Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
ajándék karácsony

Mayam Ravensara illóolaj, tiszta (ravensara aromatica), 10 ml

1.595 Ft
Menny.:db
Cikkszám: M-1163
A gyártó összes terméke: Mayam
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 2-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 32

Leírás

A ravensara illóolaj energikus vírusölő és fertőzésgátló tulajdonságokat mutat és friss, meleg illatot áraszt. Masszázs vagy aromaterápia formájában használva serkenti az immunrendszert, stresszoldó, frissítő és tónusjavító. Édes-aromás összetevő a parfümök számára.

A ravensara egy 20 méter magasra megnövő fa, kérge vörös, erősen aromás levelei ellipszis alakúak, apró virágai zöldek.

Madagaszkárban honos, ahol az őslakósok a levél kivonatát "gyógyító olaj" készítésére használták fel. Nemzedékek óta frissítőként, vírusölőként, gyulladásgátlóként, fertőtlenítőként és légzési zavarokra használták, hasonlóan az ausztráliai őslakósokhoz, akik a teafát tartják gyógyító olajnak a saját hazájukban.

Napjainkban a ravensara illóolajat légzési nehézségre, könnyű sérülésekre, herpeszre, izomfáradtságra , nemi hidegségre, fejfájásra, émelygésre, idegfeszültségre, megfázásra, köhögésre, enyhe égésekre, belterekben a levegő fertőtlenítésére használják.

Figyelem ! Ne tévesszük össze a RAVINTSARA (cinnamomum camphora) illóolajjal, ez egy teljesen különböző olaj, nagyon eltérő tulajdonságokkal.

Előállítás módja: gőzlepárlással a levelekből

Földrajzi származás: Madagaszkár

Megjelenési forma: tiszta, híg, színtelen, kissé sárgás folyadék

Illatjegye: fejillat

Olfaktív tulajdonságok:  aromás, friss illat, enyhén fűszeres, kissé hasonlít az ánizsra

Főbb összetevők: limonén, delta-3-kerén, sabinén, mircén, pinén, linalool, borneol, eugénol, kavikol, germakrén, eukaliptol 

Összetevők (INCI): ravensara aromatica leaf oil

Tulajdonságok

  • erőteljes vírusölő
  • fertőzésgátló
  • feszültségoldó, stresszoldó
  • keringésserkentő
  • tónusjavító a bőr és az idegrendszer számára
  • kis mértékben fájdalomcsillapító
  • erősítő hatású
  • immunrendszer-serkentő
  • nyákoldó, köptető, megkönnyíti a légzést

Alkalmazások a kozmetikában 

  • pihentető masszázshoz
  • az immunrendszert serkentő masszázshoz
  • influenzára és vírusos fertőzésekre
  • aknéra, herpeszre
  • könnyebb bőrfeertőzésekre
  • fáradtságra, stresszre, idegességre
  • izomfáradtságra
  • helységek levegőjének tisztítására, fertőtlenítésére (főleg ahol beteg emberek tartózkodnak)

A KOZMETIKÁBAN

  • a kozmetikai készítményekbe ajánlott adagolás 0,5-2%
  • zsíros, pattanásos, felfertőzött arcbőrre szánt kozmetikai készítményekbe foglalva
  • különböző fertőzésben, gombásodástól, kisebb sebektől szenvedő bőr számára kialakított készítményekbe
  • helyileg alkalmazva herpeszre
  • a helyileg alkalmazott olajos kenőcsök növényi alapolajába
  • keringési zavarokra, izomfeszültségre használt masszázsolajakba, krémekbe

AZ AROMATERÁPIÁBAN

  • növényi olajba hígítva, masszázsolajként stresszes állapot, idegesség, fizikai és szellemi feszültség esetén
  • inhaláláshoz, 3-5 csepp szükséges egy tál forralt vízbe
  • 5 -10 csepp a fürdővízbe
  • illatgyertyákba, párologtatókba, mécsesbe légtisztítás és frissítés céljából

Tárolás:

  • hűvös helyen, légmentesen lezárva, közvetlen fénytől óvva

Biztonsági adatok:

  • általános szabály: ajánlott a használat előtt 24 órával letesztelni az illóolajat a könyök belső hajlatán, főleg a még nem használt illóolajat
  • részletek az illóolajak biztonságos használatáról
  • ellenjavallt a terhesség első harmadában
  • tartsuk távol a gyerekektől
  • külső használatra!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

A ravensara illóolaj energikus vírusölő és fertőzésgátló tulajdonságokat mutat és friss, meleg illatot áraszt. Masszázs vagy aromaterápia formájában használva serkenti az immunrendszert, stresszoldó, frissítő és tónusjavító. Édes-aromás összetevő a parfümök számára.

