Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Immune-Assist Critical Care, gyógygomba immun-stimulátor kapszula, 90 db

26.713 Ft
19.995 Ft
25%
Menny.:db
Cikkszám: 835186001028
A gyártó összes terméke: Aloha Medicinals
Raktárkészlet: 7 db raktáron

Leírás

Az immunerősítők következő generációja
 
Az Immune Assist Critical Care Formula – napjainkban a világon beszerezhető leghatásosabb immunrendszer erősítője! Ez a kiegészítő segíthet támogatni a szervezet természetes védekezőrendszerét. Az Immune Assist Critical Care Formula (tm) a világ legfejlettebb immunformulája, minden egyes kapszula tartalmaz 500 mg tiszta immun-aktív heteropoliszacharidot,
beleértve kapszulánként több mint 200 mg oldható 1,3-1,6 Beta glukánokat. Ezeket az immunaktív heteropoliszacharidokat és béta glukánokat a hat leghatásosabb TCM- ben használt gombafajból (Cordyceps sinensis, Agaricus BLAZEI, Lentinula edodes, Grifola frondosa, Ganoderma lucidum) koncentrálják (több, mint 250: 1 arányban) és tisztítják. Ezek az immun-aktív vegyületek a nem-lineáris, nagy molekulatömegű (HMW), tripla jobb oldali spirális, hosszú láncú poliszacharidok, amelyek az optimális immunválaszt segítenek támogatni. Sehol a világon nincs másik olyan rendelkezésre álló termék, amely erősebb vagy szélesebb spektrumú immunválaszt váltana ki. 100%-os elégedettségi garancia!
 
Ez a termék nem tartalmaz Kínából származó összetevőket!
 

A termék aktív hatóanyagairól:

Hosszú történelemre tekint vissza a hagyományos és a keleti gyógyászatban egyaránt a gyógygombák alkalmazása, mivel számos kóros elváltozás gyógyítására használták. A 20. század közepe táján a nyugati orvoslás többszáz kísérletet vezetett le in vitro(kémcsőben) és állatokon, melyek igazolták több mint 180 gombafajta összetevőinek immunmoduláns hatásait.  Az Immune-Assist Critical Care-ben megtalálható az az 5 gomba kivonat, melyek a leghatékonyabbak között vannak.

Az immunműködésre leghatékonyabban ható molekulák a gombákban található Béta-glükánok és glükoproteinek. Ezek a komplex molekulák képesek aktiválni immunrendszerünk sejtjeit, miközben gyorsítják az immunrendszer válaszát a kóros ingerekre. Az utóbbi 40 évben rengeteg tanulmány bizonyította sejtstimuláló hatását (makrofágok, APC, NK sejt, LAK…), valamint azt a tényt, hogy fokozza az  immunitás specifikus kémiai mediátorainak a termelését (IFN, IL-2, IL-12…), és javítja a granulopoesist (granulocyták képzése a csontvelőben) valamint athrombopoiesist (vérlemezkék képzése a csontvelőben).

A B-glükánok és a glükoproteinek látják el azt a feladatot, hogy felismerjék a „megszállókat” és a „non-self” (testidegen, vírussal vagy tumorral megfertőzött) sejteket az immunrendszer sejtjein lévő specifikus receptorok kapcsolódása által, mint pl.: CR3 komplement receptor, Dectina 1 receptor és az SRCA receptor (class A scavanger receptor). A kapcsolódás lehetővé teszi, hogy az immunrendszer „aktivált” állapotban maradjon; ezt a folyamatot a kutatók immunmodulációként értelmezik.

Az Immune-Assist Critical Care-ben megtalálható összes gomba igazolta az immunrendszerre gyakorolt különleges hatását. Az 5 gomba közül minden egyes gomba tulajdonságainak egyesítésével még teljesebb hatást kíván elérni az immunrendszerre. Ilyen értelemben az Immune-Assist Critical Care jelenleg a kereskedelmi forgalomban létező legteljesebb formula.

Az Immune-Assist Critical Care szabványosított és szabadalmazott, magas koncentrációjú  poliszacharid kivonat, melyet 5 féle gyógygombából nyernek (Agaricus blazei – 58,5%; Béta-glükán /1-6, D-Beta glükán/; Cordyceps sinensis – 30% Beta-glükán, cordycepin és egyéb hasonló nukleotidok; Maitake /grifolán/ - 28% Beta-glükán /D-frakció Dr. Nanba eredeti formulája szerint/; Shiitake /Lentinus Edodes/ - 40% Beta-glükán /többek között a lentinan és a KS-2; Reishi /Ganoderma Lucidum/ - 40% Beta-glükán /1-3,(8)-1-6 D-Beta-glükán és triterpenoidok/.

Minden összetevőt biotermesztés útján nyernek, nem tartalmaznak sem OMG-t, sem adalékanyagot. Több mint 113 kg, különböző fajtájú, frissen termesztett biogombára van szükség fél kg  Immune-Assist Critical Care nyeréséhez.

Különösen hatékony szerről van szó, mivel több mint 200, különböző típusú immunmoduláns poliszacharidot tartalmaz; alkalmazható minden olyan esetben, amikor az immunrendszer veszélynek van kitéve.

