Leírás és Paraméterek
A napraforgómag nagyon gazdag kiváló minőségű növényi fehérjében, rostban, vasban és egészséges zsírokban. Ezenkívül meglepően magas koncentrációban tartalmaznak az idegrendszer számára előnyös tápanyagokat. Különösen a magnézium, a kálium, a mangán, a triptofán és a fenilalanin. Emellett bőségesen tartalmaz E-vitamint (alapvető zsírban oldódó antioxidáns) és szelént.
Felhasználás: A napraforgómag nagyon sokoldalúan felhasználható. Alkalmasak édes és sós ételek megszórására, házi sütemények sütésére, és müzli vagy saját snack dió-gyümölcs keverék részeként is szolgálhatnak. A magokból házi magvajat vagy tejet is készíthetünk. Finom összetevője a pestónak és más krémeknek.
A termék nyomokban földimogyorót, egyéb dióféléket és szezámmagot tartalmazhat.
Leírás
A napraforgómag nagyon gazdag kiváló minőségű növényi fehérjében, rostban, vasban és egészséges zsírokban. Ezenkívül meglepően magas koncentrációban tartalmaznak az idegrendszer számára előnyös tápanyagokat. Különösen a magnézium, a kálium, a mangán, a triptofán és a fenilalanin. Emellett bőségesen tartalmaz E-vitamint (alapvető zsírban oldódó antioxidáns) és szelént.
Felhasználás: A napraforgómag nagyon sokoldalúan felhasználható. Alkalmasak édes és sós ételek megszórására, házi sütemények sütésére, és müzli vagy saját snack dió-gyümölcs keverék részeként is szolgálhatnak. A magokból házi magvajat vagy tejet is készíthetünk. Finom összetevője a pestónak és más krémeknek.
A termék nyomokban földimogyorót, egyéb dióféléket és szezámmagot tartalmazhat.