Leírás és Paraméterek
A szőlőmaglisztet vegyszermentesen nyerik ki a szőlőmagból és sokoldalúan felhasználható. A szőlőmagokból kisajtolják az olajat és a megmaradt masszát finom szemcsés lisztté őrlik, ami tökéletesen illik a korszerű étrendbe. Jelentős mennyiségű a polifenol tartalma, ezáltal védhet az érrendszeri betegségektől, és a szabadgyökök káros hatásaitól. Jó hatással van visszértágulatra és az érszűkületre. Mérsékelheti a cukorbetegség szövődményeinek kialakulását. Hozzájárulhat a szembetegségek megelőzéséhez, és a leggyakoribb időskori szembetegségekre - a szürke hályog ellen és a sárgafolt betegségre is jó hatással van.
Enyhíti az allergiás tüneteket is. Antioxidáns, és lúgosító hatású. A szőlőmagliszt további hasznos összetevői, a bioflavin, P-vitamin, a kálium, nátrium, kalcium, magnézium, vas, réz, molibdén, mangán a polifenolokkal együttműködve védik az idegrendszert is. A szőlőmaglisztet leggyakrabban joghurtba, müzlibe, turmixba, italokba keverve fogyasztják, kenyérlisztbe is keverhető. Az íze semleges, ezért szinte bármibe tehetjük.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- Energia: 771 kJ/187 Kcal
- Zsír: 5 g -amelyből telített zsírsav: 1 g
- Szénhidrát: 6 g
- Fehérje: 12 g
Leírás
A szőlőmaglisztet vegyszermentesen nyerik ki a szőlőmagból és sokoldalúan felhasználható. A szőlőmagokból kisajtolják az olajat és a megmaradt masszát finom szemcsés lisztté őrlik, ami tökéletesen illik a korszerű étrendbe. Jelentős mennyiségű a polifenol tartalma, ezáltal védhet az érrendszeri betegségektől, és a szabadgyökök káros hatásaitól. Jó hatással van visszértágulatra és az érszűkületre. Mérsékelheti a cukorbetegség szövődményeinek kialakulását. Hozzájárulhat a szembetegségek megelőzéséhez, és a leggyakoribb időskori szembetegségekre - a szürke hályog ellen és a sárgafolt betegségre is jó hatással van.
Enyhíti az allergiás tüneteket is. Antioxidáns, és lúgosító hatású. A szőlőmagliszt további hasznos összetevői, a bioflavin, P-vitamin, a kálium, nátrium, kalcium, magnézium, vas, réz, molibdén, mangán a polifenolokkal együttműködve védik az idegrendszert is. A szőlőmaglisztet leggyakrabban joghurtba, müzlibe, turmixba, italokba keverve fogyasztják, kenyérlisztbe is keverhető. Az íze semleges, ezért szinte bármibe tehetjük.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- Energia: 771 kJ/187 Kcal
- Zsír: 5 g -amelyből telített zsírsav: 1 g
- Szénhidrát: 6 g
- Fehérje: 12 g
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.