmiképpen nem szánjuk orvosi tanácsoknak és nem terhel bennünket ilyen irányú felelősség. Az illóolajok, kivonatok, növényi porok gyógykezelés céljából történő felhasználása előtt mindenképpen kérje ki az orvosa tanácsát.


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: saját