Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mayam Acmella kivonat, öregedésgátló hatóanyag, 5 ml

Ár:
870 Ft
Cikkszám: M-1267
A gyártó összes terméke: Elemental
Raktárkészlet: 1 db raktáron
Menny.:db

Leírás

Az Acmella Oleracea vagy régi nevén Acmella Spilanthes, Brazíliában honos növény, napjainkban egész évben virágzik a trópisi vidékeken. Madagaszkér szigetén és Reunion területén már évszázadok óta gyógynövényként használatos. Kozmetikai szempontból a magas alkilamid tartalmáért érdekes. 

Ez a kivonat tömény, stabil és könnyű a készítményekbe belefoglalni. Az acmella kivonatot beleépíthetjük kozmetikai készítmények széles skálájába.
 

HOGYAN FEJTI KI HATÁSÁT    Hosszú időn keresztül a bőrben található kollagén különleges figyelmet kapott, ami a védelmét, serkentését és javítását illeti. Ezzel a hatóanyaggal a figyelem  a kollagént körülvevő környezetre irányul, a bőr szerkezetének megerősítése lévén az új cél. A bőr sűrűsége és feszessége gyorsan feljavul, csökken a bőr felületének a sprődsége, egyenetlensége. A kivonatnak egy jól meghatározott öregedésgátló hatása van, az alap mechanizmus a belülről történő feszítés.

Szinonimák: acmella oleracea, spilanthes acmella, paracress

Előállítási mód: a növény virágaiból egy olajos alapban készülő a kivonat (frakcionált kókuszolajban)

Eredet és minőség: teljes mértékben természetes, adalékmentes, illatosító- és tartosítómentes. A növény földrajzi származása Dél-Afrika, a kivonat Franciaországban készült.

MEGJELENÉSI FORMA: tiszta, kissé sárgás színű olajos folyadék, szagtalan

Összetevők (INCI): caprylic/capric triglyceride, spilanthes acmella flower extract

Tulajdonságok:

  • serkenti a kollagén és a fibroblasztok közötti kölcsönhatást
  • megszilárdítja a dermát, feljavítja a bőr sűrűségét
  • belülről hatva kölcsönöz feszességet a bőrnek
  • megerősíti a bőr szerkezetét
  • csökkenti a bőr sprődségét, egyenetlenségét
  • ösztönözve a sejt dinamizmusát, összehúzza a bőr sejthálóját
  • bőregységesítő hatású
  • oxidációra ellenálló, hőre nem érzékeny

Alkalmazások

  • az arcbőrre: öregedésgátló kezelésekhez, ránctalanító krémekbe és szérumokba, arckontúr formáló készítményekbe
  • szemkontúr és ajakkontúr számára kialakított készítményekbe
  • a testre: szerkezetjavító krémekbe, bőrfeszesítő, striák elleni, szülés utáni, fogyókúrák utáni készítményekbe, krémekbe, alakformáló krémekbe
  • smink termékekbe: alapozókba, rúzsokba
  • ajánlott adagolás 2%
  • olajak és szérumok összetevőjeként
  • krémek és emulziók összetevőjeként
  • vízmentes készítmények összetevőjeként

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!