Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A legkeresettebb: Herbafulvo esszencia

A legkeresettebb: Herbafulvo esszencia

A termékeket itt találod

Mester Károly, és az ő Herbafulvo essenciája hatalmas népszerűségnek örvend. Rengeteg pozitív visszajelzés érkezik, és egyre nagyobb a kereslet rá. Hogy mit tud ez a "csodaszer"?

Előzze meg a modern életmódból, táplálkozási szokásokból eredő egészségügyi problémákat! 

Korunk táplálkozási szokásai, az élelmiszerek minőségi problémái az emésztőrendszeri betegségek robbanásszerű elterjedését okozták.

Hisszük, hogy létezik hatékony megoldás a modern életmód és a helytelen táplálkozási szokások következményeképpen fellépő egészségügyi problémák megelőzésére, illetve a már kialakult rendellenességek esetén az egyensúlyi állapot visszaállításának támogatására. 

Hisszük, hogy egy olyan szemlélet a megoldás, ami nem csak a tünetek tompítására fókuszál, hanem választ tud adni az egészségügyi problémák mögött meghúzódó valódi okokra. 

Hisszük, hogy a természetben is elérhetők azok az ideális alkotóelemek, melyek megfelelő kombinációban hatékony megoldást adnak a megelőzésre és az egyensúlyi állapot visszaállítására. 

Több évtizedes kutató munka eredményeképpen most bemutatjuk Önnek a Herbafulvo essenciát.

 

A sejtjeink optimális működéséhez megfelelő hajszálér-keringésre van szükség, amelyet a nitrogén-monoxid értágító hatása biztosít. Az optimális nitrogén-monoxid ellátáshoz megfelelő mennyiségű arginin aminosav szükséges. A feldolgozott élelmiszerek túlzott fogyasztása miatt, az ízfokozóként használt lizin aminosav arginin hiányt okoz a szervezetben. Ahhoz, hogy ezt a hiányzó arginin mennyiséget pótolni tudjuk, szükségünk van a fulvosavra, melyet az argininhez kötve annak hatékony felszívódását biztosítja. Ez az az új, egyedülálló, szabadalom alapján védett találmány, az arginin-fulvosav komplex, amely a Herbafulvo essencia különlegességét adja.

A Herbafulvo essencia a vírus, baktérium és tumor sejtek elleni immunvédekezést is támogatja, a falósejtek argininből állítják elő nitrogén-monoxidot, amely a tumorsejtben programozott sejthalált okoz. 

A Herbafulvo essencia egy humán étrendkiegészítő ital, mely kizárólag természetes anyagokból készül. Fő alkotóelemei: fulvosav, védett arginin (arginin-fulvosav komplex), parajdi sóiszap kelát, almapektin, gyógynövények (máriatövis, fekete áfonya levél, mezei sóska, ánizs, édes kömény, orvosi székfű, csipkebogyó).

A Herbafulvo essencia megálmodója Mester Károly, akinek állattenyésztő agármérnökként több évtizedes tapasztalata van a takarmányozás élettan területén, és a nevéhez fűződik egy állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, amivel páratlan terápiás hatást tudott elérni a több tízezer haszonállat esetében. Elemezve a problémakört és az elért eredményeket, világossá vált, hogy a mai ember táplálkozásából eredő nemkívánatos terhelések – pl. szabad aminosavak, GMO szója, fruktóz, stb. – megegyeznek a haszonállatoknál bizonyított és tapasztalt kórélettani következményekkel. 

A Herbafulvo essencia egyediségét és különlegességét többek között a fulvosavhoz kötött arginin, az úgynevezett „védett arginin” adja, ugyanis ebben a formában az arginin aminosav a fulvosav segítségével a vékonybél legelején felszívódik. Ezzel a megoldással kivédhető szervezetünkben az arginin hiány, azaz a következményes kapilláris keringési zavar, a tumor-és kórokozók elleni védelmet biztosító immunvédekezési zavar.

A fulvosav a termék mozgatórugója, a huminsavak közé tartozó molekula. Kivételesen értékes tulajdonsága, hogy reakcióképessége miatt, a környezetében lévő molekulákkal, fémekkel kötésbe tud kerülni. Egy molekula fulvosav több mint hatvan másik molekulával tud összekapcsolódni. Ez a tulajdonsága teszi központi szereplővé a termékben, hiszen mind az arginin, mind a harmadik összetevő, a parajdi sóiszap is fulvosavval kötött formában kerül az essenciában, és ezáltal hatékonyan felszívódó formában lesz jelen a bélcsatornában. Korunk általános – szinte a legtöbb embert érintő – problémája az emésztőrendszeri betegségek mind gyakoribb előfordulása: hasi diszkomfort, fájdalom, puffadás, gázosodás, émelygés, hányinger, reflux.

Ezek mellett, szinte minden esetben panasz a tartósan lazább széklet, illetve a rendszeres hasmenés is. A nagyobb víztartalmú széklettel, sok, számunkra szükséges iont (nátrium, kálium, klór, kálcium, stb.) is elvesztünk. A parajdi sóbányából származó sóiszap nem csak sót (NaCl) tartalmaz, hanem egyéb ionokat, nyomelemeket, mikroelemeket is. A fő ionokat tekintve a parajdi sóiszap megegyezik százalékos arányaiban az emberi testben lévő azonos ionok arányával. Ezért a legtökéletesebb só- és nyomelempótló anyagként szerepel a termékben.

 

Az essencia erejét a gondosan összeválogatott gyógynövények is növelik: máriatövis, fekete áfonya levél, mezei sóska, ánizs, édes kömény, orvosi székfű, csipkebogyó. A termék gyártója és fejlesztője maga állítja elő az értékes kivonatokat, főzeteket, magukból a szárított növényekből. Ezzel maximális hatóanyagtartalmat ér el, és szermaradványként a nem kívánatos szennyező anyagokkal, oldószerekkel, stb. nem kell számolnunk. Mindenképp említést érdemel még az almapektin, ami a hasznos bélflóra baktériumainak egyik fő tápláléka, ezáltal a normál flóra megtartását, visszatelepítését segíti, ellensúlyozva a kórokozókat. A káros bélbaktériumok visszaszorítása, bél- és gyomornyálkahártya védelem, májregenerálás, húgyúti baktériumok szaporodásának gátlása, kapilláris erek tágulékonyságának biztosítása, és megannyi ismert hatásaikkal a gyógynövények, értékes alkotóelemei a Herbafulvo essenciának.

 

Fogyasztása folyamatosan ajánlott, ugyanis azok a háttérhatások, melyek következményei létrehozták ezt a találmányt, folyamatosan érnek minket, gyengítve szervezetünket. Ha hatékonyak akarunk maradni, nekünk is folyamatosan kell védekeznünk! Ezért van szükségünk naponta a Herbafulvo essenciára. Hatékony és elégséges adagja napi 0,4 milliliter testtömeg kilogrammonként. Ez egy 75 kg-os embernek napi 30 milliliter Herbafulvo essenciát jelent. Fogyasztását a nap első felében étkezés után javasoljuk.