Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mayam Aromás sárgadinnye kivonat, természetes illatosító, 25 ml

983 Ft
885 Ft
10%
Menny.:db
Cikkszám: M-1335
A gyártó összes terméke: Mayam
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 18

Leírás

A sárgadinnye kivonat a napsütéses nyári napok illatát hozza - egy keresett, de a természetes kivonatokban és illóolajokban ritkán előforduló illatot. Kitűnően alkalmas kozmetikumok illatosítására és kifinomult társításokon alapuló parfümök megalkotására.

Az aromás sárgadinnye kivonat egy gabonaalkohol alapú, gyümölcskoncentrátumból nyert  természetes illatosító.  Az alkoholtartalma 93%. Az érett sárgadinnye valósághű, eredeti illatát kölcsönzi a kozmetikumoknak, parfümöknek vagy tisztálkodószereknek.

Megjelenési forma: színtelen folyadék, a sárgadinnye jellegzetes illatával és zamatával

Összetevők (INCI): parfum

FELHASZNÁLÁSI JAVASLATOK:

  • felnőtteknek és gyerekeknek szánt kozmetikai ápoló és tisztálkodószerek illatosítására
  • gyakorlatilag egy gyümölcskoncentrátum lévén, a kivonat alkalmas csecsemők, kidgyerekek, terhes nők vagy olyan személyek számára is, akik nem tolerálják az illóolajokat (vagy ahol ezek ellenjavallotak)
  • parfümök és kölnivizek alkotására, egymagában vagy más kivonatokkal és illóolajokkal társítva 

A KOZMETIKÁBAN

  • azon kompozíciókba, melyeket hevítéssel készítünk, a kivonatot minél alacsonyabb hőmérsékletnél adagoljuk, melegítés nélkül, lehetőleg a folyamat végén
  • a vizet is tartalmazó készítményekbe, mint: krémekbe, emulziókba, pakolásokba, frissítőkbe -adagolás 1-2%
  • szilárd vízmentes készímények illatosítására; olajban nem oldódik, de a vajakban és a szilárd balzsamokban egyenletesen eloszlatható (diszpergálható)
  • tisztálkodási készítmények illatosítására: samponba, tusgélbe, lemosókba, fogpasztába - adagolás 2-4%
  • rúzsok és ajakbalzsamok illatosítására, ízesítésére - pár csepp
  • parfümök, kölnivizek megfoglmazásához - irányadó adagolás 10%-ig
  • aromás kivonatokkal, esszenciákal társítható

OLDHATÓSÁG: vízben és alkoholban oldódik, olajban nem oldódik

Tárolás: hűvös,fénytől védett helyen,a tárolóedény kibontása után lehetőleg hűtőszekrényben

Biztonsági adatok:

  • a termék alkoholt tartalmaz, ne használjuk nyílt láng közelében
  • szembe ne kerüljön
  • illatos gyertyákba használata nem ajánlott
  • tartsuk távol a gyerekektől


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

A sárgadinnye kivonat a napsütéses nyári napok illatát hozza - egy keresett, de a természetes kivonatokban és illóolajokban ritkán előforduló illatot. Kitűnően alkalmas kozmetikumok illatosítására és kifinomult társításokon alapuló parfümök megalkotására.

Az aromás sárgadinnye kivonat egy gabonaalkohol alapú, gyümölcskoncentrátumból nyert  természetes illatosító.  Az alkoholtartalma 93%. Az érett sárgadinnye valósághű, eredeti illatát kölcsönzi a kozmetikumoknak, parfümöknek vagy tisztálkodószereknek.

Megjelenési forma: színtelen folyadék, a sárgadinnye jellegzetes illatával és zamatával

Összetevők (INCI): parfum

FELHASZNÁLÁSI JAVASLATOK:

  • felnőtteknek és gyerekeknek szánt kozmetikai ápoló és tisztálkodószerek illatosítására
  • gyakorlatilag egy gyümölcskoncentrátum lévén, a kivonat alkalmas csecsemők, kidgyerekek, terhes nők vagy olyan személyek számára is, akik nem tolerálják az illóolajokat (vagy ahol ezek ellenjavallotak)
  • parfümök és kölnivizek alkotására, egymagában vagy más kivonatokkal és illóolajokkal társítva 

A KOZMETIKÁBAN

  • azon kompozíciókba, melyeket hevítéssel készítünk, a kivonatot minél alacsonyabb hőmérsékletnél adagoljuk, melegítés nélkül, lehetőleg a folyamat végén
  • a vizet is tartalmazó készítményekbe, mint: krémekbe, emulziókba, pakolásokba, frissítőkbe -adagolás 1-2%
  • szilárd vízmentes készímények illatosítására; olajban nem oldódik, de a vajakban és a szilárd balzsamokban egyenletesen eloszlatható (diszpergálható)
  • tisztálkodási készítmények illatosítására: samponba, tusgélbe, lemosókba, fogpasztába - adagolás 2-4%
  • rúzsok és ajakbalzsamok illatosítására, ízesítésére - pár csepp
  • parfümök, kölnivizek megfoglmazásához - irányadó adagolás 10%-ig
  • aromás kivonatokkal, esszenciákal társítható

OLDHATÓSÁG: vízben és alkoholban oldódik, olajban nem oldódik

Tárolás: hűvös,fénytől védett helyen,a tárolóedény kibontása után lehetőleg hűtőszekrényben

Biztonsági adatok:

  • a termék alkoholt tartalmaz, ne használjuk nyílt láng közelében
  • szembe ne kerüljön
  • illatos gyertyákba használata nem ajánlott
  • tartsuk távol a gyerekektől