Leírás és Paraméterek
A Collango kollagén termékpalettája hal kollagénnel bővült, melynek alapanyaga a Weishardt cég által gyártott Naticol® BPMG kollagén.
A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit egy kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek, hajnak, körömnek, inaknak, izmoknak, ízületi porcoknak. Bőrünk 75%-át, szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja.
Az idő előrehaladtával szervezetünk kollagén termelődése lelassul, majd lecsökken és végül teljesen eláll.
Könnyen adagolható a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően.
Jellemzői:
I-es típusú hidrolizált Naticol® BPMG hal kollagén
5.000mg (5gramm) kollagén/ adagban
250mg C-vitamin/adag
150g/tasak- 30 adag
Kékmálna és meggy ízben
Természetes színezékkel
Könnyen és gyorsan oldódik, csupán hideg vízben is víztisztán
Collango Collagen Fish előnyei:
Könnyen és gyorsan oldódik, hideg vízben is víztisztán
Nincs kellemetlen illata és íze!
Ellenáll a hőmérséklet ingadozásoknak
Elérhető kutatási eredmények az alapanyagként felhasznált Naticol® kollagénre
Tartósítószer, csomósodás gátló mentes
Mindig frissen készíthető
Könnyen adagolható a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően
Fogyasztási javaslat: napi 1 adag (5g/5,5g) fogyasztása javasolt.
Tápanyag táblázat
1 adag: 5 g/5,5g (0,5 adagolókanál)
|
5,5 g/ 5 g |
RI%* |
100 g |
Energia |
19 kcal/ 80 kJ |
0% |
345 kcal/1440 kJ |
Zsír |
0 g |
0% |
0 g |
ebből telített zsírsav |
0 g |
0% |
0 g |
Szénhidrát |
0 g |
0% |
0 g |
ebből cukor |
0 g |
0% |
0 g |
Nátrium |
30 mg |
1,5% |
545 mg |
Fehérje |
4750 mg |
9,5% |
86 g |
Hidrolizált kollagén I-es típus |
5000 mg |
|
100 g |
L-aszkorbinsav (C vitamin) (csak ízesekben) |
250 mg |
312,5% |
9090 mg |
*: RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2 000 kcal) |
Összetétel: I-es típusú hidrolizált kollagén (hal), L-aszkorbinsav, malát sav, aroma, édesítőszer: szukralóz és stevia (szteviol glikozidokat tartalmaz), színezék: brillant kék (kékmálna íznél).
Allergén információ: Tej, tojás, mogyoró, hal, glutén és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!
Leírás
A Collango kollagén termékpalettája hal kollagénnel bővült, melynek alapanyaga a Weishardt cég által gyártott Naticol® BPMG kollagén.
A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit egy kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek, hajnak, körömnek, inaknak, izmoknak, ízületi porcoknak. Bőrünk 75%-át, szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja.
Az idő előrehaladtával szervezetünk kollagén termelődése lelassul, majd lecsökken és végül teljesen eláll.
Könnyen adagolható a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően.
Jellemzői:
I-es típusú hidrolizált Naticol® BPMG hal kollagén
5.000mg (5gramm) kollagén/ adagban
250mg C-vitamin/adag
150g/tasak- 30 adag
Kékmálna és meggy ízben
Természetes színezékkel
Könnyen és gyorsan oldódik, csupán hideg vízben is víztisztán
Collango Collagen Fish előnyei:
Könnyen és gyorsan oldódik, hideg vízben is víztisztán
Nincs kellemetlen illata és íze!
Ellenáll a hőmérséklet ingadozásoknak
Elérhető kutatási eredmények az alapanyagként felhasznált Naticol® kollagénre
Tartósítószer, csomósodás gátló mentes
Mindig frissen készíthető
Könnyen adagolható a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően
Fogyasztási javaslat: napi 1 adag (5g/5,5g) fogyasztása javasolt.
Tápanyag táblázat
1 adag: 5 g/5,5g (0,5 adagolókanál)
|
5,5 g/ 5 g |
RI%* |
100 g |
Energia |
19 kcal/ 80 kJ |
0% |
345 kcal/1440 kJ |
Zsír |
0 g |
0% |
0 g |
ebből telített zsírsav |
0 g |
0% |
0 g |
Szénhidrát |
0 g |
0% |
0 g |
ebből cukor |
0 g |
0% |
0 g |
Nátrium |
30 mg |
1,5% |
545 mg |
Fehérje |
4750 mg |
9,5% |
86 g |
Hidrolizált kollagén I-es típus |
5000 mg |
|
100 g |
L-aszkorbinsav (C vitamin) (csak ízesekben) |
250 mg |
312,5% |
9090 mg |
*: RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2 000 kcal) |
Összetétel: I-es típusú hidrolizált kollagén (hal), L-aszkorbinsav, malát sav, aroma, édesítőszer: szukralóz és stevia (szteviol glikozidokat tartalmaz), színezék: brillant kék (kékmálna íznél).
Allergén információ: Tej, tojás, mogyoró, hal, glutén és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.