Útmutatás és hatásmechanizmus

Az Immune-Assist Critical Care nagy hatású farmakológiai étrendkiegészítő. Tanulmányozott és elismert hatásmechanizmusa az immunrendszer sejtjeire ható poliszacharidok és proteoglikánok tevékenységének köszönhető. Az előbb említett poliszacharidok és proteoglikánok felélénkítik az immunrendszert a nem specifikus immunrendszer erősítése és modulációja által. Tudományos kutatások bebizonyították, hogy a poliszacharidok bevitele fokozza a makrofágok tevékenységét, az antigén prezentációt és a Natural Killer sejt működését, ami pedig a CD4 (T helper sejt) limfociták működését és számát emeli, a CD8 (T suppressor) sejtekét, valamint a B limfocitákét. Ez a tevékenység a Béta-glükánok és a glükoproteinek CR3 komplement receptorhoz való kapcsolódása révén valósul meg.

A Cordyseps sinensis magas poliszacharid és glükoprotein tartalmának köszönhetően egyrészt immunmoduláns hatást vált ki, másrészt általában gátolja a vírusos és mikrobás fertőzéseket a nukleotidokhoz hasonlónak nevezett különleges molekulák egyedi összetételének köszönhetően (különösképpen a 3’deoxyadenosinevagy cordycepin  és egyéb, 3-as pozíciójú dezoxi nukleotidokhoz hasonlók). Ezek a módosított nukleotidok képesek fellépni a vírusos és mikrobás fertőzésekkel szemben, de a sejtekéivel is, melyek helyrehozzák a rendszerhibákat úgy, hogy megszakítják a DNS vagy az RNS molekulalánc szintézisét a replikációs folyamatok közben.

Útmutatás

Az Immune-Assist Critical Care akár hosszú időn át is alkalmazható táplálékkiegészítő az immunrendszer erősítésére, fokozására gyógyszeres kezelés mellett is és minden olyan esetben, amikor az immunrendszer valamilyen módon legyengül.

Mellékhatások és ellenjavallat

Az Immune-Assist Critical Care  2000 óta található meg az amerikai piacon és eddigi szedése során nincs tapasztalat a mellékhatásokat,  illetve az allergiás reakciókat illetően.  Mind a felnőttek, mind a gyerekek teljes biztonsággal szedhetik.

Szedése nem ajánlott gombák vagy zöldteával szembeni allergia esetén.

Használatára vonatkozó elővigyázatosságok

Az Immune-Assist Critical Care használata csökkentheti a vércukorszintet hiperglikémiás vagy II. típusú diabéteszes betegeknél. Mindez a magas poliszacharidtartalomnak köszönhető (B-glükán és glükoprotein), mely hozzájárul a cukrok bélben történő felszívódásának csökkenéséhez.

Nincs tapasztalat más gyógyszerekkel történő kölcsönhatásra.

Használat várandósság és szoptatás esetén

NEM ellenőrzött a termék használatának biztonságossága terhesség és szoptatás ideje alatt; használata tehát elővigyázatosságot igényel és esetleges bevitele orvosi ellenőrzés mellett ajánlott.

Adagolási útmutató

Az Immune-Assist Critical Care ajánlott adagja napi 3-6 kapszula naponta kettőször. Felszívódása és hatékonysága C-vitamin egyidejű szedése mellett nő, ami a poliszacharidok bélben történő felszívódását segíti.

Az Immune-Assist Critical Care kiszerelése 84 db kapszula, egyenként 500 mg koncentrált poliszacharid és glükoprotein kivonata.

Túladagolás

Az Immune-Assist Critical Care túladagolása esetén fennálló mellékhatásokra vonatkozóan nincs tapasztalat.

Figyelmeztetés

Az Immune-Assist Critical Care étrendkiegészítő, ezért súlyos betegségek esetén immunmoduláns kezelésként ajánlatos alkalmazni, mely az egyéb, hagyományos terápiák hatékonyságát növeli és fokozza, nem pedig egyedüli terápiás gyógykezelésként.

Az Immune-Assist Critical Care  nem alternatív terápia.

Szerves anyag. 250 kg különböző orvosi gomba szükséges 1 kg Immun Assist előállításához. Immun Asssist 100°%-ban természetes, egy jelenleg világszínvonalú létesítményben állítják elő az USA-ban.

Az Immune Assist Critical Care termékekkel számos klinikán végeztek vizsgálatokat, mint kiegészítő terápia a hagyományos rákgyógyításnál, hepatitis B és különböző májbetegségeknél. Bebizonyította erőteljes hatását hagyományos kemoterápiával kombinálva. Kiemelkedően javítja az életminőséget a sugár- és kemoterápiás kezeléseknél.

Immunerősítő gyógygomba keverék    
Ajánlott napi mennyiség felnőtteknek: 3-6 kapszula naponta 2 alkalommal
Hatóanyag napi 6 kapszulában:    
Név: Mennyiség: RDA %:
6 -féle gyógygomba szabadalmaztatott keveréke 1500 mg -
(Cordyceps sinensis, Agaricus blazei, Grifola frondosa, Ganoderma lucidum, Lentinula Edodes)    
Egyéb összetevők: nem organikus vegetariánus kapszula
Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!    
Származási hely: USA
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat. Az oldalon található termékképek illusztráicók, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.