Leírás és Paraméterek
Termelői információ
A Hellas-Invest Kft. 2008-ban alakult a tulajdonosok görög származásából eredően, eredeti görög élelmiszerek magyarországi forgalmazásával. Az általuk képviselt görög gyártók minőségi alapanyagokból, a szigorú élelmiszer biztonsági követelményeknek megfelelve készítik a hamisíthatatlan tradicionális görög ételeket. Mára már nem csak görög, hanem spanyol, olasz, mexikói és thai gyártók kiváló termékeit is forgalmazzák.
A kapri nem más, mint a tövises kapricserje apró, borsószem méretű virágbimbója. A cserje 1,5 méter magasra nő és jellegzetes, szív alakú levelei vannak. Már az ókor óta használják ízesítésre. Kapornaként is találkozhatunk vele. Fanyar, kicsit csípős, jellegzetes ízét sokan szeretjük.
A kapri Elő-Indiából származik, a Földközi-tenger vidékén mindenhol termesztik, jól tűri a szárazságot és a kisebb fagyokat is. Olaszországban rengeteg helyen találkozhatunk vele, házak repedéseiben is élősködik. Az egyes kapribogyófajták elnevezése mérettől függően eltérhet.
Felhasználási javaslat:
Jól áll a halaknak, ringli ízesítésére is használják, de heringet is ízesíthetünk vele. A bátrabbak keverhetik körözöttbe is. Szórhatjuk citrommal megbolondított csirkesültre, de adhatjuk sertés- vagy bárányhúshoz is. Nem szabad túlzásba vinni használatát, mivel elnyomhatja a vele készített étel ízét.
Összetevők: kapribogyó, víz, só, ecet
Száraz, hűvös helyen. Felbontást követően hűtőszekrényben tárolandó és 15 napon belül elfogyasztandó.
Leírás
Termelői információ
A Hellas-Invest Kft. 2008-ban alakult a tulajdonosok görög származásából eredően, eredeti görög élelmiszerek magyarországi forgalmazásával. Az általuk képviselt görög gyártók minőségi alapanyagokból, a szigorú élelmiszer biztonsági követelményeknek megfelelve készítik a hamisíthatatlan tradicionális görög ételeket. Mára már nem csak görög, hanem spanyol, olasz, mexikói és thai gyártók kiváló termékeit is forgalmazzák.
A kapri nem más, mint a tövises kapricserje apró, borsószem méretű virágbimbója. A cserje 1,5 méter magasra nő és jellegzetes, szív alakú levelei vannak. Már az ókor óta használják ízesítésre. Kapornaként is találkozhatunk vele. Fanyar, kicsit csípős, jellegzetes ízét sokan szeretjük.
A kapri Elő-Indiából származik, a Földközi-tenger vidékén mindenhol termesztik, jól tűri a szárazságot és a kisebb fagyokat is. Olaszországban rengeteg helyen találkozhatunk vele, házak repedéseiben is élősködik. Az egyes kapribogyófajták elnevezése mérettől függően eltérhet.
Felhasználási javaslat:
Jól áll a halaknak, ringli ízesítésére is használják, de heringet is ízesíthetünk vele. A bátrabbak keverhetik körözöttbe is. Szórhatjuk citrommal megbolondított csirkesültre, de adhatjuk sertés- vagy bárányhúshoz is. Nem szabad túlzásba vinni használatát, mivel elnyomhatja a vele készített étel ízét.
Összetevők: kapribogyó, víz, só, ecet
Száraz, hűvös helyen. Felbontást követően hűtőszekrényben tárolandó és 15 napon belül elfogyasztandó.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.