Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csuta Kölespehely, 250 g

619 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5999887741166
A gyártó összes terméke: Csuta
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-2 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 13

Leírás

Csuta kölespehely 250g
Lúgosít erősíti csontjainkat, magas ásványi anyag-tartalommal rendelkezik. Rizs helyettesítésére is kiváló.
A köles a pázsitfűfélék családjába tartozik, egyike a legrégebb óta termesztett „gabonaféléknek. Ázsiában és Afrikában több, mint 4000 éve ismerik. Kiemelhető a vas-, fluor-, foszfor-, kén-, cink-, magnézium-, kalcium-, szilícium- és B1, B2, B3, B6 -vitamintartalma.
Emberi fogyasztásra a hántolt köles a megfelelő, bár a hántolás a vitamintartalmának egy részét lecsökkenti.
Gluténmentes, a lisztérzékenyek étrendjébe is beilleszthető.
Elkészítése nagyon egyszerű, kb. kétszeres mennyiségű vízben 15-20 perc alatt megfőzhető. Közben akár két-háromszorosára is megduzzadhat, emiatt kiváló kása készül belőle.
Reggelire mézzel, lekvárral édesítve, asztalt gyümölcsökkel, olajos magvakkal fogyasztható a szokásos müzli helyett vagy annak kiegészítésére. A kölespehely szintén tehető müzlibe, de frissen préselt gyümölcslébe , levesekbe, tejbe vagy joghurtba is keverhető.

Paraméterek

db 1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

Csuta kölespehely 250g
Lúgosít erősíti csontjainkat, magas ásványi anyag-tartalommal rendelkezik. Rizs helyettesítésére is kiváló.
A köles a pázsitfűfélék családjába tartozik, egyike a legrégebb óta termesztett „gabonaféléknek. Ázsiában és Afrikában több, mint 4000 éve ismerik. Kiemelhető a vas-, fluor-, foszfor-, kén-, cink-, magnézium-, kalcium-, szilícium- és B1, B2, B3, B6 -vitamintartalma.
Emberi fogyasztásra a hántolt köles a megfelelő, bár a hántolás a vitamintartalmának egy részét lecsökkenti.
Gluténmentes, a lisztérzékenyek étrendjébe is beilleszthető.
Elkészítése nagyon egyszerű, kb. kétszeres mennyiségű vízben 15-20 perc alatt megfőzhető. Közben akár két-háromszorosára is megduzzadhat, emiatt kiváló kása készül belőle.
Reggelire mézzel, lekvárral édesítve, asztalt gyümölcsökkel, olajos magvakkal fogyasztható a szokásos müzli helyett vagy annak kiegészítésére. A kölespehely szintén tehető müzlibe, de frissen préselt gyümölcslébe , levesekbe, tejbe vagy joghurtba is keverhető.

db 1