Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BioTech One-A-Day 50+ for Men, 30csomag

9.465 Ft
Cikkszám: 5999076241569
A gyártó összes terméke: BioTech USA
Raktárkészlet: Jelenleg nem kapható
Szerezhető hűségpontok: 190

Leírás és Paraméterek

Miért ajánljuk a One-A-Day 50+ For Men vitamincsomagot?

·         Komplex, válogatott összetétel férfiaknak

·         Cinkkel, ami hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához

·         Kalcium L-metilfoláttal

·         5-féle tabletta és kapszula tasakonként

·         12-féle vitamin, 9-féle ásványi anyag tartalmú multivitamin tablettával

·         600 mg tökmagolaj-kivonat tartalmú kapszulával

·         825 mg L-arginint tartalmazó kapszulával, ami a nitrogén-monoxid előanyaga

·         Maca kapszulával

·         Saw Palmetto tartalmú kapszulával

·         Laktózmentes

·         1 havi kiszerelés

KOMPLEX ÖSSZETÉTEL EGY FÉRFIAS CSOMAGBAN

A tapasztalat bölccsé tesz, de azt is tudnod kell, hogyha változásra vagy változtatásra van szükséged, akkor hol és mivel érdemes kezdened. Különböző életszakaszokban, különböző megoldásokra lehet szükséged a céljaid eléréséhez, mivel, többek között, a szervezeted vitamin- és ásványianyag-szükséglete is változik. Ezért alkottuk meg a One-A-Day 50+ For Men étrendkiegészítő csomagunkat, kifejezetten az 50 év feletti férfiak igényeihez szabva. Az életkor előrehaladtával változtatni nem könnyű, de sosem lehetetlen! Hozd vissza az életedbe az energikus mindennapokat, mozogj többet, étkezz kiegyensúlyozottan, válaszd a hozzád leginkább passzoló étrend-kiegészítőket és élvezd az egészséges életmód eredményeit!

FÓKUSZ, KITARTÁS ÉS FÉRFIASSÁG

A termék cinktartalma hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához, míg a termékben található jód, a cink mellett, hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához is. A termék komplex összetételéből a C-vitamin, a niacin, a riboflavin, a B6-vitamin és a B12-vitamin hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

CSONTOK ÉS IZMOK

A termék C-vitamin tartalma, a normál kollagénképződés támogatása révén, továbbá D-vitamin, valamint kalcium, cink, magnézium és mangán tartalma hozzájárul az egészséges, normál csontozat fenntartásához. A termékben található kalcium és a magnézium támogatja a normál izomműködést, míg a D-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához.

IMMUNRENDSZER

A termékben található C-vitamin mellett az A-, D-, B6- és B12-vitaminok, valamint a cink és a szelén is hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

ANTIOXIDÁNS HATÁS

A termékben lévő E- és C-vitamin, a riboflavin (B2-vitamin), a cink, a réz, a mangán és a szelén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

SAW PALMETTO, VAGYIS A FŰRÉSZPÁLMA

Sokféle néven ismerik, így a szabalpálma, de az amerikai törpepálma elnevezés is használatos. Kifejezetten népszerű a 40 év feletti férfiak körében.

HIDEGEN SAJTOLT TÖKMAGOLAJ

A BioTechUSA Pumpkin Seed Oil jó választás lehet azoknak, akik kedvelik az egyszerűen szedhető, kapszulás étrend-kiegészítőket, hiszen a termék 1 adagja (1 db lágyzselatin kapszula) 600 mg tökmagolajat tartalmaz. A kapszulában található tökmagolaj hidegen sajtolt tökmagból készül.

MACA

A Maca Peruban őshonos, vadon termő, tápanyagokban gazdag, gumós növény. Nem véletlen, hogy a peruiak szuperélelmiszernek is nevezik, de a ginzenghez hasonló élettani hatásai miatt akár perui ginzengként is hallhatunk róla. Alkalmazása a régmúltra nyúlik vissza, az inka harcosok például rendszeresen fogyasztották egy-egy csata előtt. Nemcsak ilyen esetekben alkalmazták, hanem különböző ételek elkészítésekor is használták, szárított, őrölt formában.

