Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
ajándék karácsony

Mayam Répamag illóolaj, tiszta (daucus carota), 5 ml

1.206 Ft
Menny.:db
Cikkszám: M-1037
A gyártó összes terméke: Mayam
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 2-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 25

Leírás

Erőteljes bőregeneráló és ráncellenes hatásáért jól ismert illóolaj, melyet az arcbőr megszépítésére, a bőr kinézetének és ápolásának feljavítására használnak, de a depigmentációs hatásáért is kedvelt.

A magok desztillálásával nyert répamag illóolaj a bőrsejtek fejlődését serkentő képességeinek köszönhetően, számításba jöhet a legtöbb arcbőrápoló kozmetikai készítmény megfogalmazásánál. Magas carolot-tartalmának köszönhetően remek összetevője a sérült bőr gyógyítását segítő alkalmazásoknak.
A bőrsejteket fiatalító és az új sejtek növekedését serkentő répamag illóolaj megbízható segítség lehet az öregedés jeleinek leküzdésére.

Egyéb ismert elnevezése: vadmurokmag illóolaj.
Megjegyzés: ne tévesszük össze a sárgarépaolajjal, ami növényiolaj alapú sárgarépagyökér macerátum.

Előállítás módja: gőzlepárlással, a magokból

Földrajzi származás: Balkán/India

Megjelenési forma: sárga színű híg folyadék

Olfaktív jellemzők: földszagú, édeskés és szúrós, átható, erős és hosszantartó

Összetevők (INCI): daucus carota seed oil

A répamag illóolaj tulajdonságai

  • erőteljes, kivételes ráncellenes hatást fejt ki
  • sejtregeneráló hatású
  • élénkíti a bőrt
  • feljavítja a bőr tónusát
  • szerkezetjavító, hegesítő hatású, főleg az öregségi foltokra hat

Miben segíthet

  • minden bőrtípusra alkalmas
  • az öregedés jeleivel küszködő bőr ápolásában
  • fiatalító, regeneráló és sejtmegújító hatású kozmetikai kompozíciókba foglalható
  • a fakó, fáradt, sápadt bőr frissítésében
  • a pigmentfoltok halványításában
  • a problémás, kuperózisos, hámló bőr ápolására, pattanások után
  • ekcémától, pszoriázistól, repedésektől szenvedő bőr regenerálásában

Hogyan használjuk a kozmetikában

  • ezt az illót önmagában bőrre nem használjuk, csak kozmetikai készítmények összetevőjeként
  • a kozmetikai készítményekbe ajánlott adagolás 0,5-2%
  • krémek, arcápoló és szépség szérumok összetevőjeként
  • regeneráló és terápiás szérumok összetevőjeként
  • bőrbántalmaktól, sérüléstől szenvedő bőr enyhítésére készülő balzsamokba és specifikus krémekbe foglalva

Tárolás: légmentesen lezárva, száraz, hőtől és fénytől védett helyen

Biztonsági adatok:

  • általános szabály: ajánlott a használat előtt 24 órával letesztelni az illóolajat a könyök belső hajlatán, főleg a még nem használt illóolajat
  • részletek az illóolajak biztonságos használatáról
  • a szemünkbe ne kerüljön
  • terhesség alatt ellenjavallt
  • tartsuk gyerekektől elzárva
  • kozmetikai felhasználásra


Figyelmeztetés
: az Elemental honlapján bemutatott termékek tulajdonságaira, felhasználására vonatkozó leírások és utasítások alapjául a szakirodalmi kiadványok, tudományos cikkek, a fitoterápiában, aromaterápiában és hidrolát-terápiában referencia értékű weboldalak, kozmetikai és kémiai folyóiratok, a gyártók/beszállítók által rendelékezésünkre bocsátott dokumentációk szolgáltak. Ennek ellenére ezek az információk tájékoztató jellegűek, semmiképpen nem szánjuk orvosi tanácsoknak és nem terhel bennünket ilyen irányú felelősség. Az illóolajok, kivonatok, növényi porok gyógykezelés céljából történő felhasználása előtt mindenképpen kérje ki az orvosa tanácsát.


