Leírás és Paraméterek
Finom falusi kenyér a saját konyhádból, kelesztés, hosszas várakozás nélkül, egyszerű alapanyagokkal. Ha számodra vagy családodnak is fontos, hogy a hagyományos kenyérhez külsőre és ízre is leginkább hasonlító kenyérfélét fogyasszatok, akkor ez a lisztkeverék Neked készült. Olyan kiegyensúlyozott ízvilágú lisztkeverék, amelyből markáns, karakteres ízek nélkül élvezhetjük a palao kenyér fogyasztást. Könnyen emészthető, hosszú ideig jól lakottság érzetet biztosít, jó rostforrás. Mellékíz mentes, naturális kenyér készül belőle.
Elkészítés: 3 db M-es tojást (kb. 165 g) keverj el 150 ml vízzel, 10 ml friss citromlével és 30 g folyékony zsiradékkal, add hozzá a lisztkeveréket és lehetőleg dagasztó szárral kb. 2-3 percig keverd (vagy kanállal, de minél több levegőt igyekezz beledolgozni). 30 perc pihentetés után pici liszttel szórt felületen gyúrd át (bambuszrost liszt vagy magliszt, manióka, stb). Kívánságod szerinti alakra formázd meg. Hintsd meg pici liszttel kívül, hogy házias hatású legyen és jó ropogós, majd vágd be 4-5 helyen mélyebben. Süsd készre alsó-felső fokozaton (légkeverés nélkül) 200 fokon 20 perc, 180 fokon 45 perc alatt (egyénileg kicsit több vagy kevesebb lehet, a sütőtől függően). Rácson hűtsd ki, csak ezután vágd fel.
g | 155 |
db | 1 |
Leírás
Finom falusi kenyér a saját konyhádból, kelesztés, hosszas várakozás nélkül, egyszerű alapanyagokkal. Ha számodra vagy családodnak is fontos, hogy a hagyományos kenyérhez külsőre és ízre is leginkább hasonlító kenyérfélét fogyasszatok, akkor ez a lisztkeverék Neked készült. Olyan kiegyensúlyozott ízvilágú lisztkeverék, amelyből markáns, karakteres ízek nélkül élvezhetjük a palao kenyér fogyasztást. Könnyen emészthető, hosszú ideig jól lakottság érzetet biztosít, jó rostforrás. Mellékíz mentes, naturális kenyér készül belőle.
Elkészítés: 3 db M-es tojást (kb. 165 g) keverj el 150 ml vízzel, 10 ml friss citromlével és 30 g folyékony zsiradékkal, add hozzá a lisztkeveréket és lehetőleg dagasztó szárral kb. 2-3 percig keverd (vagy kanállal, de minél több levegőt igyekezz beledolgozni). 30 perc pihentetés után pici liszttel szórt felületen gyúrd át (bambuszrost liszt vagy magliszt, manióka, stb). Kívánságod szerinti alakra formázd meg. Hintsd meg pici liszttel kívül, hogy házias hatású legyen és jó ropogós, majd vágd be 4-5 helyen mélyebben. Süsd készre alsó-felső fokozaton (légkeverés nélkül) 200 fokon 20 perc, 180 fokon 45 perc alatt (egyénileg kicsit több vagy kevesebb lehet, a sütőtől függően). Rácson hűtsd ki, csak ezután vágd fel.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.