Kinek, milyen célokhoz javasoljuk a One-A-Day 50+ For Men vitamincsomagot?

Kifejezetten felnőtt férfiak számára készült

Széles hatóanyagtartalma miatt aktív életmód mellé is ajánlott

Fizikai munkát végzőknek, sportolóknak egyaránt

Mit tartalmaz a One-A-Day 50+ For Men vitamincsomag?

Napi adag: 1 tasak (1 db Multivitamin tabletta + 1 db Saw Palmetto kapszula + 1 db Pumpkin Seed Oil kapszula + 1 db L-Arginine kapszula + 1 db Maca kapszula)

HATÓANYAGOK / Multivitamin tabletta

Napi adag: 1 tabletta | Adagok száma a termékben: 30

 

1 tabletta

NRV* (1 tabletta)

A-vitamin

800 μg

100%

D-vitamin

5 μg

100%*

E-vitamin

13,4 mg

111%

C-vitamin

40 mg

50%

Tiamin

3 mg

272%

Riboflavin

3 mg

214%

Niacin (mint nikotinamid)

30 mg

187%

B6-vitamin

2 mg

142%

Folsav

200 μg

100%

B12-vitamin

9 μg

360%

B1iotin

15 μg

30%

Pantothenic acid

10 mg

166%

Kalcium

134 mg

16%

Foszfor

105 mg

15%

Vas

14 mg

100%

Cink

5 mg

50%

Mangán

1 mg

50%

Szelén

10 μg

18%

Króm

15 μg

37%

Molibdén

15 μg

30%

Jód

150 μg

100%

*Napi beviteli referencia érték felnőttek esetén.

HATÓANYAGOK: Fűrészpálma kapszula

Napi adag: 1 kapszula | Adagok száma a termékben: 30

 

1 kapszula

Fűrészpálma gyümölcskivonat

321 mg

- amelyből zsírsavak

290 mg

 

HATÓANYAGOK: Tökmagolaj kapszula

Napi adag: 1 lágyzselatin kapszula | Adagok száma a termékben: 30

 

1 lágyzselatin kapszula

Tökmagolaj

600 mg

HATÓANYAGOK: L-arginin kapszula

Napi adag: 1 kapszula | Adagok száma a termékben: 30

 

1 kapszula

L-arginin

825 mg

HATÓANYAGOK: MACA kapszula

Napi adag: 1 kapszula | Adagok száma a termékben: 30

 

1 kapszula

Maca gyökérkivonat

750 mg

A One-A-Day 50+ For Men vitamincsomag az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Felhasználási javaslat: Fogyassz naponta 1 tasakot étkezés előtt egy pohár vízzel. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl!

Figyelmeztetés: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárold! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A termék fogyasztása ismert alapbetegség, valamint gyógyszerszedés esetén nem javasolt!

Összetevők:

Multivitamin tabletta: kalcium ortofoszforsavval alkotott sói, tömegnövelő szer (cellulózgél), vas(II)-fumarát, L-aszkorbinsav, DL-alfa-tokoferil-acetát [DL-alpha-tokoferil acetát, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid)], bevonat {stabilizátorok [poli(vinil-alkohol)-poli(etilénglikol) ojtott kopolimer, polivinil-alkohol], csomósodást gátló anyagok (talkum,zsírsavak mono- és digliceridjei)}, nikotinamid, cink-biszglicinát, csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), kalcium-D-pantotenát, retinil-acetát [stabilizátor (gumiarábikum), retinil-acetát, antioxidáns (alfa-Tokoferol), csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok)], nátrium-molibdát, tiamin-mononitrát, mangán-szulfát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, nátrium-szelenit, D-vitamin készítmény [kukorica-keményítő, sűrítőanyag (gumiarábikum), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), antioxidánsok (nátrium-aszkorbát, tokoferolban gazdag kivonat), kolekalciferol], cianokobalamin, kalcium-L-metil-folát, kálium-jodid, króm(III)-klorid, D-biotin.

Fűrészpálma kapszula: fűrészpálma (Serenoa repens) gyümölcskivonat 70%, kapszulahéj [zselatin, fényezőanyag (sellak), színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok), savanyúságot szabályozó anyag (ammónium-hidroxid), savanyúságot szabályozó anyag (kálium-hidroxid)], tömegnövelő szer (cellulózgél), csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid).

