Leírás és Paraméterek
Kellemes aromájú, gazdag, diós ízű olaj, mely a szervezet számára optimális arányban tartalmaz Ω3 és Ω6 zsírsavakat.
A benne lévő B-vitamin és lecitin miatt a dióolaj az agy és az idegrendszer tápláléka.
Tudományos kutatások is bizonyították, hogy fogyasztása segíthet az összpontosításban.
A dióolajat a legtáplálóbb és a legjobb olajak közé sorolják. Ezt főleg annak köszönheti, hogy összetétele tökéletes ének és szinte mindenre alkalmazható, amire csak szüksége lehet. Már a múltban is széles körben alkalmazták, és nagymamáink, akik jól ismerték a természet, különösen a dió erőteljes hatását is használták.
Szépség-plusz: A kiszáradt, felrepedt ajkakat gyógyítható balzsamként ápolja. Konyhai tipp: A hőre érzékeny olaj dióíze jól illik a különféle salátákhoz, gyökérzöldségekhez, a burgonyához és az édességekhez.
Ha megnézzük az összes diót, a közönséges dió a legegészségesebbek közé tartozik, tehát érdemes ezt előnyben részesíteni. Ez a táplálék háztartásában sem hiányozhat, mert például a következő
tápanyagok fontos forrása:
- Vas
- Kalcium
- Cink
- Szelén
- Mangán
- Kálium
- Nátrium
- Lutein
- Omega-3 és 6 zsírsavak
- A-Vitamin
- B6-Vitamin
- E-vitamin
- C-Vitamin
- K-vitamin
- Béta-karotin
- Folsav
Hidegen sajtolt.
Leírás
Kellemes aromájú, gazdag, diós ízű olaj, mely a szervezet számára optimális arányban tartalmaz Ω3 és Ω6 zsírsavakat.
A benne lévő B-vitamin és lecitin miatt a dióolaj az agy és az idegrendszer tápláléka.
Tudományos kutatások is bizonyították, hogy fogyasztása segíthet az összpontosításban.
A dióolajat a legtáplálóbb és a legjobb olajak közé sorolják. Ezt főleg annak köszönheti, hogy összetétele tökéletes ének és szinte mindenre alkalmazható, amire csak szüksége lehet. Már a múltban is széles körben alkalmazták, és nagymamáink, akik jól ismerték a természet, különösen a dió erőteljes hatását is használták.
Szépség-plusz: A kiszáradt, felrepedt ajkakat gyógyítható balzsamként ápolja. Konyhai tipp: A hőre érzékeny olaj dióíze jól illik a különféle salátákhoz, gyökérzöldségekhez, a burgonyához és az édességekhez.
Ha megnézzük az összes diót, a közönséges dió a legegészségesebbek közé tartozik, tehát érdemes ezt előnyben részesíteni. Ez a táplálék háztartásában sem hiányozhat, mert például a következő
tápanyagok fontos forrása:
- Vas
- Kalcium
- Cink
- Szelén
- Mangán
- Kálium
- Nátrium
- Lutein
- Omega-3 és 6 zsírsavak
- A-Vitamin
- B6-Vitamin
- E-vitamin
- C-Vitamin
- K-vitamin
- Béta-karotin
- Folsav
Hidegen sajtolt.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.