Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
ajándék karácsony

Mayam Pálmarózsa illóolaj, bio* (cymbopogon martinii), 10 ml

1.283 Ft
Menny.:db
Cikkszám: M-1038
A gyártó összes terméke: Mayam
Raktárkészlet: 1 db raktáron
Szerezhető hűségpontok: 26

Leírás

A kivételes gombaellenes és baktériumellenes hatással bíró pálmarózsa illóolaj a problémás bőr-, fejbőr és lábápolásban használt készítmények hasznos összetevője. A perifériás és nyirokkeringést serkentő hatása miatt is értékes.

A pálmarózsa (palmarosa) Indiában honos fűszerű növény, virágai a muskátliéhoz hasonlítanak, szára vékony és hosszú, a fűhöz hasonló levelei a zöldtől a szalmasárgáig változó színűek, virágai és levelei is illatosak.
Begyűjtése a virágzás előtt történik, ezáltal a leveleknek nagyobb a hozama a gerániolban gazdag illóolaj kivonásakor.

Előállítás módja: gőzlepárlással, a növény légi (föld feletti) részeiből

Földrajzi származás: Nepál/India

Minőség: az Ecocert Greenlife által tanúsított természetes, organikus termék

Megjelenési forma: áttetsző sárgás színű, alacsony sűrűségű folyadék

Olfaktív jellemzők: édes, átható virágillat

Összetevők (INCI): cymbopogon martini oil*

*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
Természetes, organikus (bio) kozmetikum, Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal, a http://cosmetics.ecocert.com címen olvasható ECOCERT szabvánnyal összhangban

A pálmarózsa illóolaj tulajdonságai

  • erős gombaölő hatású
  • széles spektrumú baktériumölő
  • a nyirokkeringést javító hatású
  • sekkenti a perifériás vérkeringést
  • bőrregeneráló hatású
  • összehúzó és hegesítő hatású
  • az idegrendszerre frissítő, pozitíváló hatású
  • illatosító, édeskés virágos jegyekkel

Miben hasznos

  • bőrbetegségekre, gombásodásra, ekcémára, fertőzésekre
  • érett bőr, pattanásos arcbőr ápolására
  • aknés bőr ápolására, pattanáshegek, sebek esetén
  • korpás, seborrheás fejbőrre
  • a zsíros haj tisztítására, ápolására
  • illatosítókba, kellemetlen szagok semlegesítésére
  • nyirokkeringés serkentésére, ödémákra készített kompozíciókba
  • rossz vérkeringés esetén
  • a kellemetlen szagok semlegesítésére túlzott izzadás esetén, a lábakra is
  • a stress, szorongás, ingerlékenység, fáradtság enyhítésére

Hogyan használjuk a pálmarózsa illót

  • ezt a terméket önmagában nem, csak kozmetikai képletek és aromaterápiás készítmények összetevőjeként használjuk
  • a kozmetikai készítményekbe ajánlott adagolás 0,5-2%
  • krémek, emulziók, testápoló tejek, balzsamok és kenőcsök összetevőjeként
  • dezodorokba, izzadásgátló szerekbe, lábkrémekbe
  • arc és testmasszázshoz készített gélekbe, krémekbe, olajokba és emulziókba foglalva
  • növényi olajba keverve, hasi tájékon vagy a hátgerinc tövénél alkalmazott aromaterápiás masszázshoz
  • samponok, balzsamok, hajmaszkok és dörzsszerek összetevőjeként
  • aromaterápiás hatásáért a levegőbe szórva
  • egyéb fejillatot, szívillatot és alapillatot hordozó esszenciák mellett, folyékony és szilárd parfümök készítésénél (lásd a tematikus cikkeknél)

Tárolás: légmentesen lezárva, száraz helyen, fénytől és melegtől védve

Biztonsági adatok:

  • általános szabály: ajánlott a használat előtt 24 órával letesztelni az illóolajat a könyök belső hajlatán, főleg a még nem használt illóolajat
  • részletek az illóolajak biztonságos használatáról
  • a szemünkbe ne kerüljön
  • terhesség alatt ellenjavallt
  • tartsuk távol a gyerekektől
  • külső használatra !


Figyelmeztetés
: az Elemental honlapján bemutatott termékek tulajdonságaira, felhasználására vonatkozó leírások és utasítások alapjául a szakirodalmi kiadványok, tudományos cikkek, a fitoterápiában, aromaterápiában és hidrolát-terápiában referencia értékű weboldalak, kozmetikai és kémiai folyóiratok, a gyártók/beszállítók által rendelékezésünkre bocsátott dokumentációk szolgáltak. Ennek ellenére ezek az információk tájékoztató jellegűek, semmiképpen nem szánjuk orvosi tanácsoknak és nem terhel bennünket ilyen irányú felelősség. Az illóolajok, kivonatok, növényi porok gyógykezelés céljából történő felhasználása előtt mindenképpen kérje ki az orvosa tanácsát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

A kivételes gombaellenes és baktériumellenes hatással bíró pálmarózsa illóolaj a problémás bőr-, fejbőr és lábápolásban használt készítmények hasznos összetevője. A perifériás és nyirokkeringést serkentő hatása miatt is értékes.