A ravensara egy 20 méter magasra megnövő fa, kérge vörös, erősen aromás levelei ellipszis alakúak, apró virágai zöldek.

Madagaszkárban honos, ahol az őslakósok a levél kivonatát "gyógyító olaj" készítésére használták fel. Nemzedékek óta frissítőként, vírusölőként, gyulladásgátlóként, fertőtlenítőként és légzési zavarokra használták, hasonlóan az ausztráliai őslakósokhoz, akik a teafát tartják gyógyító olajnak a saját hazájukban.

Napjainkban a ravensara illóolajat légzési nehézségre, könnyű sérülésekre, herpeszre, izomfáradtságra , nemi hidegségre, fejfájásra, émelygésre, idegfeszültségre, megfázásra, köhögésre, enyhe égésekre, belterekben a levegő fertőtlenítésére használják.

Figyelem ! Ne tévesszük össze a RAVINTSARA (cinnamomum camphora) illóolajjal, ez egy teljesen különböző olaj, nagyon eltérő tulajdonságokkal.

Előállítás módja: gőzlepárlással a levelekből

Földrajzi származás: Madagaszkár

Megjelenési forma: tiszta, híg, színtelen, kissé sárgás folyadék

Illatjegye: fejillat

Olfaktív tulajdonságok:  aromás, friss illat, enyhén fűszeres, kissé hasonlít az ánizsra

Főbb összetevők: limonén, delta-3-kerén, sabinén, mircén, pinén, linalool, borneol, eugénol, kavikol, germakrén, eukaliptol 

Összetevők (INCI): ravensara aromatica leaf oil

Tulajdonságok

  • erőteljes vírusölő
  • fertőzésgátló
  • feszültségoldó, stresszoldó
  • keringésserkentő
  • tónusjavító a bőr és az idegrendszer számára
  • kis mértékben fájdalomcsillapító
  • erősítő hatású
  • immunrendszer-serkentő
  • nyákoldó, köptető, megkönnyíti a légzést

Alkalmazások a kozmetikában 

  • pihentető masszázshoz
  • az immunrendszert serkentő masszázshoz
  • influenzára és vírusos fertőzésekre
  • aknéra, herpeszre
  • könnyebb bőrfeertőzésekre
  • fáradtságra, stresszre, idegességre
  • izomfáradtságra
  • helységek levegőjének tisztítására, fertőtlenítésére (főleg ahol beteg emberek tartózkodnak)

A KOZMETIKÁBAN

  • a kozmetikai készítményekbe ajánlott adagolás 0,5-2%
  • zsíros, pattanásos, felfertőzött arcbőrre szánt kozmetikai készítményekbe foglalva
  • különböző fertőzésben, gombásodástól, kisebb sebektől szenvedő bőr számára kialakított készítményekbe
  • helyileg alkalmazva herpeszre
  • a helyileg alkalmazott olajos kenőcsök növényi alapolajába
  • keringési zavarokra, izomfeszültségre használt masszázsolajakba, krémekbe

AZ AROMATERÁPIÁBAN

  • növényi olajba hígítva, masszázsolajként stresszes állapot, idegesség, fizikai és szellemi feszültség esetén
  • inhaláláshoz, 3-5 csepp szükséges egy tál forralt vízbe
  • 5 -10 csepp a fürdővízbe
  • illatgyertyákba, párologtatókba, mécsesbe légtisztítás és frissítés céljából

Tárolás:

  • hűvös helyen, légmentesen lezárva, közvetlen fénytől óvva

Biztonsági adatok:

  • általános szabály: ajánlott a használat előtt 24 órával letesztelni az illóolajat a könyök belső hajlatán, főleg a még nem használt illóolajat
  • részletek az illóolajak biztonságos használatáról
  • ellenjavallt a terhesség első harmadában
  • tartsuk távol a gyerekektől
  • külső használatra!