Leírás és Paraméterek
Az Alba-Mix kenyérlisztünkből bármilyen formájú kenyeret és pékárut készíthetünk, csak a fantázia szab határt. Gyúrható, forma nélkül süthető akár kenyérsütő géppel, akár hagyományos módon. Élelmi rostban gazdag. Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes és szójamentes diétában alkalmazható. Alacsony fehérjetartalmú. Vesebetegek is fogyaszthatják.
Összetevők: Gluténmentes BÚZAkeményítő, dextróz, stabilizátor (guargumi, xantán gumi), térfogatnövelő szer (E464, Na-bikarbonát), antioxidáns (aszkorbinsav). Élelmirost forrás.
100g termék átlagos Tápértéke
- Energia 1,441.0 kJ / 340.0 kcal
- Zsír 0.1 g - amelyből telített zsírsavak 0.1 g
- Szénhidrát 81.9 g - amelyből cukrok 4.5 g
- Rost 4.9 g
- Fehérje 0.4 g
- Só 0.1 g
Felhasználási javaslat:
- 250 g Alba-Mix
- 200 ml langyos víz
- 10 g friss élesztő
- 5 g só
Elkészítés:
- Dagasszuk jól össze a tésztát (5-8 perc) és alálisztezve formázzuk meg (kenyér, zsemlék vagy kiflik)
- Fújjuk le olajspray-vel vagy olajjal kenjük le.
- Tállal lefedve 35-40 °C fokos helyen kelesszük duplájára.
- Forró sütőben a kenyeret 210 °C-on 500g / 30 percig, a kiflit, zsemlét 190 °C-on 18 percig lehetőleg párásítóval (pl. alulra vízzel teli edényt tegyünk) süssük készre.
Leírás
Az Alba-Mix kenyérlisztünkből bármilyen formájú kenyeret és pékárut készíthetünk, csak a fantázia szab határt. Gyúrható, forma nélkül süthető akár kenyérsütő géppel, akár hagyományos módon. Élelmi rostban gazdag. Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes és szójamentes diétában alkalmazható. Alacsony fehérjetartalmú. Vesebetegek is fogyaszthatják.
Összetevők: Gluténmentes BÚZAkeményítő, dextróz, stabilizátor (guargumi, xantán gumi), térfogatnövelő szer (E464, Na-bikarbonát), antioxidáns (aszkorbinsav). Élelmirost forrás.
100g termék átlagos Tápértéke
- Energia 1,441.0 kJ / 340.0 kcal
- Zsír 0.1 g - amelyből telített zsírsavak 0.1 g
- Szénhidrát 81.9 g - amelyből cukrok 4.5 g
- Rost 4.9 g
- Fehérje 0.4 g
- Só 0.1 g
Felhasználási javaslat:
- 250 g Alba-Mix
- 200 ml langyos víz
- 10 g friss élesztő
- 5 g só
Elkészítés:
- Dagasszuk jól össze a tésztát (5-8 perc) és alálisztezve formázzuk meg (kenyér, zsemlék vagy kiflik)
- Fújjuk le olajspray-vel vagy olajjal kenjük le.
- Tállal lefedve 35-40 °C fokos helyen kelesszük duplájára.
- Forró sütőben a kenyeret 210 °C-on 500g / 30 percig, a kiflit, zsemlét 190 °C-on 18 percig lehetőleg párásítóval (pl. alulra vízzel teli edényt tegyünk) süssük készre.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.