Leírás és Paraméterek
A Lorenzo termékpalettán szereplő rizottó rizs rövid szemű, fehér, olasz Arborio rizsfajta. Magas keményítőtartalma miatt főzéskor krémes állagúvá válik. Jól kiemeli az egyéb összetevők ízeit. A valódi olasz rizottók kiváló alapanyaga.
Főzési tanácsok
1:2 arányban a kívánt mennyiségű rizottó rizshez vizet mérünk ki. A rizst ízlés szerint sózzuk, majd a vizet a rizsre öntjük. Röviden megkeverjük és lefedve, lassú tűzön 15-18 percig főzzük. A megfőtt rizst szószos ragukhoz keverve ízletes egytálételt kapunk.
Leírás
A Lorenzo termékpalettán szereplő rizottó rizs rövid szemű, fehér, olasz Arborio rizsfajta. Magas keményítőtartalma miatt főzéskor krémes állagúvá válik. Jól kiemeli az egyéb összetevők ízeit. A valódi olasz rizottók kiváló alapanyaga.
Főzési tanácsok
1:2 arányban a kívánt mennyiségű rizottó rizshez vizet mérünk ki. A rizst ízlés szerint sózzuk, majd a vizet a rizsre öntjük. Röviden megkeverjük és lefedve, lassú tűzön 15-18 percig főzzük. A megfőtt rizst szószos ragukhoz keverve ízletes egytálételt kapunk.