Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Joy Day fermentált Probiotikum koncentrátum, Jeruzsálemi articsókával 500ml

5.145 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 560310
A gyártó összes terméke: LivingFood
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 2-3 m.nap)

Leírás

Élő élelmiszer, támogatja a szervezet jó bélflóráját és méregtelenítését. JOYDAY

GLUTÉNMENTES, CUKORMENTES, ÉDESÍTŐSZERMENTES,

PASZTŐRÖZETLEN, ÉLŐ BAKTÉRIUM-KULTÚRÁKKAL

Miért a JOY DAY Probiotikus ital? Mert…

- az elismert prof. Zbigniew Religi fejletsztette ki

- A termék ökológiai  (BIO) bizonyítvánnyal rendelkezik,

- A „Wielkopolska Minőségi Díj” kitüntetettje (2014),

- A „Good Lubuskie” (2014) 1. hely az élelmiszer kategóriában.

- A „DOCEŃ POLSKIE - TOP PRODUKT 2015” tanúsítvány díj győztese

A fermentált élelmiszerek jelentős mennyiségű probiotikus baktériumot tartalmaznak, amelyek elősegítik az emésztést, támogatják az egészséges bélflórát és az immunrendszer működését is. Ezen kívül a baktériumok tevékenységének eredményeképp az összetett tápanyagok könnyebben felszívódó kisebb egységekre bomlanak. A JOY DAY probiotikus ital többlépcsős – kaszkád – fermentációs eljárással készült, így élő baktérium kultúrája számos különböző törzsből épül fel, magas élőcsíra-szám jellemzi, különösen kedvező összetételű, a tápanyagok pedig a különféle baktériumoknak köszönhetően rendkívül jól hasznosuló formában találhatók meg benne.

A termék redoxipotenciálja rendkívül alacsony. 20x alacsonyabb, mint az ásványvízeknek.

(A redoxipotenciál egy vizsgált anyag redukáló és oxidálható anyagainak arányát és mennyiségét mutatja meg. A baktériumok „táptalajaként” szolgáló „közeg” annál kisebb redoxipontenciállal rendelkezik, minél több a benne található baktérium. A redoxpotenciál csökkenése a MicroTester berendezéssel jól követhető.)

Az élő baktérium-kultúrákat tartalmazó ital probiotikus tulajdonságai és jótékony hatása segít a szervezet mikrobiom-rendszerének helyreállításában. A mikrobiom az emberi testben élő kommenzalista, szimbionta és patogén mikroorganizmusok alkotta ökológiai rendszer. Ezek a baktérium-kulturák a bélflóra-védelem természetes alkotórészei. A jól működő bél-baktériumflórák közvetve jó hatással vannak az immunrendszerre és gátolják a mikrobiológiai kórokozókat.

Kinek ajánlott a JOY DAY Probiotikus ital?

- cukorbetegeknek és glutén-mentes étrendet követőknek;

- idősebb emberek számára;

- 3 évesnél idősebb gyermekek számára;

- laktól-intoleranciával élőknek, vagy akik más okból nem fogyasztanak tejterméket;

- karcsúsító, vagy méregtelenítő kúrák alkalmával;

- vegetáriánusoknak és vegánoknak a táplálék kiegészítéseként;

- antibiotikum kezelés- és kemoterápia után.

A JOY DAY ital-koncentrátumot, összetételének köszönhetően különösen ajánljuk:

méregtelenítő kúrák után, hepatitisz-fertőzés kiegészítő kezelésére, az időseknek és a lábadozóknak. A benne található komponensek, vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok jelentősen támogatják a szervezetet, valamint késleltetik a sejtek öregedési folyamatait.

Az emberi táplálkozással és dietetikával foglalkozó szakemberek véleménye szerint a JOY DAY probiotikus italt a napi étrend részeként ajánlott fogyasztani.

Az ital összetevői jó hatással lehetnek:

 - az emésztésre;

- a szervezet általános immunitásának erősítésére;

- a toxinok eltávolítására;

- anyagcsere folyamatokra;

- a vérkeringés és az erek megerősítésére;

- ürítési zavarok és gázosodás (puffadás) szabályozására;

- a szabad gyökök semlegesítésére;

- a sejtek öregedési folyamatainak késleltetésére.

