Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Immunix Gyümölcsnektár 350ml

8.595 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 560465
A gyártó összes terméke: Naturpiac
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 172

Leírás és Paraméterek

Az Immunix Gyümölcsnektár egy 8 féle gyümölcsből készült koncentrátum, mely bioflavonoidokat és polifenolokat is tartalmaz. A polifenolok olyan növényi eredetű másodlagos anyagcseretermékek, amelyek legfontosabb tulajdonsága az az antioxidáns hatás, amivel képesek a szervezetünkben lévő ártalmas szabad gyökök semlegesítésére. Szinte minden növényi eredetű élelmiszerben jelen vannak, mennyiségük és szerkezeti felépítésük igen változatos (több mint nyolcezerféle létezik). Bár a szabad gyökök természetes módon jönnek létre – és a szervezetünk normál esetben képes is saját antioxidánsaival semlegesíteni őket –, stresszhelyzetekben vagy megbetegedések kapcsán ez az egyensúly felborul, és károsító szabad gyökök szaporodnak fel. Az egyensúly helyreállítását mi magunk is segíthetjük olyan élelmiszerek fogyasztásával, amelyeknek magas a polifenoltartalmuk. Az Immunix-ban található bioflavonoidok segítségével a C-vitamin felvszívódás és annak a szervezetben történő feldolgozása is hatékonyabb.

Az Immunix-ban található gyümölcsök jótékony hatásai:

Aronia
A fekete berkenyének mindenekelőtt rendkívül hatékony gyulladáscsökkentő, illetve megelőző hatását kell kiemelnünk, de rendkívül hatékony kiegészítő kezelést jelent a cukorbetegek számára is. Az utóbbi évtizedek kutatásai egyértelműen bizonyították, hogy a legtöbb „népnyomorító és pusztító” civilizációs betegséget (szívinfarktus, rák, cukorbetegség, keringési betegségek, anyagcsere-betegségek) a gyulladásos folyamatok indukálják. A fekete berkenye kiemelkedően magas polifenol-és flavonoidtartalma megköti a gyulladásgátló markereket. Ezen kívül blokkolja azt az enzimet, amely annak az arachidonsavnak a képződéséhez vezetne, amely mindenfajta gyulladás előidézője.

Feketeribizli
A fekete ribizli fogyasztása kifejezetten ajánlott. Az érett termések bővelkednek az antioxidáns hatású színezőanyagokban. Sok polifenol, flavonoid, antocián található bennük. Érfalvédő tulajdonságait flavonoidtartalmának tulajdonítják.

Vitaminokat tekintve sok karotin, B1-, B2-, E-, és C-vitamint tartalmaz. A karotin segíti a bőrvédő melanin képződését. Kalcium- és vastartalma emelheti a hemoglobin-mennyiséget.

Gránátalma
A gránátalma fogyasztásával nagymennyiségű antioxidánst tudunk szervezetünkbe juttatni: ezek megvédik a szervezetet a tápanyagok lebontása során keletkező szabadgyököktől. A szabadgyökök károsítják a szervezet sejtjeit, ennek révén rákot és szívbetegséget okozhatnak. A gránátalmában található antioxidánsok (tanninok, polifenolok, antociánok) felveszik a küzdelmet a szabadgyökökkel, megelőzik a betegségeket, de ehhez az kell, hogy naponta fogyasszunk gránátalmát. A gránátalma C-vitaminban gazdag, ezért erősíti az immunrendszert. Egész évben, de megfázós és influenzás időszakokban fokozottan ajánlott fogyasztani.

Piros szőlő
Egyik alkotóeleme a kvercetin nevű flavonoid, amely antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású. Szerepet játszik a rosszindulatú daganatok kialakulásának megelőzésében, csökkenti a koleszterinszintet és a vérnyomást. Védi érrendszerünket a káros lerakódásoktól, illetve azok következményétől, az erek beszűkülésétől, az infarktustól és az agyvérzéstől. A vegyület a legnagyobb mennyiségben a vörös szőlő levében, illetve a vörösborban található meg.

