Leírás és Paraméterek
- A céklapor, a cékla 100%-ban természetes őrleménye, gazdag tápanyagforrás, koncentrált módon rendelkezik a friss növény kedvező hatásaival, így fogyasztása kifejezetten jótékony hatással van szervezetünkre.
- Rendkívül tápláló.
- Sok antioxidánst tartalmaz, így védi a sejteket a szabad-gyökök károsító hatásától. Antioxidáns hatását növeli a béta-karotin, a flavonoidok, és a cékla vörös színét adó betalain.
- Nagy mennyiségben tartalmaz rostokat, ezzel segíti az emésztést, a méregtelenítést, meggyorsítja az anyagcserét. A rostban gazdag táplálkozás több egészségi problémát is megelőzhet.
- Lúgos kémhatású, csökkenti a gyomorsav túlzott termelődését is.
- Immunerősítő hatással is rendelkezik, segíti a szervezet védekezését vírusok és baktériumok ellen.
- Támogatja a máj, az epe és a vese működését.
- Értisztító hatása segít a szív- és érrendszeri problémák elkerülésében.
- A céklapor sok vitamint tartalmaz, A, B1, B2, B6, folsavat, C vitamint, emellett számos ásványi anyagot: vasat, kalciumot, magnéziumot, szilíciumot, rezet, nátriumot, káliumot, foszfort, jódot, bórt, mangánt, lítiumot. Valóságos vitamin és ásványi anyag bomba.
- Növeli a szervezet energiaszintjét, kitűnő vitalizáló.
A céklapor fogyasztásával fontos vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz jutunk.
A céklapor fogyasztása kifejezetten népszerű pl. hosszútávfutók, vagy extrém fizikai megterheléssel járó sportok esetében, de alkalmi sportolók is sok energiát meríthetnek fogyasztásából. Fogyasztása ugyanakkor mindenkinek ajánlott, aki törődik az egészségével, és fontos a fizikai és szellemi teljesítőképessége.
Fogyasztása:
2-3 teáskanálnyi céklaport keverjünk el 2-3 dl folyadékban, majd fogyasszuk el.
Adhatjuk reggeli turmixhoz, fogyaszthatjuk növényi tejekkel, gyümölcs- vagy zöldséglevekkel, kenyérfeltétekhez adagolhatjuk. Hozzákeverhetjük a müzlinkhez vagy desszertekhez, süteményekhez, tortákhoz, tésztákhoz vagy bármilyen ételhez, amelyhez ízlésünk szerint passzolhat.
Sportolóknak kifejezetten ajánlott a céklapor rendszeres fogyasztása.
Leírás
- A céklapor, a cékla 100%-ban természetes őrleménye, gazdag tápanyagforrás, koncentrált módon rendelkezik a friss növény kedvező hatásaival, így fogyasztása kifejezetten jótékony hatással van szervezetünkre.
- Rendkívül tápláló.
- Sok antioxidánst tartalmaz, így védi a sejteket a szabad-gyökök károsító hatásától. Antioxidáns hatását növeli a béta-karotin, a flavonoidok, és a cékla vörös színét adó betalain.
- Nagy mennyiségben tartalmaz rostokat, ezzel segíti az emésztést, a méregtelenítést, meggyorsítja az anyagcserét. A rostban gazdag táplálkozás több egészségi problémát is megelőzhet.
- Lúgos kémhatású, csökkenti a gyomorsav túlzott termelődését is.
- Immunerősítő hatással is rendelkezik, segíti a szervezet védekezését vírusok és baktériumok ellen.
- Támogatja a máj, az epe és a vese működését.
- Értisztító hatása segít a szív- és érrendszeri problémák elkerülésében.
- A céklapor sok vitamint tartalmaz, A, B1, B2, B6, folsavat, C vitamint, emellett számos ásványi anyagot: vasat, kalciumot, magnéziumot, szilíciumot, rezet, nátriumot, káliumot, foszfort, jódot, bórt, mangánt, lítiumot. Valóságos vitamin és ásványi anyag bomba.
- Növeli a szervezet energiaszintjét, kitűnő vitalizáló.
A céklapor fogyasztásával fontos vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz jutunk.
A céklapor fogyasztása kifejezetten népszerű pl. hosszútávfutók, vagy extrém fizikai megterheléssel járó sportok esetében, de alkalmi sportolók is sok energiát meríthetnek fogyasztásából. Fogyasztása ugyanakkor mindenkinek ajánlott, aki törődik az egészségével, és fontos a fizikai és szellemi teljesítőképessége.
Fogyasztása:
2-3 teáskanálnyi céklaport keverjünk el 2-3 dl folyadékban, majd fogyasszuk el.
Adhatjuk reggeli turmixhoz, fogyaszthatjuk növényi tejekkel, gyümölcs- vagy zöldséglevekkel, kenyérfeltétekhez adagolhatjuk. Hozzákeverhetjük a müzlinkhez vagy desszertekhez, süteményekhez, tortákhoz, tésztákhoz vagy bármilyen ételhez, amelyhez ízlésünk szerint passzolhat.
Sportolóknak kifejezetten ajánlott a céklapor rendszeres fogyasztása.