Leírás és Paraméterek
A kandírozott mangó szeletek révén egész évben élvezhetjük a mangó ízét és fogyasztásának előnyeit.
A mangó jótékony hatásai:
A mangó béta-karotint, B1-, B2- és C-vitamint, E-vitamint és K-vitamint tartalmaz nagyobb mennyiségben.
Ásványi anyagokban gazdag: foszfort, kalciumot, nátriumot, vasat, magnéziumot, rezet, szelént, cinket tartalmaz.
Omega-3 és - 6 zsírsavak forrása.
Keményítőt tartalmaz.
Enzimjeinek köszönhetően gyomorvédő hatással rendelkezik.
Rosttartalma segíti az emésztést, és a kutatások szerint jótékony hatással van a szívre, valamint csökkenti a vér koleszterin szintjét.
Glikémiás indexe 41-60 közötti.
A mangóban található antioxidánsok lassítják az öregedési folyamatokat, halványítják a már kialakult ráncokat, és puhábba teszik a bőrt.
100 gramm kandírozott mangó szeletek tápértéke:
Energia: 1402 kJ/330 kcal
Zsír: 0 g
-amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 82 g
- amelyből cukrok: 75 g
Fehérje: 1 g
Só: 1 g
Leírás
A kandírozott mangó szeletek révén egész évben élvezhetjük a mangó ízét és fogyasztásának előnyeit.
A mangó jótékony hatásai:
A mangó béta-karotint, B1-, B2- és C-vitamint, E-vitamint és K-vitamint tartalmaz nagyobb mennyiségben.
Ásványi anyagokban gazdag: foszfort, kalciumot, nátriumot, vasat, magnéziumot, rezet, szelént, cinket tartalmaz.
Omega-3 és - 6 zsírsavak forrása.
Keményítőt tartalmaz.
Enzimjeinek köszönhetően gyomorvédő hatással rendelkezik.
Rosttartalma segíti az emésztést, és a kutatások szerint jótékony hatással van a szívre, valamint csökkenti a vér koleszterin szintjét.
Glikémiás indexe 41-60 közötti.
A mangóban található antioxidánsok lassítják az öregedési folyamatokat, halványítják a már kialakult ráncokat, és puhábba teszik a bőrt.
100 gramm kandírozott mangó szeletek tápértéke:
Energia: 1402 kJ/330 kcal
Zsír: 0 g
-amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 82 g
- amelyből cukrok: 75 g
Fehérje: 1 g
Só: 1 g