A szőlő ugyancsak gazdag resveratrolban, ami egy természetes növényi immunanyag (a szőlő gyümölcsében a gombás fertőzések elleni védelmet szolgálja). A kvercetinhez hasonlóan antioxidáns hatású, óvja a sejteket a szabadgyökök károsító hatásától és csökkentheti a rákos sejtek kialakulásának esélyét, valamint magas vérnyomás ellen is segíthet.

Szilva
A gyümölcs, jelentős mennyiségben tartalmaz olyan polyphenolic antioxidánsokat is, mint a lutein, és a zeaxanthinul cryptoxanthinul. Ezek az összetevők segítenek a szabadgyökök és a reaktív oxigén elleni harcban, ami fontos szerepet játszik az öregedés folyamatában és más betegségekben. A zeaxanthina, a retina sárga foltjában levő karotinoid elnyelő szelektív anyag, melynek feltehetőleg fényszűrő szerepe van. A szilva gazdag olyan ásványi anyagokban, mint a magnézium,,kálium, vas és fluorid. A vasnak vörösvérsejtképző hatása van. A kálium a sejtek és a testnedvek fontos összetevője, ami szabályozza a szívverést és a vérnyomást.

K-vitamint is tartalmaz, ami fontos a véralvadáshoz, a csontok fejlődéséhez.

Tőzegáfonya
Az erős antioxidáns hatását antocianin-, fenol- és flavonidtartalma révén fejti ki. Betegségek ellen megelőzésként is érdemes tőzegáfonyát fogyasztani. A tőzegáfonyalé húgyúti fertőzések elleni tulajdonságai jól ismertek, azt azonban kevesen tudják, hogy a Helicobacter pylori fertőzés ellen is védelmet nyújthat. Ez az a baktérium, amely gyomorrákot és gyomorfekélyt okozhat.

Birsalma
A birsalmának rengeteg jótékony hatása van. Magas a C-vitamin-tartalma, de A-, B1-, B2- és E-vitamin is van benne. Az ásványi anyagok közül vasat, foszfort, kálciumot és káliumot tartalmaz nagyobb mennyiségben. Kifejezetten magas a pektintartalma, az összes gyümölcs közül a birsnek a legmagasabb. Ebből kifolyólag kiváló méregtelenítő, a pektin ugyanis a bél nyálkahártyáján kialakít egyfajta védőréteget, ami megköti a káros anyagokat. A pektin gyulladáscsökkentő hatásáról is ismert, és mivel egy vízben oldódó rostról van szó, az emésztésre, az anyagcserére is jó hatással van. Nem utolsósorban a rendszeres birs fogyasztás a koleszterinszintet is kiegyensúlyozza.

Csipkebogyó
Magas a C-vitamin tartalma (forrázatban a C-vitamin nem érvényesül), ásványi anyagokat, pektineket, flavonoidokat és cserzőanyagokat is tartalmaz, növeli a szervezet ellenálló képességét. jótékony hatású, magas vérnyomás esetén, javítja az emésztést.

Hozzáadott cukrot és tartósítószert nem tartalmaz!

Tárolás: Száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó!

Felhasználási javaslat: Naponta egyszer 30ml elfogyasztása javasolt töményen, vízzel, gyümölcslével vagy teával hígítva.

Nagyobb mennyiségben fogyasztva hashajtó hatású lehet!

Leírás

Az Immunix Gyümölcsnektár egy 8 féle gyümölcsből készült koncentrátum, mely bioflavonoidokat és polifenolokat is tartalmaz. A polifenolok olyan növényi eredetű másodlagos anyagcseretermékek, amelyek legfontosabb tulajdonsága az az antioxidáns hatás, amivel képesek a szervezetünkben lévő ártalmas szabad gyökök semlegesítésére. Szinte minden növényi eredetű élelmiszerben jelen vannak, mennyiségük és szerkezeti felépítésük igen változatos (több mint nyolcezerféle létezik). Bár a szabad gyökök természetes módon jönnek létre – és a szervezetünk normál esetben képes is saját antioxidánsaival semlegesíteni őket –, stresszhelyzetekben vagy megbetegedések kapcsán ez az egyensúly felborul, és károsító szabad gyökök szaporodnak fel. Az egyensúly helyreállítását mi magunk is segíthetjük olyan élelmiszerek fogyasztásával, amelyeknek magas a polifenoltartalmuk. Az Immunix-ban található bioflavonoidok segítségével a C-vitamin felvszívódás és annak a szervezetben történő feldolgozása is hatékonyabb.

