Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
ajándék karácsony

Mayam Ravintsara illóolaj, tiszta (cinnamomum camphora), 10 ml

1.514 Ft
Menny.:db
Cikkszám: M-1205
A gyártó összes terméke: Mayam
Raktárkészlet: 1 db raktáron
Szerezhető hűségpontok: 31

Leírás

A ravintsara olaj, más néven madagaszkári kámfor, vírusölő és mikrobaölő tulajdonságai miatt elismert. Felvitelkor gyengéd, bőrbarát illóolaj, de erőteljes hatású. Jótékony hatását a légzőrendszerre, az idegrendszerre valamint különböző bántalmak esetén fejti ki, felnőtteknél és gyerekeknél egyaránt.

A RAVINTSARA illóolaj vagy madagaszkári kámfor rendkívüli vírusölő és mikróbaölő tulajdonságai miatt elismert. Felvitelkor gyengéd, bőrbarát, az aromaterapeuták által nagyra becsült illóolaj. Az egész család használhatja, főleg a hideg évszakokban.

Figyelem! Ne tévesszük össze a ravensara aromaticaval - mely egy tulajdonságokban és összetételében is más  olaj.

Előállítás módja: gőzlepárlással a levelekből

Földrajzi származás: Madagaszkár

Megjelenési forma: tiszta sárgás színű, alacsony sűrűségű folyadék

Illatjegye: fejillat

Érzékszervi leírás:  friss illat, intenzív, kámforos

Főbb összetevők: cienol, sabinén, a-terpineol, a-pinén, b-pinén, mircén 

Összetevők (INCI): cinnamomum camphora leaf oil

Tulajdonságok

  • erőteljes vírusölő
  • fertőzésgátló hatású
  • mikróbaölő hatású
  • tónusjavító a bőr számára
  • felfrissíti az idegeket
  • erőnlétet kölcsönöz
  • nyákoldó, köptető
  • serkenti az immunrendszert
  • izomlazító hatású

Alkalmazások a kozmetikában 

  • nyirokkeringésre
  • bőrfertőzésekre
  • herpeszre
  • influenzára, hörghurutra, torokgyulladásra, vírusos megbetegedésekre
  • légúti megbetegedésekre
  • erőtlenség, gyengeség esetén
  • álmatlanság, nyugtalanság esetén
  • reumára
  • masszázshoz

A KOZMETIKÁBAN

  • általánosan ajánlott adagolás 0,5-2% egy olajalapban feloldva
  • összetevőként bőrfertőzésekre alkalmazott készítményekbe
  • nyirokelvezetésre használt krémekbe, olajokba, kenőcsökbe
  • izommasszázshoz használt krémekbe, olajakba
  • reumás fájdalmakra készült kenőcsökbe

AZ AROMATERÁPIÁBAN

  • helységek légterébe fújva, légfrissítés céljából
  • inhaláció formájában, tüdőbántalmak, légzési zavarok esetén
  • 1-2 cseppel a zsebkendőre, a légutak kitisztítására
  • mellkas kenőcsök összetevőjeként, megfázás, influenza, vírusos megbetegedések, légzési nehézség esetén

Különleges együttes hatást fejt ki az eukaliptusz, babér és teafa illóolajakkal elegyítve

Tárolás:

  • hűvös helyen, légmentesen lezárva, közvetlen fénytől óvva

Biztonsági adatok:

  • általános szabály: ajánlott a használat előtt 24 órával letesztelni az illóolajat a könyök belső hajlatán, főleg a még nem használt illóolajat
  • részletek az illóolajak biztonságos használatáról
  • ellenjavallt a terhesség első harmadában
  • tartsuk távol a gyerekektől
  • külső használatra!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

A ravintsara olaj, más néven madagaszkári kámfor, vírusölő és mikrobaölő tulajdonságai miatt elismert. Felvitelkor gyengéd, bőrbarát illóolaj, de erőteljes hatású. Jótékony hatását a légzőrendszerre, az idegrendszerre valamint különböző bántalmak esetén fejti ki, felnőtteknél és gyerekeknél egyaránt.

A RAVINTSARA illóolaj vagy madagaszkári kámfor rendkívüli vírusölő és mikróbaölő tulajdonságai miatt elismert. Felvitelkor gyengéd, bőrbarát, az aromaterapeuták által nagyra becsült illóolaj. Az egész család használhatja, főleg a hideg évszakokban.

Figyelem! Ne tévesszük össze a ravensara aromaticaval - mely egy tulajdonságokban és összetételében is más  olaj.

Előállítás módja: gőzlepárlással a levelekből

Földrajzi származás: Madagaszkár

Megjelenési forma: tiszta sárgás színű, alacsony sűrűségű folyadék

Illatjegye: fejillat

Érzékszervi leírás:  friss illat, intenzív, kámforos

Főbb összetevők: cienol, sabinén, a-terpineol, a-pinén, b-pinén, mircén 

Összetevők (INCI): cinnamomum camphora leaf oil

Tulajdonságok

  • erőteljes vírusölő
  • fertőzésgátló hatású
  • mikróbaölő hatású
  • tónusjavító a bőr számára
  • felfrissíti az idegeket
  • erőnlétet kölcsönöz
  • nyákoldó, köptető
  • serkenti az immunrendszert
  • izomlazító hatású

Alkalmazások a kozmetikában 

  • nyirokkeringésre
  • bőrfertőzésekre
  • herpeszre
  • influenzára, hörghurutra, torokgyulladásra, vírusos megbetegedésekre
  • légúti megbetegedésekre
  • erőtlenség, gyengeség esetén
  • álmatlanság, nyugtalanság esetén
  • reumára
  • masszázshoz

A KOZMETIKÁBAN

  • általánosan ajánlott adagolás 0,5-2% egy olajalapban feloldva
  • összetevőként bőrfertőzésekre alkalmazott készítményekbe
  • nyirokelvezetésre használt krémekbe, olajokba, kenőcsökbe
  • izommasszázshoz használt krémekbe, olajakba
  • reumás fájdalmakra készült kenőcsökbe

AZ AROMATERÁPIÁBAN

  • helységek légterébe fújva, légfrissítés céljából
  • inhaláció formájában, tüdőbántalmak, légzési zavarok esetén
  • 1-2 cseppel a zsebkendőre, a légutak kitisztítására
  • mellkas kenőcsök összetevőjeként, megfázás, influenza, vírusos megbetegedések, légzési nehézség esetén

Különleges együttes hatást fejt ki az eukaliptusz, babér és teafa illóolajakkal elegyítve

Tárolás:

  • hűvös helyen, légmentesen lezárva, közvetlen fénytől óvva

Biztonsági adatok:

  • általános szabály: ajánlott a használat előtt 24 órával letesztelni az illóolajat a könyök belső hajlatán, főleg a még nem használt illóolajat
  • részletek az illóolajak biztonságos használatáról
  • ellenjavallt a terhesség első harmadában
  • tartsuk távol a gyerekektől
  • külső használatra!