Tökmagolaj kapszula: Hidegen sajtolt tökmagolaj 75%,kapszulahéj [zselatin, nedvesítőszer (glicerin), víz, antioxidáns (tokoferolban gazdag kivonat)].

L-Arginine kapszula: L-arginin-hidroklorid 85%, kapszulahéj [zselatin, fényezőanyag (sellak), színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok), savanyúságot szabályozó anyag (ammónium-hidroxid), savanyúságot szabályozó anyag(kálium-hidroxid)], csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid).

Maca kapszula: Maca kivonat 63% [Maca (Lepidium meyenii) gyökérkivonat, maltodextrin], tömegnövelő szer (kalcium-foszfátok), kapszulahéj [zselatin, fényezőanyag (sellak), színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok), savanyúságot szabályozó anyag (ammónium-hidroxid), savanyúságot szabályozó anyag (kalium-hidroxid)], csomosodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid).

Tejet, tojást, glutént, szóját, földimogyorót, dióféléket, zellert, halat, rákféléket, puhatestűeket és kén-dioxidot tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

FIGYELMEZTETÉS: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A termék fogyasztása ismert alapbetegség, valamint gyógyszerszedés esetén nem javasolt! MINŐSÉGÉT MEGŐRZI (nap/hó/év): lásd a fehér mezőben (LOT/EXP). Tárolja szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen.

Leírás

Miért ajánljuk a One-A-Day 50+ For Men vitamincsomagot?

·         Komplex, válogatott összetétel férfiaknak

·         Cinkkel, ami hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához

·         Kalcium L-metilfoláttal

·         5-féle tabletta és kapszula tasakonként

·         12-féle vitamin, 9-féle ásványi anyag tartalmú multivitamin tablettával

·         600 mg tökmagolaj-kivonat tartalmú kapszulával

·         825 mg L-arginint tartalmazó kapszulával, ami a nitrogén-monoxid előanyaga

·         Maca kapszulával

·         Saw Palmetto tartalmú kapszulával

·         Laktózmentes

·         1 havi kiszerelés

KOMPLEX ÖSSZETÉTEL EGY FÉRFIAS CSOMAGBAN

A tapasztalat bölccsé tesz, de azt is tudnod kell, hogyha változásra vagy változtatásra van szükséged, akkor hol és mivel érdemes kezdened. Különböző életszakaszokban, különböző megoldásokra lehet szükséged a céljaid eléréséhez, mivel, többek között, a szervezeted vitamin- és ásványianyag-szükséglete is változik. Ezért alkottuk meg a One-A-Day 50+ For Men étrendkiegészítő csomagunkat, kifejezetten az 50 év feletti férfiak igényeihez szabva. Az életkor előrehaladtával változtatni nem könnyű, de sosem lehetetlen! Hozd vissza az életedbe az energikus mindennapokat, mozogj többet, étkezz kiegyensúlyozottan, válaszd a hozzád leginkább passzoló étrend-kiegészítőket és élvezd az egészséges életmód eredményeit!

FÓKUSZ, KITARTÁS ÉS FÉRFIASSÁG

A termék cinktartalma hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához, míg a termékben található jód, a cink mellett, hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához is. A termék komplex összetételéből a C-vitamin, a niacin, a riboflavin, a B6-vitamin és a B12-vitamin hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

CSONTOK ÉS IZMOK

A termék C-vitamin tartalma, a normál kollagénképződés támogatása révén, továbbá D-vitamin, valamint kalcium, cink, magnézium és mangán tartalma hozzájárul az egészséges, normál csontozat fenntartásához. A termékben található kalcium és a magnézium támogatja a normál izomműködést, míg a D-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához.

IMMUNRENDSZER

A termékben található C-vitamin mellett az A-, D-, B6- és B12-vitaminok, valamint a cink és a szelén is hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

ANTIOXIDÁNS HATÁS

A termékben lévő E- és C-vitamin, a riboflavin (B2-vitamin), a cink, a réz, a mangán és a szelén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

SAW PALMETTO, VAGYIS A FŰRÉSZPÁLMA

Sokféle néven ismerik, így a szabalpálma, de az amerikai törpepálma elnevezés is használatos. Kifejezetten népszerű a 40 év feletti férfiak körében.