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

Erőteljes bőregeneráló és ráncellenes hatásáért jól ismert illóolaj, melyet az arcbőr megszépítésére, a bőr kinézetének és ápolásának feljavítására használnak, de a depigmentációs hatásáért is kedvelt.

A magok desztillálásával nyert répamag illóolaj a bőrsejtek fejlődését serkentő képességeinek köszönhetően, számításba jöhet a legtöbb arcbőrápoló kozmetikai készítmény megfogalmazásánál. Magas carolot-tartalmának köszönhetően remek összetevője a sérült bőr gyógyítását segítő alkalmazásoknak.
A bőrsejteket fiatalító és az új sejtek növekedését serkentő répamag illóolaj megbízható segítség lehet az öregedés jeleinek leküzdésére.

Egyéb ismert elnevezése: vadmurokmag illóolaj.
Megjegyzés: ne tévesszük össze a sárgarépaolajjal, ami növényiolaj alapú sárgarépagyökér macerátum.

Előállítás módja: gőzlepárlással, a magokból

Földrajzi származás: Balkán/India

Megjelenési forma: sárga színű híg folyadék

Olfaktív jellemzők: földszagú, édeskés és szúrós, átható, erős és hosszantartó

Összetevők (INCI): daucus carota seed oil

A répamag illóolaj tulajdonságai

  • erőteljes, kivételes ráncellenes hatást fejt ki
  • sejtregeneráló hatású
  • élénkíti a bőrt
  • feljavítja a bőr tónusát
  • szerkezetjavító, hegesítő hatású, főleg az öregségi foltokra hat

Miben segíthet

  • minden bőrtípusra alkalmas
  • az öregedés jeleivel küszködő bőr ápolásában
  • fiatalító, regeneráló és sejtmegújító hatású kozmetikai kompozíciókba foglalható
  • a fakó, fáradt, sápadt bőr frissítésében
  • a pigmentfoltok halványításában
  • a problémás, kuperózisos, hámló bőr ápolására, pattanások után
  • ekcémától, pszoriázistól, repedésektől szenvedő bőr regenerálásában

Hogyan használjuk a kozmetikában

  • ezt az illót önmagában bőrre nem használjuk, csak kozmetikai készítmények összetevőjeként
  • a kozmetikai készítményekbe ajánlott adagolás 0,5-2%
  • krémek, arcápoló és szépség szérumok összetevőjeként
  • regeneráló és terápiás szérumok összetevőjeként
  • bőrbántalmaktól, sérüléstől szenvedő bőr enyhítésére készülő balzsamokba és specifikus krémekbe foglalva

Tárolás: légmentesen lezárva, száraz, hőtől és fénytől védett helyen

Biztonsági adatok:

  • általános szabály: ajánlott a használat előtt 24 órával letesztelni az illóolajat a könyök belső hajlatán, főleg a még nem használt illóolajat
  • részletek az illóolajak biztonságos használatáról
  • a szemünkbe ne kerüljön
  • terhesség alatt ellenjavallt
  • tartsuk gyerekektől elzárva
  • kozmetikai felhasználásra


Figyelmeztetés
: az Elemental honlapján bemutatott termékek tulajdonságaira, felhasználására vonatkozó leírások és utasítások alapjául a szakirodalmi kiadványok, tudományos cikkek, a fitoterápiában, aromaterápiában és hidrolát-terápiában referencia értékű weboldalak, kozmetikai és kémiai folyóiratok, a gyártók/beszállítók által rendelékezésünkre bocsátott dokumentációk szolgáltak. Ennek ellenére ezek az információk tájékoztató jellegűek, semmiképpen nem szánjuk orvosi tanácsoknak és nem terhel bennünket ilyen irányú felelősség. Az illóolajok, kivonatok, növényi porok gyógykezelés céljából történő felhasználása előtt mindenképpen kérje ki az orvosa tanácsát.