Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lakshmi turbolya, morzsolt, 20 g

525 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5999550161123
A gyártó összes terméke: Lakshmi
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 11

Leírás

A turbolya vadon termő fajai Dél-Európában és a Távol-Keleten is megtalálhatók, de már a középkorban is termesztették. Akkor még nem elsősorban konyhai fűszernövényként, hanem gyógynövényként. Azt tartották, hogy a turbolya víz hajtó hatású, jót tesz a gyomornak, nyugodt pihenést biztosít és jó fejfájás ellen is.

Főként a francia konyhában népszerű fűszer. Íze édeskés, illata az ánizsra emlékeztet. Leveseket, mártásokat, sülteket, gombaételeket, tojásételeket ízesíthetünk vele.

Az egész növényt jellegzetes ánizsillatáért fűszerként és salátának használják. Már a rómaiak is kedvelték mint leves- és salátaízesítőt. A virágzáskor gyűjtött növény 0,03% illóolajat, apiinglukozidot, keserűanyagot tartalmaz. Teáját a népi gyógyászatban vese-, légző- és emésztőszervi megbetegedésekben használják. Kora tavasszal megjelenő zsenge hajtásaiból salátát is készítenek, később a levelek már keserűvé és rágóssá válnak.

A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült.

Paraméterek

g 20
db 1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

A turbolya vadon termő fajai Dél-Európában és a Távol-Keleten is megtalálhatók, de már a középkorban is termesztették. Akkor még nem elsősorban konyhai fűszernövényként, hanem gyógynövényként. Azt tartották, hogy a turbolya víz hajtó hatású, jót tesz a gyomornak, nyugodt pihenést biztosít és jó fejfájás ellen is.

Főként a francia konyhában népszerű fűszer. Íze édeskés, illata az ánizsra emlékeztet. Leveseket, mártásokat, sülteket, gombaételeket, tojásételeket ízesíthetünk vele.

Az egész növényt jellegzetes ánizsillatáért fűszerként és salátának használják. Már a rómaiak is kedvelték mint leves- és salátaízesítőt. A virágzáskor gyűjtött növény 0,03% illóolajat, apiinglukozidot, keserűanyagot tartalmaz. Teáját a népi gyógyászatban vese-, légző- és emésztőszervi megbetegedésekben használják. Kora tavasszal megjelenő zsenge hajtásaiból salátát is készítenek, később a levelek már keserűvé és rágóssá válnak.

A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült.

g 20
db 1