Leírás és Paraméterek
A Byodo extra szűz, enyhe aromájú olívaolajat a hagyományos tunéziai Chemlali és Chetoui olívafajtákból nyerik.
Az olajbogyót a szezon végén szüretelik, és közvetlenül utána préselik, hidegen sajtolják maximum 27°C-on. A fajtákat ezután olyan kiegyensúlyozottan kombinálják, hogy a Byodo bio olívaolaj különösen enyhe és enyhén gyümölcsös illatú és ízű legyen. A legkiválóbb minőségű olívaolaj finom ízével ideálisan kerekíti sok étel természetes ízét.
Enyhén gyümölcsös ízével a Byodo extra szűz olívaolaj ideális minden olyan ételhez, amelynek ízét hangsúlyozni kell. A nyári salátáknak és hús-, hal- és zöldségételeknek finom, aromás olajbogyó jegyet adnak.
Termelői információ:
1985-ben, minimális tőkével, de sok munkával és erőfeszítéssel alakult meg a Byodo. A törekvés, hogy bio termelésű termékekkel legalább egy kicsit hozzá tudnak járulni bolygónk megőrzéséhez azóta is viszi őket előre. Európában az elsők között voltak, akik friss bio tofut és tempehet állítottak elő. Ezen kezdeti szója termékek és a mai termékkínálatuk között sok lépést tettek, de ami állandó, hogy mindent 100%-os szenvedéllyel, 100% meggyőződéssel és 100%-ban bio összetevőkből készítenek. A Byodonál fontos a részletek iránti figyelem, a megbízható szakmaiság és az egyre javuló szolgáltatás, amit a kereskedelmi partnereik újra és újra megerősítenek.
A Byodo termékminőség az életminőséget jelenti számukra. A bioélelmiszer jobban ízlik – és ez gyakran a legjobb érv, amikor gourmet szakácsok bio termékeket választanak ínyenc ételeik elkészítéséhez. Motivációjuk, hogy fogyaszd és élvezd a legjobb minőségű prémium termékeiket, és ezzel Te is hozzájárulsz a világ megőrzéséhez, amelyben élünk.
Tárolás:
Fénytől, hőtől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó.
Összetevők:
Extra nativ olívaolaj 100 %
Tápérték: 100 g
Energia 3415 kJ/830 kCal
Zsír 92 g
amelyből telített zsírsavak 14 g
Szénhidrát 0 g
amelyből cukor 0 g
Fehérje 0 g
Só 0 g
Élelmi rost g
Leírás
A Byodo extra szűz, enyhe aromájú olívaolajat a hagyományos tunéziai Chemlali és Chetoui olívafajtákból nyerik.
Az olajbogyót a szezon végén szüretelik, és közvetlenül utána préselik, hidegen sajtolják maximum 27°C-on. A fajtákat ezután olyan kiegyensúlyozottan kombinálják, hogy a Byodo bio olívaolaj különösen enyhe és enyhén gyümölcsös illatú és ízű legyen. A legkiválóbb minőségű olívaolaj finom ízével ideálisan kerekíti sok étel természetes ízét.
Enyhén gyümölcsös ízével a Byodo extra szűz olívaolaj ideális minden olyan ételhez, amelynek ízét hangsúlyozni kell. A nyári salátáknak és hús-, hal- és zöldségételeknek finom, aromás olajbogyó jegyet adnak.
Termelői információ:
1985-ben, minimális tőkével, de sok munkával és erőfeszítéssel alakult meg a Byodo. A törekvés, hogy bio termelésű termékekkel legalább egy kicsit hozzá tudnak járulni bolygónk megőrzéséhez azóta is viszi őket előre. Európában az elsők között voltak, akik friss bio tofut és tempehet állítottak elő. Ezen kezdeti szója termékek és a mai termékkínálatuk között sok lépést tettek, de ami állandó, hogy mindent 100%-os szenvedéllyel, 100% meggyőződéssel és 100%-ban bio összetevőkből készítenek. A Byodonál fontos a részletek iránti figyelem, a megbízható szakmaiság és az egyre javuló szolgáltatás, amit a kereskedelmi partnereik újra és újra megerősítenek.
A Byodo termékminőség az életminőséget jelenti számukra. A bioélelmiszer jobban ízlik – és ez gyakran a legjobb érv, amikor gourmet szakácsok bio termékeket választanak ínyenc ételeik elkészítéséhez. Motivációjuk, hogy fogyaszd és élvezd a legjobb minőségű prémium termékeiket, és ezzel Te is hozzájárulsz a világ megőrzéséhez, amelyben élünk.
Tárolás:
Fénytől, hőtől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó.
Összetevők:
Extra nativ olívaolaj 100 %
Tápérték: 100 g
Energia 3415 kJ/830 kCal
Zsír 92 g
amelyből telített zsírsavak 14 g
Szénhidrát 0 g
amelyből cukor 0 g
Fehérje 0 g
Só 0 g
Élelmi rost g