Leírás és Paraméterek
A fekete kardamom hüvelyét és a bennük lévő magokat hasznosítjuk. A fekete kardamom nagyobb méretű, mint a zöld kardamom, felülete durvább, színe sötétbarna. A szedést követően tűz felett szárítják, ennél fogva íze a kámforosság mellett füstös aromát is hordoz.
A zöld kardamommal ellentétben, a fekete kardamom nem alkalmas édességek fűszerezésére.
Az Indiai konyha húsételek, mártások készítéséhez, míg a Vietnámi konyha többek között a Pho leves ízesítésére használja.
A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült.
Száraz hűvös helyen tartandó.
Leírás
A fekete kardamom hüvelyét és a bennük lévő magokat hasznosítjuk. A fekete kardamom nagyobb méretű, mint a zöld kardamom, felülete durvább, színe sötétbarna. A szedést követően tűz felett szárítják, ennél fogva íze a kámforosság mellett füstös aromát is hordoz.
A zöld kardamommal ellentétben, a fekete kardamom nem alkalmas édességek fűszerezésére.
Az Indiai konyha húsételek, mártások készítéséhez, míg a Vietnámi konyha többek között a Pho leves ízesítésére használja.
A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült.
Száraz hűvös helyen tartandó.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.