Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

PRANA Premium Tönkölyhéj baba-mama párna (szoptatáshoz)

Ár:
6.530 Ft
Cikkszám: 5999557262151
A gyártó összes terméke: Prána Párna
Raktárkészlet: 1 db raktáron
Menny.:db

Leírás

Ülő helyzetben való szoptatáshoz 

Megkönnyíti az ülve szoptatást, mert az anyukának nem kell görnyednie, így az ilyenkor nem ritka hátfájás könnyebben elkerülhető. A kisbaba pedig kényelmesen, stabilan fekhet. Használhatjuk még fekve szoptatásnál a baba hátának megtámasztásához.
Használata: Ülő helyzetben vegyük az ölünkbe a Baba-Mama párnát úgy, hogy az U alak két szára a derekunk két oldalán legyen. Fektessük a babát a párnára, helyezkedjünk el kényelmesen, lazítsunk, és a szoptatás alatt zárjunk ki minden gondolatot. Minden figyelmünket szenteljük kisbabánknak, hiszen ezek az intim percek nagyon fontosak a számára.
Tönkölyhéj (tönkölybúza pelyvája) 100% biopamut huzatban 
Mérete: 68x38cm téglalapra vetítve, vastagsága: kb.: 13cm 

Jól formázható 
Jól szellőzik, nem melegszik túl 
Görcsoldó, regeneráló hatású 
A húzózár segítségével beállíthatja a megfelelő töltésmagasságot
Figyelem! Az alaptermék nem tartalmaz külső párnahuzatot 
Az Ecofair biopamut fair trade kereskedelemből származik 
Figyelem! Az Ecofair biopamut avatatlan, csak kézmeleg vízben tisztítsa! 

Tönkölyhéj: 
A tönkölybúzának* még a pelyvája (héja) is őrzi a nap erejét, gyógyhatását pedig annak köszönheti, hogy 90%-ban kovasavból áll. A kovasav, mint vízkötésű szilíciumdioxid, a pelyva száradása következtében leválik és a kötőszövetekbe behatolva kerül szervezetünkbe, kifejtve görcsoldó, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatását. A tönkölyhéjjal töltött párna így kiváló segítség a nyak és vállizmok fájdalmakor, az ebből kialakuló migrén enyhítésére, az ízületi fájdalmak csökkentésére és az emiatti alvászavarok esetén. (A kovasav kipárolgása kb. 2-3 évig tart) A tönkölyhéj levegős, könnyű, mégis stabil töltést ad, tehermentesíti a nyakizmokat, így tökéletesíti az agyi vérellátást. A gabonahéj töltet jól átszellőzik, nem melegszik túl, így izzadós típusoknak is kiváló választás. A héjak mindenféle testhelyzethez kiválóan tudnak alkalmazkodni. Jól alátámasztják a testet, így ellazítják az izomzatot bármilyen pozícióban. A tönkölypelyva tulajdonságainak köszönhetően, a tönkölyhéjjal töltött párna használata segítséget nyújthat fáradékonyság, kimerültség, gyenge koncentrációs képesség, migrén, alvászavarok, izom-, és ízületi fájdalmak, gyulladásos nyaki fájdalmak, menstruációs és szülés utáni fájdalmak, valamint nagyobb betegség utáni regeneráció esetén. Tudományosan nem bizonyított tapasztalati feljegyzések szerint a tönkölyhéj semlegesíti a napközben felvett káros rezgéseket (mobiltelefon mikrohullámú sütő..) A gabonahéj töltet gyengéd masszírozással, halk zizegéssel a természetet varázsolja körénk, ahol testünk és lelkünk egyaránt megpihenhet így teszi az alvást tökéletesen nyugodttá, pihentetővé.

A tönkölyhéj párnát szellőztessük akár napon is. 30 percet 50°C-os sütőben, vagy 8 órát mélyhűtőben tartva (naylon zacskóba csomagolva) fertőtleníthetjük. A héjat a huzattal együtt mosni nem lehet. Külön igény esetén a héj (kivéve a huzatból) mosóhálóban adagonként kéz meleg vízzel átöblíthető. Ezután a vizes héjat gondosan szét kell teríteni, és egy jól szellőző helyen kell szárítani.

* A tönkölybúza az egyik legősibb gabonafajta, a Kárpát-medencében nyolcezer éve terem. Bingeni Szent Hildegard (1098-1179) rupertsbergi apátnő, látnok és gyógyító az egyik legfontosabb tápláléknak tartotta. (Hildegard korának művelt gyermeke volt; kolostorban nevelkedett, ahol elsajátította az írást, olvasást, zenélést, tanult festészetet, Biblia-ismeretet, különböző nyelveket. Intenzíven foglalkozott gyógyítással, és sikeres gyógyításainak hírére egész Európából jöttek hozzá a betegek.) A kutatások azóta kimutatták, hogy a tönkölybúza több mint 40 olyan ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, amelyek bázikusak, könnyen felszívódnak, ezáltal semlegesítik a savas folyamatokat, megelőzvén ezzel az önagressziót és a gyulladásokat. Ezenfelül a tönkölybúza tiocianátot is tartalmaz, amely természetes antibiotikum és megtalálható az összes testnedvben (az anyatejtől kezdve a nyálon át a könnyig).

Ecofair biopamut:
Fair trade kereskedelmből származó 100% biopamut, sűrű szövésű, mégis jól szellőzik
Egyedi hímzéssel, cipzárral
Az Ecofair termékeknél ebbe az anyagba van töltve a tönkölyhéj, de nem helyettesíti a külső huzatot 
Krémszínű, anyagában szövött levélmintával
‘Eco’ = Bio minőség, ‘Fair’ = méltányos kereskedelem

Napjaink vásárlói egyre inkább odafigyelnek a textiláruk minőségére is egyre egészségesebb és méltányosabb előállítású termékeket keresve. Az EcoFair nevű szövet kielégíti ezen elvárásokat. Az ‘Eco’ szó bio-minőséget takar, a ‘Fair’ pedig méltányos kereskedelmet. 
A szegénység leküzdésére nincs jobb megoldás, mint a gazdasági függetlenség. A szegény országok gyapot exportáló kisgazdái a gyenge láncszemei egy túlságosan hosszú láncolatnak. Mivel csak korlátozott mennyiséget termelnek, így életszínvonaluk – mely a szegénység határán mozog- a terményáraktól függ. Az EcoFair pamutszálaiért méltányos árat kapnak.
Az EcoFair pamut bio (dinamikus) termelésből származó gyapotból készül, a gyapotcserjét csak természetes növényvédőkkel kezelik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!