Leírás és Paraméterek
Mióta elkészítettük a klasszikus ostyánkat, az emberek elkezdték kérdezni, hogy mikor kezdjük el csokoládéval készíteni. Időbe telt, amíg megtaláltuk a tejcsokoládé legjobb arányát és sűrűségét, hogy ellenállhatatlan ízt, kiegyensúlyozott édességet és ugyanolyan ropogósat kapjunk, mint az eredeti.
Most, hogy újjáélesztettük a klasszikus „sima” ostyát, a csokoládéval bevont ostya dicsőségét is visszaadjuk!
Itt van – kívülről csokoládé, belülről ropogós. Ezenkívül speciálisan kiválasztott probiotikus kultúrákat és prebiotikus rostokat (agave inulin) tartalmaz. És sok tejcsokoládé.
Az inulin, amelyet számos termékünkben használunk, természetes prebiotikum. Az agavé növényből nyerik ki. Az inulin serkenti a hasznos mikroorganizmusok fejlődését a bélben. Az élelmiszergyártásban szerkezetépítő összetevőként használják, míg a bélmikrobiómában a jó baktériumokat táplálja. A fehér színű, enyhén édes növényi anyag ellenáll a gyomor és a vékonybél emésztősavainak. Mivel az inulin egy oldható rost (a testen áthaladva gél keletkezik), nem bomlik le a felső gyomor-bél traktusban, és sértetlenül jut el a vastagbélbe.
Összetevők:
Tejcsokoládé bevonat és bio teljes kiőrlésű alakor ősbúzaliszt, bio nádcukor, bio kókuszvaj, bio kakaómassza, bio sovány tejpor, bio napraforgó tahini, bio kakaóvaj, bio alacsony zsírtartalmú kakaópor, bio inulin agavéból és probiotikus kultúrák: És kedvenc probiotikus kultúráink: L.bulgaricus, Bifidobacterium longum, L. plantarum, L. gasseri Kelesztőszer: szódabikarbóna és kevés só.
Leírás
Mióta elkészítettük a klasszikus ostyánkat, az emberek elkezdték kérdezni, hogy mikor kezdjük el csokoládéval készíteni. Időbe telt, amíg megtaláltuk a tejcsokoládé legjobb arányát és sűrűségét, hogy ellenállhatatlan ízt, kiegyensúlyozott édességet és ugyanolyan ropogósat kapjunk, mint az eredeti.
Most, hogy újjáélesztettük a klasszikus „sima” ostyát, a csokoládéval bevont ostya dicsőségét is visszaadjuk!
Itt van – kívülről csokoládé, belülről ropogós. Ezenkívül speciálisan kiválasztott probiotikus kultúrákat és prebiotikus rostokat (agave inulin) tartalmaz. És sok tejcsokoládé.
Az inulin, amelyet számos termékünkben használunk, természetes prebiotikum. Az agavé növényből nyerik ki. Az inulin serkenti a hasznos mikroorganizmusok fejlődését a bélben. Az élelmiszergyártásban szerkezetépítő összetevőként használják, míg a bélmikrobiómában a jó baktériumokat táplálja. A fehér színű, enyhén édes növényi anyag ellenáll a gyomor és a vékonybél emésztősavainak. Mivel az inulin egy oldható rost (a testen áthaladva gél keletkezik), nem bomlik le a felső gyomor-bél traktusban, és sértetlenül jut el a vastagbélbe.
Összetevők:
Tejcsokoládé bevonat és bio teljes kiőrlésű alakor ősbúzaliszt, bio nádcukor, bio kókuszvaj, bio kakaómassza, bio sovány tejpor, bio napraforgó tahini, bio kakaóvaj, bio alacsony zsírtartalmú kakaópor, bio inulin agavéból és probiotikus kultúrák: És kedvenc probiotikus kultúráink: L.bulgaricus, Bifidobacterium longum, L. plantarum, L. gasseri Kelesztőszer: szódabikarbóna és kevés só.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.