Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bodorrózsa

Bodorrózsa

Az utóbbi időben számos cikket olvashattunk arról, hogy a Bodorrózsa (Cistus Creticus) tartalmú készítmények eredményesen alkalmazhatóak nem csak a koronavírus-fertőzés megelőzésében, hanem az influenza, és egyéb felsőlégúti megbetegedések elleni védekezésben is.

A termékeket itt találod

"Igazolták, hogy a mediterrán bodorrózsa (cistus creticus) kivonat gátolja az új koronavírus szaporodását szövettenyészeteken, valamint pozitív irányban befolyásolja a vírusfertőzés által okozott kóros immunológiai reakciókat is."

Olvashattuk az Index 2020.10.28-i cikkében .

https://index.hu/belfold/2020/10/28/koronavirus_ellenszer_magyar_fejlesztes_bodorrozsa/

„Mivel a Cistus creticus nemcsak a légúti vírusok, baktériumok bejutását és növekedését gátolja, hanem pozitív irányban befolyásolja az immunológiai reakciókat és természetes gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, több fontos támadáspont gátlásával segíti az új koronavírus, az influenza és más légúti fertőzések kialakulásának a megelőzését illetve a tünetek súlyosságának a csökkentését”

Írta a Népszava 2020.10.30-án megjelent cikkében.

https://nepszava.hu/3097384_magyar-felfedezes-a-bodorrozsa-lehet-a-fegyver-a-koronavirus-ellen

Nagyon sokan kezdtek érdeklődni azonnal a Bodorrózsa tartalmú készítmények után, azon belül is a Virostop termékcsalád iránt.

A bodorrózsát tartalmazó Virostop elérhető orrspray, szájspray, illetve kapszula formájában.

Használatát javasolják a megelőzés, és a kialakult megbetegedés esetén is. A sprayk védőréteget képeznek a nyálkahártyán, megakadályozva a vírusok, baktériumok bejutását a szervezetbe, növelik a szervezet immunitását. A kapszulás formátum magas polifenol tartalma miatt természetes antioxidánsként működik, semlegesíti a szabadgyököket.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: bodorrózs Covid