HIDEGEN SAJTOLT TÖKMAGOLAJ

A BioTechUSA Pumpkin Seed Oil jó választás lehet azoknak, akik kedvelik az egyszerűen szedhető, kapszulás étrend-kiegészítőket, hiszen a termék 1 adagja (1 db lágyzselatin kapszula) 600 mg tökmagolajat tartalmaz. A kapszulában található tökmagolaj hidegen sajtolt tökmagból készül.

MACA

A Maca Peruban őshonos, vadon termő, tápanyagokban gazdag, gumós növény. Nem véletlen, hogy a peruiak szuperélelmiszernek is nevezik, de a ginzenghez hasonló élettani hatásai miatt akár perui ginzengként is hallhatunk róla. Alkalmazása a régmúltra nyúlik vissza, az inka harcosok például rendszeresen fogyasztották egy-egy csata előtt. Nemcsak ilyen esetekben alkalmazták, hanem különböző ételek elkészítésekor is használták, szárított, őrölt formában.

Kinek, milyen célokhoz javasoljuk a One-A-Day 50+ For Men vitamincsomagot?

Kifejezetten felnőtt férfiak számára készült

Széles hatóanyagtartalma miatt aktív életmód mellé is ajánlott

Fizikai munkát végzőknek, sportolóknak egyaránt

Mit tartalmaz a One-A-Day 50+ For Men vitamincsomag?

Napi adag: 1 tasak (1 db Multivitamin tabletta + 1 db Saw Palmetto kapszula + 1 db Pumpkin Seed Oil kapszula + 1 db L-Arginine kapszula + 1 db Maca kapszula)

HATÓANYAGOK / Multivitamin tabletta

Napi adag: 1 tabletta | Adagok száma a termékben: 30

 

1 tabletta

NRV* (1 tabletta)

A-vitamin

800 μg

100%

D-vitamin

5 μg

100%*

E-vitamin

13,4 mg

111%

C-vitamin

40 mg

50%

Tiamin

3 mg

272%

Riboflavin

3 mg

214%

Niacin (mint nikotinamid)

30 mg

187%

B6-vitamin

2 mg

142%

Folsav

200 μg

100%

B12-vitamin

9 μg

360%

B1iotin

15 μg

30%

Pantothenic acid

10 mg

166%

Kalcium

134 mg

16%

Foszfor

105 mg

15%

Vas

14 mg

100%

Cink

5 mg

50%

Mangán

1 mg

50%

Szelén

10 μg

18%

Króm

15 μg

37%

Molibdén

15 μg

30%

Jód

150 μg

100%

*Napi beviteli referencia érték felnőttek esetén.

HATÓANYAGOK: Fűrészpálma kapszula

Napi adag: 1 kapszula | Adagok száma a termékben: 30

 

1 kapszula

Fűrészpálma gyümölcskivonat

321 mg

- amelyből zsírsavak

290 mg

 

HATÓANYAGOK: Tökmagolaj kapszula

Napi adag: 1 lágyzselatin kapszula | Adagok száma a termékben: 30

 

1 lágyzselatin kapszula

Tökmagolaj

600 mg

HATÓANYAGOK: L-arginin kapszula

Napi adag: 1 kapszula | Adagok száma a termékben: 30

 

1 kapszula

L-arginin

825 mg

HATÓANYAGOK: MACA kapszula

Napi adag: 1 kapszula | Adagok száma a termékben: 30

 

1 kapszula

Maca gyökérkivonat

750 mg

A One-A-Day 50+ For Men vitamincsomag az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Felhasználási javaslat: Fogyassz naponta 1 tasakot étkezés előtt egy pohár vízzel. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl!

Figyelmeztetés: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárold! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A termék fogyasztása ismert alapbetegség, valamint gyógyszerszedés esetén nem javasolt!

