Leírás és Paraméterek
Casale Paradiso spárgás rizottó
Spárgás rizottó 4 személyre. Gluténmentes, sómentes, vegán. Természetes ízekben gazdag, ideális családi főétkezésnek vagy akár köretnek.
ELKÉSZÍTÉS: Tegyük a csomag tartalmát egy nagy tapadásmentes serpenyőbe és öntsük fel 1 liter forró vízzel, esetleg zöldség alaplével. Adjunk hozzá 4 evőkanál extra szűz olívaolajat, 2 teáskanál sót, és kezdjük főzni közepes lángon/fokozaton. Amikor a keverék buborékolni kezd, kapcsoljuk alacsony fokozatba a melegítést, és hagyjuk párolódni, időről-időre megkeverve. Főzzük körülbelül 16-18 percig. Amikor a víz felszívódik, a rizottó készen van. Kóstoljuk meg! Ha nem találjuk elég puhának, úgy adjunk hozzá még egy kis mennyiségű forró vizet és főzzük tovább a kívánt állag eléréséig. Vegyük le a tűzhelyről, és ízlés szerint adjunk hozzá vajat és reszelt parmezánt, hogy krémesebb legyen. Jól keverjük össze és tálalhatjuk.
A Casale Paradiso rizottói és paellái természetesek, kizárólag tiszta Carnaroli rizst és szárított zöldségeket és gyógynövényeket tartalmaznak, melyet a cég saját földjein termeszt. A risotto nem tartalmaz tartósítószert, adalékanyagot, aromákat és természetesen gluténmentes. Nincs szükség előkészítésre, csak forrásban lévő vízre, tengeri sóra, olívaolajra. Elkészítésük 16-18 perc főzési időt igényel. Természetes ízekben gazdag, ideális családi főétkezésnek vagy akár köretnek. Vegetáriánusok, vegán életmódot folytatók számára is fogyasztható.
Leírás
Casale Paradiso spárgás rizottó
Spárgás rizottó 4 személyre. Gluténmentes, sómentes, vegán. Természetes ízekben gazdag, ideális családi főétkezésnek vagy akár köretnek.
ELKÉSZÍTÉS: Tegyük a csomag tartalmát egy nagy tapadásmentes serpenyőbe és öntsük fel 1 liter forró vízzel, esetleg zöldség alaplével. Adjunk hozzá 4 evőkanál extra szűz olívaolajat, 2 teáskanál sót, és kezdjük főzni közepes lángon/fokozaton. Amikor a keverék buborékolni kezd, kapcsoljuk alacsony fokozatba a melegítést, és hagyjuk párolódni, időről-időre megkeverve. Főzzük körülbelül 16-18 percig. Amikor a víz felszívódik, a rizottó készen van. Kóstoljuk meg! Ha nem találjuk elég puhának, úgy adjunk hozzá még egy kis mennyiségű forró vizet és főzzük tovább a kívánt állag eléréséig. Vegyük le a tűzhelyről, és ízlés szerint adjunk hozzá vajat és reszelt parmezánt, hogy krémesebb legyen. Jól keverjük össze és tálalhatjuk.
A Casale Paradiso rizottói és paellái természetesek, kizárólag tiszta Carnaroli rizst és szárított zöldségeket és gyógynövényeket tartalmaznak, melyet a cég saját földjein termeszt. A risotto nem tartalmaz tartósítószert, adalékanyagot, aromákat és természetesen gluténmentes. Nincs szükség előkészítésre, csak forrásban lévő vízre, tengeri sóra, olívaolajra. Elkészítésük 16-18 perc főzési időt igényel. Természetes ízekben gazdag, ideális családi főétkezésnek vagy akár köretnek. Vegetáriánusok, vegán életmódot folytatók számára is fogyasztható.