Leírás és Paraméterek
FŰSZERPAPRIKAMAG-OLAJ
A pirospaprikamag-olaj több mint 50%-ban tartalmaz telítetlen zsírsavakat, melyből a többszörösen telítetlen zsírsavak közül az Omega-6 zsírsavat, az egyszeresen telítetlen zsírsavak közül az olajsavat emeljük ki.
Linolsav tartalma igen magas a zsírsavak között. C-vitaminban gazdag, serkenti az emésztést, kívülről alkalmazva - a reumás területeket bedörzsölve - jótékony hatású lehet ezen betegségek esetén. Kapszaicin tartalmú, így élénkíti a keringést, fokozza az anyagcsere-folyamatokat, felgyorsítja az emésztést, a zsírsejtek energiafelhasználását, emiatt a fogyókúrában is szerepet játszhat. További hatásai a fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, gyomorvédő hatás.
Az olajban található alfa-tokoferol visszaszorítja a sejtek szabadgyök-termelését, a gamma-tokoferol pedig a már meglévő szabad gyököket semmisíti meg.
A Grapoila fűszerpaprikamag-olaj kitűnő salátaolaj, nem csípős, ízesíthetünk vele mártásokat, szószokat vagy elkészült sülteket. Jól illik a magyaros ételekhez. Gyönyörű, mélyvörös színével az ételeket, szendvicseket, hidegtálakat esztétikailag is feldobja. Sütéshez nem ajánlott, közvetlen ne hevítsük! Csípős és édes változatban is kapható. Az édes paprikaolaj bio változatban is elérhető.
Bio változatban is kapható.
Leírás
FŰSZERPAPRIKAMAG-OLAJ
A pirospaprikamag-olaj több mint 50%-ban tartalmaz telítetlen zsírsavakat, melyből a többszörösen telítetlen zsírsavak közül az Omega-6 zsírsavat, az egyszeresen telítetlen zsírsavak közül az olajsavat emeljük ki.
Linolsav tartalma igen magas a zsírsavak között. C-vitaminban gazdag, serkenti az emésztést, kívülről alkalmazva - a reumás területeket bedörzsölve - jótékony hatású lehet ezen betegségek esetén. Kapszaicin tartalmú, így élénkíti a keringést, fokozza az anyagcsere-folyamatokat, felgyorsítja az emésztést, a zsírsejtek energiafelhasználását, emiatt a fogyókúrában is szerepet játszhat. További hatásai a fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, gyomorvédő hatás.
Az olajban található alfa-tokoferol visszaszorítja a sejtek szabadgyök-termelését, a gamma-tokoferol pedig a már meglévő szabad gyököket semmisíti meg.
A Grapoila fűszerpaprikamag-olaj kitűnő salátaolaj, nem csípős, ízesíthetünk vele mártásokat, szószokat vagy elkészült sülteket. Jól illik a magyaros ételekhez. Gyönyörű, mélyvörös színével az ételeket, szendvicseket, hidegtálakat esztétikailag is feldobja. Sütéshez nem ajánlott, közvetlen ne hevítsük! Csípős és édes változatban is kapható. Az édes paprikaolaj bio változatban is elérhető.
Bio változatban is kapható.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.