A JOY DAY ital-koncentrátum jelentős mennyiségben tartalmaz 16 féle probiotikus élő kultúrát, komplex szimbiotikus baktériumokat (min. (2 × 107CFU/ml))2 A gondosan kiválasztott baktérium-kolóniákból álló egymást támogató csoportjai (Lactobacillus és Bifidobakterium) mellett a betegségek megelőzésében is fontos szerepet játszó metabolitok is találhatók a termékben, mint a vitaminok, ásványi anyagok, szerves savak és antioxidánsok.

A termék koncentráltan tartalmazza az egészségjavító probiotikus baktériumokat, így segít fenntartani a megfelelő vitalitást.

Összetevők:

A probiotikus baktériumok élő kultúrájának komplexuma (66,7%), beleértve:

1. Lactobacillus casei LMG P-17504; 2-3. Lactobacillus plantarum LMG P-21020 és LMG P-21021; 4. Lactobacillus delbruecki ssp. Bulgaricus LMG P-21905; 5. Lactobacillus acidophilus LMG P-21904; 6-7-8. Lactobacillus rhamnosus LMG P-21380, LMG P-23699 és DSM 16605; 9. Lactobacillus fermentum; 10. Lactobacillus lactis; 11-12. Bifidobacterium breve LMG P-17500 és LMG P-17501; 13. Bifidobacterium  ssp. Lactis LMG P-17502; 14. Bifidobacterium longum DSM 16603; 15-16. Streptococcus thermophilus LMG P-21908 és LMG P-17225, valamint fermentált zöldségek (33,3%) (melyből jeruzsálemi articsóka (66,7%), sárgarépa, gyökerek paszternák) és komplex élő probiotikus baktérium kultúrák.

A koncentrátumban található kolóniák nagy baktericid aktivitással rendelkeznek, ellenállnak a mikroorganizmusoknak, a patogén mikroorganizmusoknak (Pseudomonas aeruginosa), amelyek fertőzéseket okozhatnak az immunrendszer nem megfelelő védekezőképessége esetén, továbbá a virulense az élelmiszer-eredetű fertőző kórokozó, a liszterózist okozó baktériummal (Listeria monocytogenes) szemben, a Salmonella okozta ételmérgezéssel szemben, a számos fertőzésért felelős Staphylococcus aureus-szal (aranysárga színű baktérium) szemben, amely; Escherichia Coli (E-coli) virulenseivel szemben, mely szintén számos fertőzésért és betegségért felelős, mint például a gasztroenteritisz, húgyúti fertőzések és meningitiszt. Ritkábban okozhatnak hemolítikus urémiás szindrómát, peritonitiszt, masztitiszt, szeptikémiát és Gram-negatív pneumoniát.

Jól alkalmazható operációk után, vagy nosocomialis pneumonia (kórházi tartózkodásból szerzett tüdőgyulladás) és antibiotikumokkal (sztreptomicinnel és tetraciklin) szembeni rezisztencia esetén, valamint hatékony védelmet biztosít a patogén gombákkal szemben, melyek mikotoxinokat termelnek és gyengítik a probiotikus baktériumok túlélési esélyeit az emberi emésztőrendszerben.

Segíti az emésztőrendszer természetes baktériumflórájának helyreállítását.

Javasolt felhasználás:

Felnőttek: 3 x  10 ml naponta. Szükség esetén 3 x 15ml naponta 100 ml vízben hígítva.

Gyermekek: 3 év felett: 3 x 5 ml naponta 50 ml vízben hígítva.

Legjobb étkezés közben fogyasztani.

- Élő tejsavtermelő baktériumokat tartalmaz

Tárolása:

Eredeti lezárt csomogolásban, hűvös sötét helyen. A palack felbontása után 30 napon belül fogyasztható.

Származási hely: EU

Fogyasztás előtt felrázandó!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat. Az oldalon található termékképek illusztráicók, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.