Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bulkshop diákcsemege 500g

2.205 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5999565030223
A gyártó összes terméke: Bulkshop
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 45

Leírás és Paraméterek

Az olajos magvak bővelkednek az egészség megőrzéséhez elengedhetetlen növényi fehérjékben, rostokban, antioxidáns vitaminokban és ásványi anyagokban. Az aszalt gyümölcsök pedig a friss gyümölcsök után a legjobb rost-, vitamin- és ásványi anyag források.

Összetevők: pörkölt földimogyoró 50%, SO2 mentes mazsola 30%, dióbél 15%, mandula 5%.

Hántolt földimogyoró:

A földimogyoró nagy mennyiségű egyszeresen telített zsírsavakat tartalmaz, mint pl. az olajsav, amely megvédheti a szív koszorúereinek egészségét. A földimogyoró szintén csökkentheti a koleszterinszintet.
Gazdag fehérjetartalma és aminosav tartalma elősegíti a test egészséges fejlődését és növekedését. 100 g földimogyoró 26 g fehérjét tartalmaz. 
A földimogyoró többféle B vitamint (niacin, riboflavin, tiamin, B-6 vitamin, B-9 vitamin és pantoténsav) tartalmaz. A niacin, vagy más néven B-3 vitamin, amit a földimogyoró tartalmaz, segíti az agy aktivitását és ezáltal javíthatja a memóriánkat. 
A földimogyoróban E vitamin is található, mely jó hatással van a bőr egészségére, és védi azt a szabad gyökök okozta károsodástól.
Ásványi anyagokat (kálium, mangán, réz, kalcium, magnézium, vas, szelén és cink) tartalmaz, amelyek az emberi szervezetben rendkívül fontos szerepet töltenek be. 
A földimogyoróban triptofán található, mely hozzájárul a megfelelő szerotonin szint fenntartásához.
A földimogyoró nagy mennyiségű polifenolos antioxidánsokat tartalmaz, melyek sok jó hatással bírnak az emberi szervezetre.
Azáltal, hogy a földimogyoró hamarabb teltséget okoz, mint általában más élelmiszerek, csökkenthetjük a bevitt táplálék mennyiségét.

Mazsola:

A mazsola a friss szőlőszem nedvességtartalmának a negyedét őrzi meg.
Rendszeres fogyasztása karbantarthatja az emésztést, lúgosít, méregtelenít, javíthatja a szem egészségét. Sok káliumot, magnéziumot, vasat és B-komplex vitaminokat, A-vitamint, béta-karotint tartalmaz. Antioxidáns hatása van. A mazsola jót tesz a bőrnek, a hajnak és a körömnek.

Mandula:

A mandulamag gazdag rostokban, vitaminokban, ásványi sókban és más anyagokban, melyek kedvezően befolyásolják az egészségünket. 
A mandula fontos energia- és tápanyagforrás. Különösen gazdag egyszeresen telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavakban.
Nagyon jó E-vitamin forrás, nem kevesebb, mint 25 g-ot tartalmaz 100 g magban (170% javasolt napi mennyiség). Az E-vitamin erős zsírban oldódó antioxidáns, mely karbantartja a sejtfalakat és a bőrt.
Egész sor B-vitamint tartalmaz (tiamin, riboflavin, niacin, pantoténsav, B6-vitamin) és az összetevői között a folsav is megtalálható.  
Kitűnő ásványi anyag forrás, foszfort, vasat, kalciumot, magnéziumot, mangánt, cinket és szelént tartalmaz. A mandulamag rendszeres fogyasztása segíthet csökkenteni a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.

Dióbél:

A dió sok vitamint tartalmaz. A és E-vitaminban gazdag, többféle B-vitamint tartalmaz (B-1, B-2, B-6), így védi az idegrendszert és az izmokat. C-vitamint is tartalmaz, jó hatással van az immunrendszerre. Az ásványi anyagok közül a magnézium, kálium, kalcium, vas, réz, cink, mangán, fluor, szelén is megtalálhatóak benne. Omega-3 zsírsav tartalma kedvező hatású a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, hozzájárul az erek állapotának javulásához.
A benne található többszörösen telítetlen zsírsavaknak köszönhetően a dió támogatja az agyműködést, növeli a koncentrációképességet.
Magas az antioxidánstartalma. Más diófélékkel összehasonlítva (mandula, pisztácia, kesudió, pekándió) több antioxidánst tartalmaz.
Magas a rosttartalma, így fogyasztása sokat tehet az emésztés megfelelő működéséért.
 Összetételét tekintve bővelkedik fehérjékben. 100 g dió 17 g fehérjét tartalmaz.

Diákcsemege - energia a mindennapokra

Mindezeket a jellemzőket figyelembe véve elmondható, hogy a diákcsemege tele van táplálóbbnál táplálóbb anyagokkal, melyek feltöltik a szervezetet, csökkentik az éhséget, és energiát adnak a mindennapokhoz. Akárhogy is, a diákcsemege fogyasztásával nagyon sok létfontosságú tápanyaghoz juttatjuk a szervezetet.

Leírás

Az olajos magvak bővelkednek az egészség megőrzéséhez elengedhetetlen növényi fehérjékben, rostokban, antioxidáns vitaminokban és ásványi anyagokban. Az aszalt gyümölcsök pedig a friss gyümölcsök után a legjobb rost-, vitamin- és ásványi anyag források.

Összetevők: pörkölt földimogyoró 50%, SO2 mentes mazsola 30%, dióbél 15%, mandula 5%.

