Leírás és Paraméterek
Eritritol alapú asztali édesítőszer
0 kalória, Cukorbetegeknek, Fogyókúrázóknak, Paleo étrendbe, Mellékíz nélkül, Glikémiás index: 0, Természetes forrásból
Az eritritol természetes cukoralkohol. Édesítőereje 60-80%-a a közönséges cukorénak. Íze hűs és édes. 160°C-ig nem veszíti el édes ízét, és nincs utóíze.
Nagy része gyorsan felszívódik a vékonybélben, így nincs puffasztó és hashajtó hatása, mint más cukoralkoholoknak. A felszívódott mennyiségnek több mint 90%-a változatlan formában távozik a szervezetből, emiatt energiatartalma igen csekély. Az inzulintermelésre gyakorolt hatása rendkívül alacsony, ezért cukorbetegek is fogyaszthatják.
A többi cukoralkoholhoz hasonlóan nem okoz fogszuvasodást, mert a szájban található baktériumok nem tudják feldolgozni. Candida diétások is fogyaszthatják. Édeskés-savanykás, nem fűszeres élelmiszerekben kiváló ízfokozó hatással bír.
A sütésnél a használata hosszabban tartó frissességet és puhaságot, ezáltal (és gombaellenes hatása révén) hosszabb eltarthatóságot kölcsönöz a termékeknek. Vízmegkötő képessége miatt nedvesítőszerként, azaz stabilizátorként is használják. A kis páratartalom szárító hatását semlegesíti.
Eritritol alapú asztali édesítőszer
Összetevők: 100% eritritol
Leírás
Eritritol alapú asztali édesítőszer
0 kalória, Cukorbetegeknek, Fogyókúrázóknak, Paleo étrendbe, Mellékíz nélkül, Glikémiás index: 0, Természetes forrásból
Az eritritol természetes cukoralkohol. Édesítőereje 60-80%-a a közönséges cukorénak. Íze hűs és édes. 160°C-ig nem veszíti el édes ízét, és nincs utóíze.
Nagy része gyorsan felszívódik a vékonybélben, így nincs puffasztó és hashajtó hatása, mint más cukoralkoholoknak. A felszívódott mennyiségnek több mint 90%-a változatlan formában távozik a szervezetből, emiatt energiatartalma igen csekély. Az inzulintermelésre gyakorolt hatása rendkívül alacsony, ezért cukorbetegek is fogyaszthatják.
A többi cukoralkoholhoz hasonlóan nem okoz fogszuvasodást, mert a szájban található baktériumok nem tudják feldolgozni. Candida diétások is fogyaszthatják. Édeskés-savanykás, nem fűszeres élelmiszerekben kiváló ízfokozó hatással bír.
A sütésnél a használata hosszabban tartó frissességet és puhaságot, ezáltal (és gombaellenes hatása révén) hosszabb eltarthatóságot kölcsönöz a termékeknek. Vízmegkötő képessége miatt nedvesítőszerként, azaz stabilizátorként is használják. A kis páratartalom szárító hatását semlegesíti.
Eritritol alapú asztali édesítőszer
Összetevők: 100% eritritol
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.