Az Immunix-ban található gyümölcsök jótékony hatásai:

Aronia
A fekete berkenyének mindenekelőtt rendkívül hatékony gyulladáscsökkentő, illetve megelőző hatását kell kiemelnünk, de rendkívül hatékony kiegészítő kezelést jelent a cukorbetegek számára is. Az utóbbi évtizedek kutatásai egyértelműen bizonyították, hogy a legtöbb „népnyomorító és pusztító” civilizációs betegséget (szívinfarktus, rák, cukorbetegség, keringési betegségek, anyagcsere-betegségek) a gyulladásos folyamatok indukálják. A fekete berkenye kiemelkedően magas polifenol-és flavonoidtartalma megköti a gyulladásgátló markereket. Ezen kívül blokkolja azt az enzimet, amely annak az arachidonsavnak a képződéséhez vezetne, amely mindenfajta gyulladás előidézője.

Feketeribizli
A fekete ribizli fogyasztása kifejezetten ajánlott. Az érett termések bővelkednek az antioxidáns hatású színezőanyagokban. Sok polifenol, flavonoid, antocián található bennük. Érfalvédő tulajdonságait flavonoidtartalmának tulajdonítják.

Vitaminokat tekintve sok karotin, B1-, B2-, E-, és C-vitamint tartalmaz. A karotin segíti a bőrvédő melanin képződését. Kalcium- és vastartalma emelheti a hemoglobin-mennyiséget.

Gránátalma
A gránátalma fogyasztásával nagymennyiségű antioxidánst tudunk szervezetünkbe juttatni: ezek megvédik a szervezetet a tápanyagok lebontása során keletkező szabadgyököktől. A szabadgyökök károsítják a szervezet sejtjeit, ennek révén rákot és szívbetegséget okozhatnak. A gránátalmában található antioxidánsok (tanninok, polifenolok, antociánok) felveszik a küzdelmet a szabadgyökökkel, megelőzik a betegségeket, de ehhez az kell, hogy naponta fogyasszunk gránátalmát. A gránátalma C-vitaminban gazdag, ezért erősíti az immunrendszert. Egész évben, de megfázós és influenzás időszakokban fokozottan ajánlott fogyasztani.

Piros szőlő
Egyik alkotóeleme a kvercetin nevű flavonoid, amely antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású. Szerepet játszik a rosszindulatú daganatok kialakulásának megelőzésében, csökkenti a koleszterinszintet és a vérnyomást. Védi érrendszerünket a káros lerakódásoktól, illetve azok következményétől, az erek beszűkülésétől, az infarktustól és az agyvérzéstől. A vegyület a legnagyobb mennyiségben a vörös szőlő levében, illetve a vörösborban található meg.

A szőlő ugyancsak gazdag resveratrolban, ami egy természetes növényi immunanyag (a szőlő gyümölcsében a gombás fertőzések elleni védelmet szolgálja). A kvercetinhez hasonlóan antioxidáns hatású, óvja a sejteket a szabadgyökök károsító hatásától és csökkentheti a rákos sejtek kialakulásának esélyét, valamint magas vérnyomás ellen is segíthet.

Szilva
A gyümölcs, jelentős mennyiségben tartalmaz olyan polyphenolic antioxidánsokat is, mint a lutein, és a zeaxanthinul cryptoxanthinul. Ezek az összetevők segítenek a szabadgyökök és a reaktív oxigén elleni harcban, ami fontos szerepet játszik az öregedés folyamatában és más betegségekben. A zeaxanthina, a retina sárga foltjában levő karotinoid elnyelő szelektív anyag, melynek feltehetőleg fényszűrő szerepe van. A szilva gazdag olyan ásványi anyagokban, mint a magnézium,,kálium, vas és fluorid. A vasnak vörösvérsejtképző hatása van. A kálium a sejtek és a testnedvek fontos összetevője, ami szabályozza a szívverést és a vérnyomást.

