Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mayam Gránátalma olaj, szűz, bio*, 10 ml

Ár:
1.219 Ft
Cikkszám: M-1067
A gyártó összes terméke: Mayam
Raktárkészlet: 1 db raktáron
Menny.:db

Leírás

gránátalma Ázsiából származikEurópában először Granadában termesztettékfája 5-8 méter magasra nő,  kerek gyümölcsének kemény égő vörös színű a héjamely hártyák által rekeszekbe 
osztottfürtökbe rendeződő magokat foglal magába, A gránátalma az ókor óta használatosegyiptomi írások szerint gyümölcsét és a kivonatát már akkor gyógyításra használták.
gránátalmamagból nyert olaj nagyon gazdag és értékes, egy sor olyan anyagot tartalmazmelyek rendkívül ritkán fordulnak elő a kozmetikában használatos növényi olajakban.
A pun sav a teszteknek és tudományos kutatásoknak megfelelően, a szövet szintjén történő regenerálódást ígériantimikrobás és gyulladásgátló hatásújavítja a bőr rugalmasságát
galluszsav a szerkezet javításért és hegesítésért felelős anyag.
Az ellagsav kutatás alatt áll, mert csökkenti a kollagén leromlását és a gyulladásos reakciótmindkettő részben felelős a bőr öregedéséértfőleg a fényöregedésértmelyet az UV sugárzás hatása idéz elő.

Előállítás módja: hideg sajtolással nyerik, a gyümölcs magvaiból

Földrajzi származás: Törökország/Izrael, az olaj gyártva Németországban

MINŐSÉGtermészetes kozmetikai termék és az Ecocert Greenlife http://cosmetics.ecocert.com oldalon is elérhető szabványai szerint ökológiailag certifikált minőség

Megjelenési forma: világos sárgás színű, közepes sűrűségű folyadék

A bőrön: nehezebben hatol a bőrbe, elég zsíros érzetet hagy, nem/enyhén komedogén*
*A komedogén tulajdonság nem mérhető, tudományosan sem kimutatható. Egy komedogénnek számító olaj ideiglenesen eltömítheti a pórusokat, de nem alakít ki kötelező módon pattanást, mitesszert, aknét, minden személy esetében. Azok, akiknek a bőre hajlamos az akné, pattanás kialakulására, ne használjanak komedogén olajat önmagában, csak emulziókban, vagy más összetevők keverékében. 

Összetevők (INCI): punica granatum seed oil*

*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
Természetesorganikus (bio) kozmetikumEcocert Greenlife tanúsítvánnyal, a http://cosmetics.ecocert.com címen olvasható ECOCERT szabvánnyal összhangban

Tulajdonságok

  • erősen öregedésgátló hatású
  • meggátolja az idő előtti ráncosodást
  • gyulladásgátló
  • enyhén mikróbaölő hatású
  • mélyhidratáló
  • szerkezetjavító hatású
  • regeneráló, hegesítő
  • rugalmasabbá varázsolja a bőrt
  • serkenti a keratinociták szaporodását (proliferációját)
  • enyhíti a viszketegséget

Alkalmazások a kozmetikában

  • korai bőröregedés megelőzősére
  • a kiszáradt bőr hidratálásavédelmére
  • az érett bőr regenerálódására
  • a külső hatások által károsult, irritált, pirosodó bőr csillapítására
  • sűrű napozás utáni bőrápolásra
  • a szem környékének ápolására
  • a bőr feszességének és sűrűségének javítására
  • szerkezetjavító készítményekbe bármilyen bőrtípusra
  • antiage készítményekbe bármilyen típusú bőrre
  • fényöregedés (photoaginghatásának csökkentésére

KOZMETIKÁBAN

  • tömény olaj, nem ajánlott hígítás nélkül a bőrre vinni

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!