A pálmarózsa (palmarosa) Indiában honos fűszerű növény, virágai a muskátliéhoz hasonlítanak, szára vékony és hosszú, a fűhöz hasonló levelei a zöldtől a szalmasárgáig változó színűek, virágai és levelei is illatosak.
Begyűjtése a virágzás előtt történik, ezáltal a leveleknek nagyobb a hozama a gerániolban gazdag illóolaj kivonásakor.

Előállítás módja: gőzlepárlással, a növény légi (föld feletti) részeiből

Földrajzi származás: Nepál/India

Minőség: az Ecocert Greenlife által tanúsított természetes, organikus termék

Megjelenési forma: áttetsző sárgás színű, alacsony sűrűségű folyadék

Olfaktív jellemzők: édes, átható virágillat

Összetevők (INCI): cymbopogon martini oil*

*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
Természetes, organikus (bio) kozmetikum, Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal, a http://cosmetics.ecocert.com címen olvasható ECOCERT szabvánnyal összhangban

A pálmarózsa illóolaj tulajdonságai

  • erős gombaölő hatású
  • széles spektrumú baktériumölő
  • a nyirokkeringést javító hatású
  • sekkenti a perifériás vérkeringést
  • bőrregeneráló hatású
  • összehúzó és hegesítő hatású
  • az idegrendszerre frissítő, pozitíváló hatású
  • illatosító, édeskés virágos jegyekkel

Miben hasznos

  • bőrbetegségekre, gombásodásra, ekcémára, fertőzésekre
  • érett bőr, pattanásos arcbőr ápolására
  • aknés bőr ápolására, pattanáshegek, sebek esetén
  • korpás, seborrheás fejbőrre
  • a zsíros haj tisztítására, ápolására
  • illatosítókba, kellemetlen szagok semlegesítésére
  • nyirokkeringés serkentésére, ödémákra készített kompozíciókba
  • rossz vérkeringés esetén
  • a kellemetlen szagok semlegesítésére túlzott izzadás esetén, a lábakra is
  • a stress, szorongás, ingerlékenység, fáradtság enyhítésére

Hogyan használjuk a pálmarózsa illót

  • ezt a terméket önmagában nem, csak kozmetikai képletek és aromaterápiás készítmények összetevőjeként használjuk
  • a kozmetikai készítményekbe ajánlott adagolás 0,5-2%
  • krémek, emulziók, testápoló tejek, balzsamok és kenőcsök összetevőjeként
  • dezodorokba, izzadásgátló szerekbe, lábkrémekbe
  • arc és testmasszázshoz készített gélekbe, krémekbe, olajokba és emulziókba foglalva
  • növényi olajba keverve, hasi tájékon vagy a hátgerinc tövénél alkalmazott aromaterápiás masszázshoz
  • samponok, balzsamok, hajmaszkok és dörzsszerek összetevőjeként
  • aromaterápiás hatásáért a levegőbe szórva
  • egyéb fejillatot, szívillatot és alapillatot hordozó esszenciák mellett, folyékony és szilárd parfümök készítésénél (lásd a tematikus cikkeknél)

Tárolás: légmentesen lezárva, száraz helyen, fénytől és melegtől védve

Biztonsági adatok:

  • általános szabály: ajánlott a használat előtt 24 órával letesztelni az illóolajat a könyök belső hajlatán, főleg a még nem használt illóolajat
  • részletek az illóolajak biztonságos használatáról
  • a szemünkbe ne kerüljön
  • terhesség alatt ellenjavallt
  • tartsuk távol a gyerekektől
  • külső használatra !


Figyelmeztetés
: az Elemental honlapján bemutatott termékek tulajdonságaira, felhasználására vonatkozó leírások és utasítások alapjául a szakirodalmi kiadványok, tudományos cikkek, a fitoterápiában, aromaterápiában és hidrolát-terápiában referencia értékű weboldalak, kozmetikai és kémiai folyóiratok, a gyártók/beszállítók által rendelékezésünkre bocsátott dokumentációk szolgáltak. Ennek ellenére ezek az információk tájékoztató jellegűek, semmiképpen nem szánjuk orvosi tanácsoknak és nem terhel bennünket ilyen irányú felelősség. Az illóolajok, kivonatok, növényi porok gyógykezelés céljából történő felhasználása előtt mindenképpen kérje ki az orvosa tanácsát.