Leírás és Paraméterek
Belső energia erősítésére, az immunrendszer támogatására.
Az értékes gombakeverék aminosavakat, lentinant, cordycepint, adenosint, SOD enzimet tartalmaz és gazdag poliszacharidokban.
A Ganoderma lucidum gomba hatóanyagai támogatják a szervezet természetes védekező rendszerét.
Radikális kezelések után is fontos az immunrendszer mielőbbi helyreállítása.
A kurkuma rendkívül értékes és régóta használt fűszernövény, támogatja a máj egészségét, az ízületek mozgathatóságának megőrzését.
Ajánlott elkészítési mód:
1. Tea formában: 1 filter (2,2g) gomba keveréket 2 dl forró vízben 10-15 percig állni hagyjuk. Az aranyszínű, gomba illatú tea önmagában, ízesítés nélkül is fogyasztható.
2. Leves formában: 250g csirke- vagy pulykahús, 1-2 szál újhagyma, 3-5 szelet gyömbér, só, fűszer. A felkockázott húsról 5 perc forralást követően leöntjük a főzővizet, ezzel alaposan megtisztítjuk. Ezt követően valamennyi összetevőt, a fűszerekkel és 3-4 filter gombakivonattal együtt 1,5 liter vízben 2-3 órán keresztül főzzük, így kellemes gomba illatú és ízű, tartalmas levest készíthetünk.
Kiszerelés: 20x2,2 g.
Összetevők
Shiitake gyógygomba, Pecsétviasz gomba (Ganoderma lucidum), Cseppkő gomba (Hericium erinaceus), Esernyőgomba (Polyporus umbellatus), Petrence gomba (Coprinus comatus), Cordyceps tibeti gomba, Mandula gomba (Agaricus blazeii murill), Hamvaskéreg gomba (Inonotus obliquus) kivonatok és őrlemények, kurkuma.
Leírás
Belső energia erősítésére, az immunrendszer támogatására.
Az értékes gombakeverék aminosavakat, lentinant, cordycepint, adenosint, SOD enzimet tartalmaz és gazdag poliszacharidokban.
A Ganoderma lucidum gomba hatóanyagai támogatják a szervezet természetes védekező rendszerét.
Radikális kezelések után is fontos az immunrendszer mielőbbi helyreállítása.
A kurkuma rendkívül értékes és régóta használt fűszernövény, támogatja a máj egészségét, az ízületek mozgathatóságának megőrzését.
Ajánlott elkészítési mód:
1. Tea formában: 1 filter (2,2g) gomba keveréket 2 dl forró vízben 10-15 percig állni hagyjuk. Az aranyszínű, gomba illatú tea önmagában, ízesítés nélkül is fogyasztható.
2. Leves formában: 250g csirke- vagy pulykahús, 1-2 szál újhagyma, 3-5 szelet gyömbér, só, fűszer. A felkockázott húsról 5 perc forralást követően leöntjük a főzővizet, ezzel alaposan megtisztítjuk. Ezt követően valamennyi összetevőt, a fűszerekkel és 3-4 filter gombakivonattal együtt 1,5 liter vízben 2-3 órán keresztül főzzük, így kellemes gomba illatú és ízű, tartalmas levest készíthetünk.
Kiszerelés: 20x2,2 g.
Összetevők
Shiitake gyógygomba, Pecsétviasz gomba (Ganoderma lucidum), Cseppkő gomba (Hericium erinaceus), Esernyőgomba (Polyporus umbellatus), Petrence gomba (Coprinus comatus), Cordyceps tibeti gomba, Mandula gomba (Agaricus blazeii murill), Hamvaskéreg gomba (Inonotus obliquus) kivonatok és őrlemények, kurkuma.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.