Hántolt földimogyoró:

A földimogyoró nagy mennyiségű egyszeresen telített zsírsavakat tartalmaz, mint pl. az olajsav, amely megvédheti a szív koszorúereinek egészségét. A földimogyoró szintén csökkentheti a koleszterinszintet.
Gazdag fehérjetartalma és aminosav tartalma elősegíti a test egészséges fejlődését és növekedését. 100 g földimogyoró 26 g fehérjét tartalmaz. 
A földimogyoró többféle B vitamint (niacin, riboflavin, tiamin, B-6 vitamin, B-9 vitamin és pantoténsav) tartalmaz. A niacin, vagy más néven B-3 vitamin, amit a földimogyoró tartalmaz, segíti az agy aktivitását és ezáltal javíthatja a memóriánkat. 
A földimogyoróban E vitamin is található, mely jó hatással van a bőr egészségére, és védi azt a szabad gyökök okozta károsodástól.
Ásványi anyagokat (kálium, mangán, réz, kalcium, magnézium, vas, szelén és cink) tartalmaz, amelyek az emberi szervezetben rendkívül fontos szerepet töltenek be. 
A földimogyoróban triptofán található, mely hozzájárul a megfelelő szerotonin szint fenntartásához.
A földimogyoró nagy mennyiségű polifenolos antioxidánsokat tartalmaz, melyek sok jó hatással bírnak az emberi szervezetre.
Azáltal, hogy a földimogyoró hamarabb teltséget okoz, mint általában más élelmiszerek, csökkenthetjük a bevitt táplálék mennyiségét.

Mazsola:

A mazsola a friss szőlőszem nedvességtartalmának a negyedét őrzi meg.
Rendszeres fogyasztása karbantarthatja az emésztést, lúgosít, méregtelenít, javíthatja a szem egészségét. Sok káliumot, magnéziumot, vasat és B-komplex vitaminokat, A-vitamint, béta-karotint tartalmaz. Antioxidáns hatása van. A mazsola jót tesz a bőrnek, a hajnak és a körömnek.

Mandula:

A mandulamag gazdag rostokban, vitaminokban, ásványi sókban és más anyagokban, melyek kedvezően befolyásolják az egészségünket. 
A mandula fontos energia- és tápanyagforrás. Különösen gazdag egyszeresen telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavakban.
Nagyon jó E-vitamin forrás, nem kevesebb, mint 25 g-ot tartalmaz 100 g magban (170% javasolt napi mennyiség). Az E-vitamin erős zsírban oldódó antioxidáns, mely karbantartja a sejtfalakat és a bőrt.
Egész sor B-vitamint tartalmaz (tiamin, riboflavin, niacin, pantoténsav, B6-vitamin) és az összetevői között a folsav is megtalálható.  
Kitűnő ásványi anyag forrás, foszfort, vasat, kalciumot, magnéziumot, mangánt, cinket és szelént tartalmaz. A mandulamag rendszeres fogyasztása segíthet csökkenteni a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.

Dióbél:

A dió sok vitamint tartalmaz. A és E-vitaminban gazdag, többféle B-vitamint tartalmaz (B-1, B-2, B-6), így védi az idegrendszert és az izmokat. C-vitamint is tartalmaz, jó hatással van az immunrendszerre. Az ásványi anyagok közül a magnézium, kálium, kalcium, vas, réz, cink, mangán, fluor, szelén is megtalálhatóak benne. Omega-3 zsírsav tartalma kedvező hatású a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, hozzájárul az erek állapotának javulásához.
A benne található többszörösen telítetlen zsírsavaknak köszönhetően a dió támogatja az agyműködést, növeli a koncentrációképességet.
Magas az antioxidánstartalma. Más diófélékkel összehasonlítva (mandula, pisztácia, kesudió, pekándió) több antioxidánst tartalmaz.
Magas a rosttartalma, így fogyasztása sokat tehet az emésztés megfelelő működéséért.
 Összetételét tekintve bővelkedik fehérjékben. 100 g dió 17 g fehérjét tartalmaz.

Diákcsemege - energia a mindennapokra

Mindezeket a jellemzőket figyelembe véve elmondható, hogy a diákcsemege tele van táplálóbbnál táplálóbb anyagokkal, melyek feltöltik a szervezetet, csökkentik az éhséget, és energiát adnak a mindennapokhoz. Akárhogy is, a diákcsemege fogyasztásával nagyon sok létfontosságú tápanyaghoz juttatjuk a szervezetet.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat. Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Hasonló termékek

Bulkshop kesudió nyers 250g

2.175 Ft
A gyártó összes terméke: Bulkshop
Cikkszám: 5999565034207
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Biomenü bio hántolt kendermag, 125 g

2.245 Ft
A gyártó összes terméke: Biomenü
Cikkszám: 5999886305314
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

GreenMark bio kék mák, 250 g

2.165 Ft
A gyártó összes terméke: GreenMark
Cikkszám: 5999884931546
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

GreenMark bio egész aszalt füge, 250 g

2.165 Ft
A gyártó összes terméke: GreenMark
Cikkszám: 5999884931690
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Rapunzel pörkölt sós makadámia, 50 g

2.250 Ft
A gyártó összes terméke: Rapunzel
Cikkszám: 4006040036692
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Chia mag, azték zsálya 500 g

2.255 Ft
A gyártó összes terméke: GreenMark
Cikkszám: 5999884931034
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Rapunzel datolya szárított, őrölt, édesítésre , 250 g

2.255 Ft
A gyártó összes terméke: Rapunzel
Cikkszám: 4006040301158
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Greenmark bio pisztácia 100 g

2.145 Ft
A gyártó összes terméke: GreenMark
Cikkszám: 5999562481462
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)