Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kotányi Bombay Masala 20 g

515 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5995863035496
A gyártó összes terméke: Kotányi
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 11

Leírás

Termelői információ 

Tökéletes élvezet csak a megfelelő minőség mellett létezhet. Ezért a Kotányinál mindig arra törekszenek, hogy kiváló minőségű zöld fűszereket és fűszereket kínáljanak Neked, melyek gazdagabbá teszik mindennapi főztödet.

Miként dolgozzák fel termékeiket:
Betakarításukat követően zöld fűszerek és fűszerek óvatos feldolgozáson esnek át, mielőtt gondosan csomagolnák őket - többek közt azért, hogy megőrizzék értékes aromáikat. A szárítás kapcsán rendkívül fontos a sebesség és a megfelelő hőmérséklet. Az őrlés, aprítás és szitálás során mindenkor ügyelnek termékeik óvatos kezelésére, hogy te is  élvezhesd a rendkívüli ízeket, és már a fűszer csomagolásának felbontásakor érezhesd a szenvedélyt.


Természetesen mesterséges ízfokozók, tartósítószerek, mesterséges színezékek nélkül készült fűszerkeverék. Indiai ihletésű ételek fűszererezésére ajánlott.

Aromazáró csomagolásban.  

Secrets of India 20-25 perc és kész. 

Felhasználás: Bombay masala 3-4 fő részére: 350 g csirkehús filé, 1 db vöröshagyma, 3 EK szezámolaj, 1 csom. Kotányi Bombay masala fűszerkeverék, 1 doboz kókusztej, szójaszósz ízlés szerint, só és bors ízlés szerint

Elkészítés: a csirkehúst kockázzuk fel, a vöröshagymát vágjuk nagyobb darabokra. A húst szezámolajon jól pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a hagymát. Pirítsuk tovább. Szórjuk meg a Kotányi Bombay masala fűszerkeverékkel, engedjük fel a kókusztejjel és főzzük tovább, míg besűrűsödik (amíg a kókusztej a felére csökken). Szójaszósszal, sóval és borssal ízesíthetjük.

Összetevők: Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), paprika, vöröshagyma,fokhagyma, gyömbér, kardamom, görögszéna, koriander, szerecsendió, bors, cayenne bors, szegfűbors, fahéj, szegfűszeg.

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktózt), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.

Átlagos tápérték 100g-ban: Energia: 988 KJ / 235 kcal, Zsír: 5,4g ebből telítettzsírsavak : 1,3g Szénhidrát: 32g, ebből cukor: 24g, Fehérje: 8,7g Só: 30,8g

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

Termelői információ 

Tökéletes élvezet csak a megfelelő minőség mellett létezhet. Ezért a Kotányinál mindig arra törekszenek, hogy kiváló minőségű zöld fűszereket és fűszereket kínáljanak Neked, melyek gazdagabbá teszik mindennapi főztödet.

Miként dolgozzák fel termékeiket:
Betakarításukat követően zöld fűszerek és fűszerek óvatos feldolgozáson esnek át, mielőtt gondosan csomagolnák őket - többek közt azért, hogy megőrizzék értékes aromáikat. A szárítás kapcsán rendkívül fontos a sebesség és a megfelelő hőmérséklet. Az őrlés, aprítás és szitálás során mindenkor ügyelnek termékeik óvatos kezelésére, hogy te is  élvezhesd a rendkívüli ízeket, és már a fűszer csomagolásának felbontásakor érezhesd a szenvedélyt.


Természetesen mesterséges ízfokozók, tartósítószerek, mesterséges színezékek nélkül készült fűszerkeverék. Indiai ihletésű ételek fűszererezésére ajánlott.

Aromazáró csomagolásban.  

Secrets of India 20-25 perc és kész. 

Felhasználás: Bombay masala 3-4 fő részére: 350 g csirkehús filé, 1 db vöröshagyma, 3 EK szezámolaj, 1 csom. Kotányi Bombay masala fűszerkeverék, 1 doboz kókusztej, szójaszósz ízlés szerint, só és bors ízlés szerint

Elkészítés: a csirkehúst kockázzuk fel, a vöröshagymát vágjuk nagyobb darabokra. A húst szezámolajon jól pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a hagymát. Pirítsuk tovább. Szórjuk meg a Kotányi Bombay masala fűszerkeverékkel, engedjük fel a kókusztejjel és főzzük tovább, míg besűrűsödik (amíg a kókusztej a felére csökken). Szójaszósszal, sóval és borssal ízesíthetjük.

Összetevők: Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), paprika, vöröshagyma,fokhagyma, gyömbér, kardamom, görögszéna, koriander, szerecsendió, bors, cayenne bors, szegfűbors, fahéj, szegfűszeg.

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktózt), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.

Átlagos tápérték 100g-ban: Energia: 988 KJ / 235 kcal, Zsír: 5,4g ebből telítettzsírsavak : 1,3g Szénhidrát: 32g, ebből cukor: 24g, Fehérje: 8,7g Só: 30,8g

Száraz, hűvös helyen tartandó.