Összetevők:

Multivitamin tabletta: kalcium ortofoszforsavval alkotott sói, tömegnövelő szer (cellulózgél), vas(II)-fumarát, L-aszkorbinsav, DL-alfa-tokoferil-acetát [DL-alpha-tokoferil acetát, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid)], bevonat {stabilizátorok [poli(vinil-alkohol)-poli(etilénglikol) ojtott kopolimer, polivinil-alkohol], csomósodást gátló anyagok (talkum,zsírsavak mono- és digliceridjei)}, nikotinamid, cink-biszglicinát, csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), kalcium-D-pantotenát, retinil-acetát [stabilizátor (gumiarábikum), retinil-acetát, antioxidáns (alfa-Tokoferol), csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok)], nátrium-molibdát, tiamin-mononitrát, mangán-szulfát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, nátrium-szelenit, D-vitamin készítmény [kukorica-keményítő, sűrítőanyag (gumiarábikum), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), antioxidánsok (nátrium-aszkorbát, tokoferolban gazdag kivonat), kolekalciferol], cianokobalamin, kalcium-L-metil-folát, kálium-jodid, króm(III)-klorid, D-biotin.

Fűrészpálma kapszula: fűrészpálma (Serenoa repens) gyümölcskivonat 70%, kapszulahéj [zselatin, fényezőanyag (sellak), színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok), savanyúságot szabályozó anyag (ammónium-hidroxid), savanyúságot szabályozó anyag (kálium-hidroxid)], tömegnövelő szer (cellulózgél), csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid).

Tökmagolaj kapszula: Hidegen sajtolt tökmagolaj 75%,kapszulahéj [zselatin, nedvesítőszer (glicerin), víz, antioxidáns (tokoferolban gazdag kivonat)].

L-Arginine kapszula: L-arginin-hidroklorid 85%, kapszulahéj [zselatin, fényezőanyag (sellak), színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok), savanyúságot szabályozó anyag (ammónium-hidroxid), savanyúságot szabályozó anyag(kálium-hidroxid)], csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid).

Maca kapszula: Maca kivonat 63% [Maca (Lepidium meyenii) gyökérkivonat, maltodextrin], tömegnövelő szer (kalcium-foszfátok), kapszulahéj [zselatin, fényezőanyag (sellak), színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok), savanyúságot szabályozó anyag (ammónium-hidroxid), savanyúságot szabályozó anyag (kalium-hidroxid)], csomosodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid).

Tejet, tojást, glutént, szóját, földimogyorót, dióféléket, zellert, halat, rákféléket, puhatestűeket és kén-dioxidot tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

FIGYELMEZTETÉS: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A termék fogyasztása ismert alapbetegség, valamint gyógyszerszedés esetén nem javasolt! MINŐSÉGÉT MEGŐRZI (nap/hó/év): lásd a fehér mezőben (LOT/EXP). Tárolja szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat. Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Hasonló termékek

BioTech Daily Pack 30 pack

9.465 Ft
A gyártó összes terméke: BioTech USA
Cikkszám: 5999076229413
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Béres Actival Max multivitamin, 90 db

9.475 Ft
A gyártó összes terméke: Béres
Cikkszám: 5997207711042
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Vital prof vitalpajzs nometa tabletta, 60 db

9.340 Ft
A gyártó összes terméke: Vital prof
Cikkszám: 5999886434083
Kifutott, nem rendelhető

Pure Gold Multi Complex Vitamin, 30 db

9.190 Ft
A gyártó összes terméke: Pure Gold
Cikkszám: 5999105906049
Jelenleg nem kapható

Vegnum multi-d étrendkiegészítő multivitamin kapszula, 60 db

9.105 Ft
A gyártó összes terméke: Vegnum
Cikkszám: 5999860584070
Jelenleg nem kapható

Swanson Adult Multivitamin Gumivitamin komplex, 60 db

9.085 Ft
A gyártó összes terméke: Swanson
Cikkszám: 087614118581
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Vitaking Multi Senior Profi multivitamin csomag, 30 db

9.900 Ft
A gyártó összes terméke: Vitaking
Cikkszám: 5999571380336
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Vitaking Multi Alap liquid, 180 db gélkapszula

9.900 Ft
A gyártó összes terméke: Vitaking
Cikkszám: 5999561253510
Kifutott, nem rendelhető