K-vitamint is tartalmaz, ami fontos a véralvadáshoz, a csontok fejlődéséhez.

Tőzegáfonya
Az erős antioxidáns hatását antocianin-, fenol- és flavonidtartalma révén fejti ki. Betegségek ellen megelőzésként is érdemes tőzegáfonyát fogyasztani. A tőzegáfonyalé húgyúti fertőzések elleni tulajdonságai jól ismertek, azt azonban kevesen tudják, hogy a Helicobacter pylori fertőzés ellen is védelmet nyújthat. Ez az a baktérium, amely gyomorrákot és gyomorfekélyt okozhat.

Birsalma
A birsalmának rengeteg jótékony hatása van. Magas a C-vitamin-tartalma, de A-, B1-, B2- és E-vitamin is van benne. Az ásványi anyagok közül vasat, foszfort, kálciumot és káliumot tartalmaz nagyobb mennyiségben. Kifejezetten magas a pektintartalma, az összes gyümölcs közül a birsnek a legmagasabb. Ebből kifolyólag kiváló méregtelenítő, a pektin ugyanis a bél nyálkahártyáján kialakít egyfajta védőréteget, ami megköti a káros anyagokat. A pektin gyulladáscsökkentő hatásáról is ismert, és mivel egy vízben oldódó rostról van szó, az emésztésre, az anyagcserére is jó hatással van. Nem utolsósorban a rendszeres birs fogyasztás a koleszterinszintet is kiegyensúlyozza.

Csipkebogyó
Magas a C-vitamin tartalma (forrázatban a C-vitamin nem érvényesül), ásványi anyagokat, pektineket, flavonoidokat és cserzőanyagokat is tartalmaz, növeli a szervezet ellenálló képességét. jótékony hatású, magas vérnyomás esetén, javítja az emésztést.

Hozzáadott cukrot és tartósítószert nem tartalmaz!

Tárolás: Száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó!

Felhasználási javaslat: Naponta egyszer 30ml elfogyasztása javasolt töményen, vízzel, gyümölcslével vagy teával hígítva.

Nagyobb mennyiségben fogyasztva hashajtó hatású lehet!

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Hasonló termékek

Mag-Maxx immunextra gyümölcskristály, 90 g

8.585 Ft 7.297 Ft
A gyártó összes terméke: Mag-Maxx
Cikkszám: 5999860178019
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Mag-Maxx Gránátalma gyümölcskristály 90 g

8.585 Ft 7.297 Ft
A gyártó összes terméke: Mag-Maxx
Cikkszám: 5999860178125
Jelenleg nem kapható

Swanson Berberine Tabletta, 60 db

8.540 Ft
A gyártó összes terméke: Swanson
Cikkszám: 087614114118
Raktáron

Riavita C+D vitamin Quercetinnel kapszula 90 db

8.665 Ft 7.365 Ft
A gyártó összes terméke: Riavita
Cikkszám: 5999862010072
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

ARTEMIZIA folyékony étrend kiegészítő, 150 ml

8.510 Ft 7.234 Ft
A gyártó összes terméke: Hymato
Cikkszám: 5999066211060
Jelenleg nem kapható

Flavan kapszula, 60 db

8.505 Ft 7.229 Ft
A gyártó összes terméke: Naturlife
Cikkszám: 5999522535211
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

LR Vita Aktiv gyümölcs koncentrátum polifenollal, 150 ml

8.435 Ft
A gyártó összes terméke: LR Health and Beauty
Cikkszám: 80301
Raktáron

Herbafulvo essencia PREMIUM papaya kivonattal 750 ml

8.425 Ft
A gyártó összes terméke: Mester és Major Kft.
Cikkszám: 5999860512073
Raktáron