Leírás és Paraméterek
Ez az egyedülálló, bio, fehérje gazdag és alacsony zsírtartalmú termék. A Clearspring bio hosszú lejáratú tofu csak három összetevőből áll: bio egész szójabab, forrásvíz a Fuji-hegy lábától és Nigari, a természetben előforduló ásványokban gazdag alvasztóanyag, amely a tenger vízből származik. Tömöttebb, sűrűbb és gazdagabb, mint a többi puha tofu, s egyben selymesen lágy, sima textúrájú.. Nagyon könnyű használni, és az íze olyan jó, mint a friss tofué.
Mindig olyan új, innovatív bio élelmiszerek kifejlesztésére összpontosítunk, amelyek ötvözik a hagyományt a kényelemmel, a gazdaságos termelést pedig a kompromisszumok nélküli bio fenntarthatósággal és minőséggel. Sok évbe telt, hogy kifejlesszük ezt a krémesen lágy hosszú lejáratú bio tofut, amely összhangban van az alábbi elvekkel.
Mindössze három alapanyagból készül:
1. Prémium minőségű, teljesen nyomon követhető és EU tanúsítvánnyal rendelkező bio szójabab, amely a Clearspring számára kifejlesztett termék. Ez azt jelenti, hogy a szójababot fenntartható módon kell termeszteni, műtrágyák, gyomirtó és rovarirtó szerek felhasználása nélkül, és nem lehet genetikailag módosított. A bio tanúsítvány azt is jelenti, hogy a tofu előállítási folyamatában nem engedélyezettek az egyébként gyakran használt segédeszközök, például a habképző anyagok, fehérítők, vagy tartósítószerek alkalmazása. 2. A Nigari egy természetben előforduló, ásványi anyagokban gazdag, a tengervízből származó alvasztóanyag. A nigari alapja a magnézium-klorid, amitől a tofut kitűnő magnézium és klorid forrássá válik 3. Tiszta forrásvíz a Fuji-hegyről.
A Tofu típusai A tofu két fő típusa létezik: lágy és kemény. A lágy „Selyem” tofut úgy állítják elő, hogy a szójatejet anélkül sűrítik be, hogy alvasztó szert adnának hozzá. Ez általában kétféle konzisztenciában kapható: lágy és félkemény. A Clearspring bio tofu is ilyen. Mindkettő azonban még krémesebb, simább és finomabb, mint a kemény tofu, amelyet lecsöpögtetnek és préselnek, így válnak sokkal robosztussá.
Felhasználási javaslat
A Clearspring Tofut bármikor felbonthatja, mindig friss tofu íze lesz! Ez a japán mester tudásának, módszerének és hatalmas tapasztalatának óriási eredménye. Felvághatja, megpiríthatja, pépesítheti, pácolhatja, megfőzheti, a tofu az egyik legsokoldalúbb alapanyag. A levesektől a turmixok (Smoothie-k) készítésig, sós és édes ételekhez egyaránt használható. Ha vegán vagy vegetáriánus étrend szerint táplálkozik, vagy egyszerűen csak csökkenteni szeretné a hús bevitelét, akkor a tofu könnyű és népszerű fehérjeforrás, amely szintén laktóz és gluténmentes, és kedvezően alacsony zsírtartalmú.
Tárolja hűvös, száraz helyen! Felbontás után tartsa hűtve víz alatt, légmentesen záródó edényben, és 2 napon belül fogyassza el.
Összetevők: szójabab* (26%), víz, természetes szilárdító anyag: nigari (magnézium-klorid)
bio gazdaságból származó szójabab
Leírás
Ez az egyedülálló, bio, fehérje gazdag és alacsony zsírtartalmú termék. A Clearspring bio hosszú lejáratú tofu csak három összetevőből áll: bio egész szójabab, forrásvíz a Fuji-hegy lábától és Nigari, a természetben előforduló ásványokban gazdag alvasztóanyag, amely a tenger vízből származik. Tömöttebb, sűrűbb és gazdagabb, mint a többi puha tofu, s egyben selymesen lágy, sima textúrájú.. Nagyon könnyű használni, és az íze olyan jó, mint a friss tofué.
Mindig olyan új, innovatív bio élelmiszerek kifejlesztésére összpontosítunk, amelyek ötvözik a hagyományt a kényelemmel, a gazdaságos termelést pedig a kompromisszumok nélküli bio fenntarthatósággal és minőséggel. Sok évbe telt, hogy kifejlesszük ezt a krémesen lágy hosszú lejáratú bio tofut, amely összhangban van az alábbi elvekkel.
Mindössze három alapanyagból készül:
1. Prémium minőségű, teljesen nyomon követhető és EU tanúsítvánnyal rendelkező bio szójabab, amely a Clearspring számára kifejlesztett termék. Ez azt jelenti, hogy a szójababot fenntartható módon kell termeszteni, műtrágyák, gyomirtó és rovarirtó szerek felhasználása nélkül, és nem lehet genetikailag módosított. A bio tanúsítvány azt is jelenti, hogy a tofu előállítási folyamatában nem engedélyezettek az egyébként gyakran használt segédeszközök, például a habképző anyagok, fehérítők, vagy tartósítószerek alkalmazása. 2. A Nigari egy természetben előforduló, ásványi anyagokban gazdag, a tengervízből származó alvasztóanyag. A nigari alapja a magnézium-klorid, amitől a tofut kitűnő magnézium és klorid forrássá válik 3. Tiszta forrásvíz a Fuji-hegyről.
A Tofu típusai A tofu két fő típusa létezik: lágy és kemény. A lágy „Selyem” tofut úgy állítják elő, hogy a szójatejet anélkül sűrítik be, hogy alvasztó szert adnának hozzá. Ez általában kétféle konzisztenciában kapható: lágy és félkemény. A Clearspring bio tofu is ilyen. Mindkettő azonban még krémesebb, simább és finomabb, mint a kemény tofu, amelyet lecsöpögtetnek és préselnek, így válnak sokkal robosztussá.
Felhasználási javaslat
A Clearspring Tofut bármikor felbonthatja, mindig friss tofu íze lesz! Ez a japán mester tudásának, módszerének és hatalmas tapasztalatának óriási eredménye. Felvághatja, megpiríthatja, pépesítheti, pácolhatja, megfőzheti, a tofu az egyik legsokoldalúbb alapanyag. A levesektől a turmixok (Smoothie-k) készítésig, sós és édes ételekhez egyaránt használható. Ha vegán vagy vegetáriánus étrend szerint táplálkozik, vagy egyszerűen csak csökkenteni szeretné a hús bevitelét, akkor a tofu könnyű és népszerű fehérjeforrás, amely szintén laktóz és gluténmentes, és kedvezően alacsony zsírtartalmú.
Tárolja hűvös, száraz helyen! Felbontás után tartsa hűtve víz alatt, légmentesen záródó edényben, és 2 napon belül fogyassza el.
Összetevők: szójabab* (26%), víz, természetes szilárdító anyag: nigari (magnézium-klorid)
bio gazdaságból származó szójabab