Leírás és Paraméterek
Lorenzo termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek.
Tudta-e, hogy a bulgur, más néven török búza, vagy török rizs, valójában rozsban gazdag durumbúza töret. A még éretlen, vagy a meghántolt érett búzaszemeket párolják, kiszárítják, majd durvára összetörik. A mediterrán konyha egyik elmaradhatatlan élelmiszere némileg hasonlít a mi búzadaránkra, ám elkészítése és felhasználása merőbe eltér attól.
Felhasználási javaslat:
Főzése az előpárolás miatt rövidebb időt igényel. A bulgur az egyik legkönnyebben elkészíthető étel, sokoldalúságával messze kitűnik nem csupán a teljes kiőrlésű, de a hagyományos gabonafélék közül is. A legtöbb bulgur kevesebb mint 15 perc alatt elkészíthető, ugyanakkor a különböző típusok némileg eltérő főzési idővel rendelkezhetnek.
Kiváló helyettesítő köret bármilyen ételhez amelyet rizzsel elkészítve ismerünk, de nagyon sok más étel kiegészítője lehet.
A bulgur többféle méretben előfordul, míg a nagyobb szeművel leginkább salátákban találkozhatsz, a kisebbel például különböző fasírtokban.
Tökéletesen helyettesítője a rizsnek, a kuszkusznak, az árpának vagy a qinoának. A bulgurt a magyar konyha is tökéletesen be tudja építeni a hétköznapi receptek közé, így a tört búza minden gond nélkül elfér a lecsó köretelemeként, vagy a töltött paprika rizshelyettesítőjeként.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
energia: 1464 kJ
fehérje: 12,5 g
zsír: 1,5 g -ebből telített: 0,5 g, telítetlen: 1,0 g
szénhidrát: 68,8 g
só: 15 mg
rost: 1,3 g
Száraz hűvös helyen tartandó.
Leírás
Lorenzo termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek.
Tudta-e, hogy a bulgur, más néven török búza, vagy török rizs, valójában rozsban gazdag durumbúza töret. A még éretlen, vagy a meghántolt érett búzaszemeket párolják, kiszárítják, majd durvára összetörik. A mediterrán konyha egyik elmaradhatatlan élelmiszere némileg hasonlít a mi búzadaránkra, ám elkészítése és felhasználása merőbe eltér attól.
Felhasználási javaslat:
Főzése az előpárolás miatt rövidebb időt igényel. A bulgur az egyik legkönnyebben elkészíthető étel, sokoldalúságával messze kitűnik nem csupán a teljes kiőrlésű, de a hagyományos gabonafélék közül is. A legtöbb bulgur kevesebb mint 15 perc alatt elkészíthető, ugyanakkor a különböző típusok némileg eltérő főzési idővel rendelkezhetnek.
Kiváló helyettesítő köret bármilyen ételhez amelyet rizzsel elkészítve ismerünk, de nagyon sok más étel kiegészítője lehet.
A bulgur többféle méretben előfordul, míg a nagyobb szeművel leginkább salátákban találkozhatsz, a kisebbel például különböző fasírtokban.
Tökéletesen helyettesítője a rizsnek, a kuszkusznak, az árpának vagy a qinoának. A bulgurt a magyar konyha is tökéletesen be tudja építeni a hétköznapi receptek közé, így a tört búza minden gond nélkül elfér a lecsó köretelemeként, vagy a töltött paprika rizshelyettesítőjeként.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
energia: 1464 kJ
fehérje: 12,5 g
zsír: 1,5 g -ebből telített: 0,5 g, telítetlen: 1,0 g
szénhidrát: 68,8 g
só: 15 mg
rost: 1,3 g
Száraz hűvös helyen tartandó.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.