Leírás és Paraméterek
Kurkuma szén-dioxiddal kinyert értékes kivonatával, melyet étrend kiegészítő készítményekben is használnak
Indiai receptekhez ajánljuk
A Kurkuma fűszercsepp esszenciáját egy különleges, kurkuma kivonat adja, amely kivonása során semmilyen adalékanyagot nem használ a gyártó partnerünk.
A könnyebb konyhai felhasználás miatt hidegen sajtolt napraforgó olajjal van hígítva.
Kiváló ízét és aromáját akkor mutatja meg a legjobban, ha nem, vagy csak minimális hőkezelést kap a sütés/főzés során!
A herby’s fűszercseppek különleges ízét a legmagasabb minőségű, élelmiszeripari célra is használható illóolajok, szén-dioxid kivonatok és hidegen sajtolt magolajok adják.
A természet esszenciái egy kis üvegcsébe zárva.
Annak érdekében, hogy ezeket a különlegességeket könnyebben tudd kezelni a konyhádban, a koncentrációjuktól függően 20-80% hidegen sajtolt napraforgó olajjal hígítottuk őket.
A citrus fűszercseppek különleges ízét a bio gyümölcs héjából hidegen sajtolással készült illóolajoknak köszönhetik. Abban az esetben, amikor egy recepthez a citrusok héját használnád, a legjobb és a legegyszerűbb választás a BIO Narancs, BIO Lime, BIO Mandarin vagy a BIO Citrom fűszercsepp a citrusok héja helyett.
A zöldfűszerekből és egzotikus fűszerekből készült fűszercseppek különleges ízét a friss fűszernövényekből, vízgőzdesztillációval nyert esszenciális olajok vagy szén-dioxid extrakcióval nyert kivonatok adják.
A kivonás módja minden esetben adalékanyagoktól mentes, kizárólag mechanikai úton történik, így több termékünk BIO minőségben is elérhető.
A legtöbb friss fűszernövényhez hasonlóan érdemes a főzés végén használni a fűszercseppeket, így egész biztosan megőrzik aromájukat és illatanyagaikat.
Az első használat alkalmával 5-10 másodperc múlva fog megjelenni az üvegcséből az első csepp, utána pedig fokozatosan tudod adagolni a kellő mennyiségű esszenciát.
Érdemes először kisebb mennyiséggel kezdeni és kóstolni!
A termékek koncentrációja eltérő. Ezért például a Fokhagyma fűszercseppből akár 1-2 csepp is elég lehet egy adag ragu ízesítéséhez, míg a BIO Lime fűszercseppből bátran használhatsz 4-5 cseppet is egy sütemény ízesítéséhez!
Leírás
Kurkuma szén-dioxiddal kinyert értékes kivonatával, melyet étrend kiegészítő készítményekben is használnak
Indiai receptekhez ajánljuk
A Kurkuma fűszercsepp esszenciáját egy különleges, kurkuma kivonat adja, amely kivonása során semmilyen adalékanyagot nem használ a gyártó partnerünk.
A könnyebb konyhai felhasználás miatt hidegen sajtolt napraforgó olajjal van hígítva.
Kiváló ízét és aromáját akkor mutatja meg a legjobban, ha nem, vagy csak minimális hőkezelést kap a sütés/főzés során!
A herby’s fűszercseppek különleges ízét a legmagasabb minőségű, élelmiszeripari célra is használható illóolajok, szén-dioxid kivonatok és hidegen sajtolt magolajok adják.
A természet esszenciái egy kis üvegcsébe zárva.
Annak érdekében, hogy ezeket a különlegességeket könnyebben tudd kezelni a konyhádban, a koncentrációjuktól függően 20-80% hidegen sajtolt napraforgó olajjal hígítottuk őket.
A citrus fűszercseppek különleges ízét a bio gyümölcs héjából hidegen sajtolással készült illóolajoknak köszönhetik. Abban az esetben, amikor egy recepthez a citrusok héját használnád, a legjobb és a legegyszerűbb választás a BIO Narancs, BIO Lime, BIO Mandarin vagy a BIO Citrom fűszercsepp a citrusok héja helyett.
A zöldfűszerekből és egzotikus fűszerekből készült fűszercseppek különleges ízét a friss fűszernövényekből, vízgőzdesztillációval nyert esszenciális olajok vagy szén-dioxid extrakcióval nyert kivonatok adják.
A kivonás módja minden esetben adalékanyagoktól mentes, kizárólag mechanikai úton történik, így több termékünk BIO minőségben is elérhető.
A legtöbb friss fűszernövényhez hasonlóan érdemes a főzés végén használni a fűszercseppeket, így egész biztosan megőrzik aromájukat és illatanyagaikat.
Az első használat alkalmával 5-10 másodperc múlva fog megjelenni az üvegcséből az első csepp, utána pedig fokozatosan tudod adagolni a kellő mennyiségű esszenciát.
Érdemes először kisebb mennyiséggel kezdeni és kóstolni!
A termékek koncentrációja eltérő. Ezért például a Fokhagyma fűszercseppből akár 1-2 csepp is elég lehet egy adag ragu ízesítéséhez, míg a BIO Lime fűszercseppből bátran használhatsz 4-5 cseppet is egy sütemény ízesítéséhez!