Leírás és Paraméterek
Csökkentett szénhidráttartalmú, csokoládés fagyipor, fagylalt, shake vagy parfé készítéséhez. Fagylaltgép nélkül is elkészíthető.
Elkészítéséhez csak tej hozzáadása szükséges.
Fagyi/ shake/ parfé készítésére alkalmas.
Használata fagyihoz:
2 dl hideg tejet egy edénybe öntünk és hozzáadunk 70 g fagylaltport.
Kézi mixerrel először alacsony, majd magasabb fordulaton keverjük,
kb 3 percig, a krémes állag eléréséig. A masszát poharakba töltjük és
mélyhűtőben a kívánt állagra fagyasztjuk.
Fagylaltgépben is elkészíthetjük.
Használata parféhoz:
Az előző pontban leírtak alapján elkészítjük a fagylaltmasszát, amit
piskótalapok közé töltünk és mélyhűtőben kifagyasztjuk.
Fogyasztás előtt 10-15 perccel szoba hőmérsékleten felengedjük,
utána fogyasztható.
Shake készítés:
Összekeverünk 2 dl hideg tejet 60 g shakeporral. Krémes állagúra
keverjük, utána fogyasztható. Tehetünk bele 2 db jégkockát,
így még hűsítőbb shake-et kapunk.
Összetevők: pálmaolaj, édesítőszer: eryhtritol, xylitol, maltitol, sucralose, sűrítőanyag: módosított kukorica-keményítő, szentjánoskenyérmagliszt, tömegnövelőszer: polidextróz, zsíros- és sovány tejpor, zsíros kakaópor, kristályvanillin, emulgeálószer: zsírsavak poliglicerol észterei, zsírsavak- mono és digliceridjei
A termék tejport, tojást, glutént, mogyorót, földimogyorót, mandulát, szezámmagot is feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 508 Kcal / 2133 kj
Fehérje: 5,1 g
Szénhidrát: 53,8 g, melyből cukor: 8,3 g
Zsír: 2,2 g
melyből telített zsírsav: 1,2 g
rost:5 g
só: 0,1 g
Leírás
Csökkentett szénhidráttartalmú, csokoládés fagyipor, fagylalt, shake vagy parfé készítéséhez. Fagylaltgép nélkül is elkészíthető.
Elkészítéséhez csak tej hozzáadása szükséges.
Fagyi/ shake/ parfé készítésére alkalmas.
Használata fagyihoz:
2 dl hideg tejet egy edénybe öntünk és hozzáadunk 70 g fagylaltport.
Kézi mixerrel először alacsony, majd magasabb fordulaton keverjük,
kb 3 percig, a krémes állag eléréséig. A masszát poharakba töltjük és
mélyhűtőben a kívánt állagra fagyasztjuk.
Fagylaltgépben is elkészíthetjük.
Használata parféhoz:
Az előző pontban leírtak alapján elkészítjük a fagylaltmasszát, amit
piskótalapok közé töltünk és mélyhűtőben kifagyasztjuk.
Fogyasztás előtt 10-15 perccel szoba hőmérsékleten felengedjük,
utána fogyasztható.
Shake készítés:
Összekeverünk 2 dl hideg tejet 60 g shakeporral. Krémes állagúra
keverjük, utána fogyasztható. Tehetünk bele 2 db jégkockát,
így még hűsítőbb shake-et kapunk.
Összetevők: pálmaolaj, édesítőszer: eryhtritol, xylitol, maltitol, sucralose, sűrítőanyag: módosított kukorica-keményítő, szentjánoskenyérmagliszt, tömegnövelőszer: polidextróz, zsíros- és sovány tejpor, zsíros kakaópor, kristályvanillin, emulgeálószer: zsírsavak poliglicerol észterei, zsírsavak- mono és digliceridjei
A termék tejport, tojást, glutént, mogyorót, földimogyorót, mandulát, szezámmagot is feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 508 Kcal / 2133 kj
Fehérje: 5,1 g
Szénhidrát: 53,8 g, melyből cukor: 8,3 g
Zsír: 2,2 g
melyből telített zsírsav: 1,2 g
rost:5 g
só: 0,1 g